rano je, ipak.
Rat u Ukrajini
- Post n°727
Re: Rat u Ukrajini
naravno da su mogli, jedan test nuklarke gore na nekom pustom arhipelagu kao upozorenje pa ako ne pomogne onda test taktičke nuklearke blizu ukrajinske graniceboomer crook wrote:ja bih voleo da se sporazumeju ali sto bi rekao musolini mislim da treba jos mrtvih da se pregovara ozbiljno.
ovo su rusi mogli da dobiju bez invazije.
urlali bi i onda da je Putin ratni zločinac ali bi mnogo manje ljudi poginulo (ako bi iko)
- Guest
- Post n°728
MNE: "Novi putevi deeskalacije: od detanta do nuklearnog holokausta", Vault 29, 10. godina Posttehnološke ere.
- Post n°729
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°730
Jbt naci propaganda je imala i neku pozitivnu notu, plavokosi ljudi na žitnim poljima Evroazije, deca mašu, vođa ih mazi...
Ovo je ludilo. Svrstajte se uz Z da vas ne bi polomili kao pičke i drugog sadržaja ni nema.
Ovo je ludilo. Svrstajte se uz Z da vas ne bi polomili kao pičke i drugog sadržaja ni nema.
Это совсем какая-то абсолютная дичь. Досмотрите до конца. pic.twitter.com/aSDaPjVdan
— Тот самый Мартин (@martin_camera) March 16, 2022
- Post n°732
Nisam vidio da se igdje pominje kako koriste i V poput hitlerovaca. Priličan wtf.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°733
Dabre.Cousin Billy wrote:Kao da se Verhoven zajebava, eto kako mi izgleda.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°734
Cousin Billy wrote:Jbt naci propaganda je imala i neku pozitivnu notu, plavokosi ljudi na žitnim poljima Evroazije, deca mašu, vođa ih mazi...
[size=30][/size]Это совсем какая-то абсолютная дичь. Досмотрите до конца. pic.twitter.com/aSDaPjVdan
Ethnic "self-cleansing"
https://www.euractiv.com/section/global-europe/news/putin-warns-russia-against-pro-western-traitors-and-scum/
- Post n°735
V je britanski simbol za pobedu
nemci su ga adaptirali u V sieg
V je bila 5. armija koja je neslavno zavrsila svoje postojanje kod staljingrada
svi vide hitlera svuda
svi vide hitlera svuda
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°737
Куда иду дивље свиње...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°738
nemam OSINT pretenzije ali kada šest vladinih aviona odjednom poleti istim koridorom, dobijem želju da to ispratim.
- Post n°741
Cousin Billy wrote:Kao da se Verhoven zajebava, eto kako mi izgleda.
Bravo, toeto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°742
Cousin Billy wrote:nemam OSINT pretenzije ali kada šest vladinih aviona odjednom poleti istim koridorom, dobijem želju da to ispratim.
Cim mozemo da vidimo...
Doduse...
- Guest
- Post n°743
jučerašnji Putinov govor je promenio narativ o pregovorima.
#Peskov to the question of whether #Russia and #Ukraine are close to signing agreements: no, work continues - when there is progress, we will inform. Source: RIA Novosti
- Post n°745
Mr.Pink wrote:V je britanski simbol za pobedu
svi vide hitlera svuda
Sjedi, 1.
Kod Staljingrada je najebala VI armija. V kod Nijemaca je jedan od runskih simbola pomjeren za 90 stepeni, a koristi ga i izraelska armija, kod njih ima značenje korijena i poruku: tu smo i ostajemo tu. Korsitili su ga i Ameri za vrijeme invazije Iraka.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°746
a tamo negde na jugu je najebala, mozda cak i na krimu
ko im jebo mater, lol
ko im jebo mater, lol
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°747
naravno Britanci tvrde da su ga oni izmislili u stogodisnjem ratu kada su pojebali francuze
ali to je naravno laz
ali to je naravno laz
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°748
šta je onaj krug iznad Z, ne razaznajemCousin Billy wrote:Jbt naci propaganda je imala i neku pozitivnu notu, plavokosi ljudi na žitnim poljima Evroazije, deca mašu, vođa ih mazi...
Ovo je ludilo. Svrstajte se uz Z da vas ne bi polomili kao pičke i drugog sadržaja ni nema.Это совсем какая-то абсолютная дичь. Досмотрите до конца. pic.twitter.com/aSDaPjVdan
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°749
Na ukrajinskom telegram kanalu Mariupolnow do sad nije objavljena nijedna slika unutrašnjosti ili neposredne okoline srušenog pozorišta što mi je malo čudno jer je to potencijalno najveće masovno ubistvo u ratu. Srećom nastavlja se evakuacija. Muškarce skidaju zbog tetovaža.
Mariupolj je realno pao, jer ne postoji način da UKR borbom vrati ono što je izgubila.
Sa druge strane loše postavljene mine na obali Odese su počele same od sebe da eksplodiraju.
Ruski brodovi su na horizontu.
Mariupolj je realno pao, jer ne postoji način da UKR borbom vrati ono što je izgubila.
Sa druge strane loše postavljene mine na obali Odese su počele same od sebe da eksplodiraju.
Ruski brodovi su na horizontu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°750
uglavnom su odabrana ta slova jer su lako uocljiva iz vazduha
msm da je to jako bitno u ovom konfliktu gde bukvalno svi koriste istu tehniku
msm da je to jako bitno u ovom konfliktu gde bukvalno svi koriste istu tehniku
_____
smrk kod dijane hrk