Rat u Ukrajini
- Post n°676
Re: Rat u Ukrajini
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°677
Ukrajinci kažu da je bio pun civila. Kažu čak 1000.
_____
- Post n°678
- Spoiler:
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°679
- Post n°680
Cousin Billy wrote:Ruski trolovi pišu da je Azov unutra držao 1.000 talaca, to je izgleda malouman pokušaj kontrole štete.
Meni je vjerovatnije da se tisuću ljudi tamo sklonilo u naivnoj nadi da nisu toliko ludi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°681
- Post n°682
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°683
edit: safe, znači da ne kačim mrtve, kao što ni do sad nisam
_____
- Guest
- Post n°684
fikret selimbašić wrote:Neće ovo spasiti ni Odesu ni spomenike. Možda pomogne to što je Odesa Mama (Rostov je Papa) među gradovima. A možda već za par dana Putin naredi pripremne radove za izgradnju ljepše i starije Odese.
Poručio sam danas Babeljevu "Odesu", nisam dugo čitao a vojvoda Rišelje zaštićen džakovima malo me je sjebao.
- Post n°685
Something big is happening in global capital flows. China (pink) is seeing big capital outflows, while the rest of EM gets inflows. Never happened before on this scale and reflects asset managers looking at China in a new light after Russia's invasion of Ukraine. With @econchart pic.twitter.com/crDUo62u8b
— Robin Brooks (@RobinBrooksIIF) March 16, 2022
- Post n°686
Del Cap wrote:Drugar kaparisao Škodu u septembru, rekli mu da će isporuka biti u decembru, u januaru su rekli da neće stići pre maja. Nema čipsa, ne može da se kompletira auto.
Što je drugi pak problem u odnosu na Ruse.
vodoinstalater dolazi pre ili poslepodne?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°687
Robert Mugabe jebo majku svima do par godina pred smrt, a umro je sa 95 godina.kondo wrote:Ni je ne razumem to sa godinama, evo ja i kapetan ovde zarko cekamo pogodnost da odemo u penziju a ja bogumi imam da taljigam toliko da ne znam da li cu je ziv docekati. A ovaj nabio 70 godina u dupe i umesto da ode sa tom svojom balerinom negde i da pije neki grand cru i gleda u zalazak sunca, on nameracio da razjebe planetu. Evo ne znam.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°688
boomer crook wrote:Del Cap wrote:Drugar kaparisao Škodu u septembru, rekli mu da će isporuka biti u decembru, u januaru su rekli da neće stići pre maja. Nema čipsa, ne može da se kompletira auto.
Što je drugi pak problem u odnosu na Ruse.
vodoinstalater dolazi pre ili poslepodne?
Pre podne, već je najavio slobodan dan na poslu da dočeka majstora
- Post n°689
Vilmos Tehenészfiú wrote:Robert Mugabe jebo majku svima do par godina pred smrt, a umro je sa 95 godina.kondo wrote:Ni je ne razumem to sa godinama, evo ja i kapetan ovde zarko cekamo pogodnost da odemo u penziju a ja bogumi imam da taljigam toliko da ne znam da li cu je ziv docekati. A ovaj nabio 70 godina u dupe i umesto da ode sa tom svojom balerinom negde i da pije neki grand cru i gleda u zalazak sunca, on nameracio da razjebe planetu. Evo ne znam.
U Rusiji je zivotni vek dosta kraci.
- Post n°690
Filipenko wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:
Robert Mugabe jebo majku svima do par godina pred smrt, a umro je sa 95 godina.
U Rusiji je zivotni vek dosta kraci.
Пију лебару а не воћну, све јасно.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°691
nemoj mo da kenselujemo ljude od 7 banki
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°692
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°693
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°694
I've been verifying multiple videos from the aftermath of bombings in Mariupol with colleagues all day today and there's only one way to describe what's been happening there: Mairupol city centre is being flattened, literally.
— Shayan Sardarizadeh (@Shayan86) March 16, 2022
- Post n°695
msm da je u svakom slucaju pobedio, ali ne ko sloba. jbg srbija je kurac ipak
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°696
rumbeando wrote:I've been verifying multiple videos from the aftermath of bombings in Mariupol with colleagues all day today and there's only one way to describe what's been happening there: Mairupol city centre is being flattened, literally.
— Shayan Sardarizadeh (@Shayan86) March 16, 2022
Ovaj genije ne zna šta znači "literally", a ne zna ni za odnos šuta i materijala.
_____
- Post n°697
Malo je proslo ispod radara kako je ovom Ukrajnom* sahranjen svaki san o ujedinjenoj delimicno nezavisnoj i reindustrijalizovanoj Evropi. Treba odati priznanje Amerima ljudi su prosto geniji, EU vratili na osnovna podesavanja jadnosti a Ruse u sovjetsko doba.Talason wrote:svi eu proizvođači smanjuju ili zaustavljaju proizvodnju, a neki planiraju prebacivanje proizvodnje u usa i kinu
- Post n°698
Mór Thököly wrote:Something big is happening in global capital flows. China (pink) is seeing big capital outflows, while the rest of EM gets inflows. Never happened before on this scale and reflects asset managers looking at China in a new light after Russia's invasion of Ukraine. With @econchart pic.twitter.com/crDUo62u8b
— Robin Brooks (@RobinBrooksIIF) March 16, 2022
Мене ово подсећа на стање које је настало почетком Првог Светског рата.
Овај период ме подсећа на тако нешто, на почетак краја једне пост-хладноратовске глобализације. Од 1991 многе државе и тржишта су отворена за модерни капитал. Скоро тачно 30 година касније, привредно и економски се враћамо корак уназад. Корона је била први шок, а овај рат је други шок.
Сви су били срећни кад се Кина отворила, а сада би били најсрећнији када би се затворила.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°699
rujofil wrote:Malo je proslo ispod radara kako je ovom Ukrajnom* sahranjen svaki san o ujedinjenoj delimicno nezavisnoj i reindustrijalizovanoj Evropi. Treba odati priznanje Amerima ljudi su prosto geniji, EU vratili na osnovna podesavanja jadnosti a Ruse u sovjetsko doba.Talason wrote:svi eu proizvođači smanjuju ili zaustavljaju proizvodnju, a neki planiraju prebacivanje proizvodnje u usa i kinu
Сами смо се у то вратили.
Руси носе заставе СССРа на тенковима, постоје слике.
Европа такође сама себе са собом свађа.
Америјом влада један склеротични старац који немоћно врти палце и чачка зубе на конференцијама за штампу.
Ништа им он није крив што су и Европа и Русија будале.
Такође, можда и буде нешто од те реиндустријализације. Немачка је најавила 2% издвајања за одбрану, војноиндустријски комплекс као и становништво које од тога живи трљају руке. Макрон је био одувек на том становишту, он је позивао Немачку на заједничке ЕУ борбене групе, неку врсту ЕУ армијског корпуса.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°700