Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Anonymous
    Guest

Rat u Ukrajini - Page 14 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 9:47 pm

Erős Pista wrote:Psi saniteta.
    Rat u Ukrajini - Page 14 3579118792

Nego čitam one ispovesti psa saniteta sa Reddita koji opisuje u kakav je pakao došao i upozorava druge da ne ponove njegovu grešku. Sprva mi je delovalo kao autentičan tekst. Na drugo čitanje ispovest mi deluje skriptovano kao da su je pisali urednici RT.
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Mar 14, 2022 9:49 pm

Ko ima vraćanje na SBB-u može da pogleda te vesti 1. kanala, to je bilo u 19.35 večeras.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon Mar 14, 2022 9:52 pm

Cousin Billy wrote:
    Erős Pista wrote:Psi saniteta.
    Rat u Ukrajini - Page 14 3579118792

Nego čitam one ispovesti psa saniteta sa Reddita koji opisuje u kakav je pakao došao i upozorava druge da ne ponove njegovu grešku. Sprva mi je delovalo kao autentičan tekst. Na drugo čitanje ispovest mi deluje skriptovano kao da su je pisali urednici RT.

Meni tako djeluje od prvih tvitova. U svakom slučaju je propagandni+ za Rusiju, za dva dana ionako neće biti posebno bitno jesu li stvarni ili ne.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 9:54 pm

Ma tek sam posle video preigravanja tipa "ovo je kraj legije stranaca", pa čekaj bato ne ide to baš tako lako i brzo.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon Mar 14, 2022 10:04 pm

Cousin Billy wrote:
    Летећи Полип wrote:

Koji likovi. I svi doreda kao neki instruktori prve pomoci.

Aha, to je i meni upalo u oči, niko nije deminer, snajperista, svi samo vidaju rane. Pretpostavljam da je to nekakav pokušaj zaštite u slučaju zarobljavanja, mada je izvanredno neetički da se borci izdaju za medicinsko osoblje.

+1. Pored živih vojnih kuhara i pekara.

Rat u Ukrajini - Page 14 9k= u spojleru.
    Spoiler:

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 10:08 pm

Da ponovim da ne bih isključio neku akciju na otvorenom moru

WASHINGTON, March 14 (Reuters) - The United States will continue take actions to put pressure on Russia's economy and take away resources from Russian President Vladimir Putin's invasion of Ukraine, Deputy U.S. Treasury Secretary Wally Adeyemo told CNBC on Monday.

Asked if the Biden administration would meet Ukrainian President Volodymyr Zelenskiy's demands to close international waterways for Russia and to implement a full trade embargo against Moscow, Adeyemo said the United States would take actions consistent with Zelenskiy's goals, but declined to be specific.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 10:11 pm

Ovaj je već zbrisao za Švedsku

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 10:13 pm

Nekog će zaoštravanja zacelo biti nakon srede, pošto govor Zelenskog pred Kongresom sigurno nije organizovan bez prethodnih inicijativa koje će dobiti zamah nakon tog nastupa.
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 14, 2022 10:20 pm

Uz sve ostalo sto navodite o ovim sub-humanima, meni je fascinantno kako neko misli da ce ga oznaka bolnicara spasiti od metka u ratu. Da se razumemo, bolnicari koji prate jedinicu nisu nikakva nelegitimna meta - to su medicinski konvoji, saniteti, objekti vidljivo obelezeni itd. Ko ce da te vidi sa rastojanja od pola kilometra da li ti pomesan sa 80 drugih vojnika imas na bicepsu neki krstic ili ne, tim pre sto svi nose neka sranja po ramenima, a kamoli kako ce artiljerija da te razvrsta od ostatka ekipe? To ne biva tako u realnosti.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 10:24 pm

Pa to je fora sa gasom i naftom. Bilo bi bolje da to moze, jer posto to ne moze - mora nesto drugo, a to drugo je vrlo verovatno jos gore.

Ostaje nam da se nadamo da ce se desiti nemoguce i da ce se dogovoriti nesto.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 10:28 pm

Mór Thököly wrote:Pa to je fora sa gasom i naftom. Bilo bi bolje da to moze, jer posto to ne moze - mora nesto drugo, a to drugo je vrlo verovatno jos gore.

Ostaje nam da se nadamo da ce se desiti nemoguce i da ce se dogovoriti nesto.

Ima još nešto. Javnost već malo počinje da zeva i da se igra daljinskim upravljačem. Zelenski će uskoro postati "oh, that guy, I kind of remember him". Ako izostanu snažnije mere (gas pre svega, ali to, naravno, ne može), rat će ući u rutinu ruskog mukotrpnog napredovanja i pratećih snažnih osuda.
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 14, 2022 10:32 pm

keva gleda marica gde kovic i neka skupina probranih ludaka prica o ukrajini. mozak mi se lomi.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Mar 14, 2022 10:32 pm

kondo

Post by kondo Mon Mar 14, 2022 10:33 pm

i sve gorih i gorih zločina nad civilima. od više desetina će se preći na više stotina mrtvih u raketnim napadima.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 10:33 pm

Ovo je rat u Evropi u kojem ucestvuje Rusija. Mislim da nece to bas tako lako u zaborav...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 10:35 pm

boomer crook wrote:keva gleda marica gde kovic i neka skupina probranih ludaka prica o ukrajini. mozak mi se lomi.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 10:36 pm

Mór Thököly wrote:Ovo je rat u Evropi u kojem ucestvuje Rusija. Mislim da nece to bas tako lako u zaborav...

Nikad ne potcenjuj adaptabilnost javnosti na nove okolnosti, što je uvek praćeno gubitkom interesovanja. Ne kažem da će se zaboraviti, ali se lako može svesti na dnevni pregled vesti sa fronta, ako se ovo protegne do leta.

Pogle koronu. Umrlo pedeset, odnelo mi komšiju. Zev.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 10:37 pm

Ovo naravno pod uslovom da je Kremlj veoma odlučan da ne omogući proširivanje konflikta.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Mar 14, 2022 10:37 pm

Mór Thököly wrote:Ovo je rat u Evropi u kojem ucestvuje Rusija. Mislim da nece to bas tako lako u zaborav...

+1
    Овај рат није нешто што се догађа у некој пустпољини, што је и показала општа политичка мобилизација и врло јаке и одлучне санкције. 
    Милиони Украјинаца бауљају по Источној Европи, ускоро ће и по Западној. Рат дословно улази у куће. Нема овде опуштања.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 10:37 pm

boomer crook wrote:keva gleda marica gde kovic i neka skupina probranih ludaka prica o ukrajini. mozak mi se lomi.

Pa moraju oni da pricaju toliko puno i toliko dugo. Uvek je potrebno veoma dugo objasnjavati zasto je neophodno biti zlikovac i zasto je zlo u stvari dobro i zasto je napad u stvari odbrana. To se ne da ukratko objasniti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 10:38 pm

Ma OK, verovatno ste u pravu, rezonujem na osnovu prethodnih iskustava koja se ne mogu porediti po magnitudi sa ovim sada.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Mar 14, 2022 10:41 pm

Btw, cudo se niko nije seti da kaze da je rat u Ukrajini conspiracy theory.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 10:43 pm

Imaš one koji se smeju ispod svake vesti o ratu, nezavisno od konteksta. Ali toj ekipi nije ponuđen alternativni narativ a nema tu dovoljno moždane mase da samo smisli tako nešto.
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 14, 2022 10:43 pm

kovic objasnjava kontinuitet napada na rusiju od vikinga a neki lik iz onog NVO jadovno zeli da po ugledu na shoah uvede termin za genocid nad srbima u hrvatskoj (pokolj ili klanje).

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    disident

Post by disident Mon Mar 14, 2022 10:44 pm

Летећи Полип wrote:Btw, cudo se niko nije seti da kaze da je rat u Ukrajini conspiracy theory.
    Jos prvog dana po dnu interneta  Rat u Ukrajini - Page 14 2304934895
    Da bi sakrili objavljivanje fajzerovih dokumenata sa spiskom nuspojava vakcine

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 4:53 am