Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Anonymous
    Guest

Rat u Ukrajini - Page 8 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 12:00 pm

Rusija upravo skvotovala strane avione izdate na lizing.

паће

Post by паће Mon Mar 14, 2022 12:04 pm

За које време ће да буде „госпођо, ко вам је то радио“?

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Mon Mar 14, 2022 12:05 pm

Cousin Billy wrote:Ukrajinci izgleda gađali centar Donjecka točkom, dosta civila poginulo.

Jel ima neki pouzdan izvor za ovo, posto vidim da se uglavnom kao izvor navode Telegram ili neki Assadovi portali tipa Al Mayadeen

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 14, 2022 12:09 pm

Ima puno video zapisa iz raznih uglova, ne deluju montirano. Nešto je palo i pobilo ljude, e sad pod kojim okolnostima videćemo, ili nećemo. Ide i teorija da je Tochka-U oborena nad Donjeckom i da su imali jako lošu sreću da raketa padne u centar grada.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 14, 2022 12:11 pm

ria novosti

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 12:11 pm

[quote="Mór Thököly"]Mislim, ima sve ovo ozbiljniju stranu, naravno, ali tu nema mesta za nesuvislu moralizaciju.[/quote

Bitno je da ima mesta za malograđansko proseravanje.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    kondo

Post by kondo Mon Mar 14, 2022 12:18 pm

Cousin Billy wrote:Ima puno video zapisa iz raznih uglova, ne deluju montirano. Nešto je palo i pobilo ljude, e sad pod kojim okolnostima videćemo, ili nećemo. Ide i teorija da je Tochka-U oborena nad Donjeckom i da su imali jako lošu sreću da raketa padne u centar grada.

Što ne bi bila ruska raketa?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Sotir

Post by Sotir Mon Mar 14, 2022 12:27 pm

Ракета је Точка, види се доњи део који је пао поред.

ДНР наводи да су је оборили, али задњи део ракете увек тако падне у комаду.
    Руси су је званично избацили пре неколико година, сад користе крстареће и Искандер балистичке.

Мислим да није нека намештаљка, овакви напади иду од почетка. Има више снимака по неким селима где је пала. Ово је прва што је направила више погинулих
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:37 pm

Notxor wrote:
    Mór Thököly wrote:Mislim, ima sve ovo ozbiljniju stranu, naravno, ali tu nema mesta za nesuvislu moralizaciju.[/quote

Bitno je da ima mesta za malograđansko proseravanje.

Jbg, ne mogu ti ja nista sto pravo i ekonomija ne postoje kao izdvojene kategorije potpuno nepovezano sa politikom. Zali se upravi vodovoda. Putin hoce da ima vile i jahte u ,apadnom svetu. Izvoli igraj po zapadnim pravilima. Jer pravila postoje. Ali su zapadna. I lestvica je ekstremno nisko postavljena, ali je on ipak uspeo da se saplete o nju.

Last edited by Mór Thököly on Mon Mar 14, 2022 12:39 pm; edited 1 time in total
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:38 pm

A na malogradjanstinu mnogo vise lici stav - ovo je moje vlasnistvo i to je zasticeno nekim kosmickim zakonima nevezanim za ljude, kontekst, bilo sta. Nije.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Mar 14, 2022 12:39 pm

Notxor wrote:A dobri Pjer je razvalio vrata i zamenio brave sa pozivom? I raspolaže imovinom koja nije njegova, ali nije oduzeo vlasništvo?

Čekaj, ozbiljno guraš ovu zabrinutost nad vilom Putinove čerkice, just to own the libs?

Daj jbt.

Last edited by Erős Pista on Mon Mar 14, 2022 12:40 pm; edited 1 time in total

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 14, 2022 12:40 pm

ne deluje mi ko da je oborena ali jeste ukrajinska raketa

pa jebace ih za ovo, ima da im sude

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:42 pm

Ako (ako) je ukrajinska i ako (ako) je namerno, ljudi su vrlo vrv izgubili zivce nakon zverskih razaranja susednog Mariupolja. U svakom slucaju tragedija i ratni zlocin (ako je to)
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 12:42 pm

Mór Thököly wrote:
    Notxor wrote:
    I lestvica je ekstremno nisko postavljena, ali je on ipak uspeo da se saplete o nju.

O kakvim skalama pričaš, kakve te lestvice snašle? Da nisu one kojim upadaš kroz prozor u tuđe?

_____
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 14, 2022 12:43 pm

Notxor wrote:
    Mór Thököly wrote:
    Bez veze ti je ovo

Misliš ruski milioneri su zli, nevaljali, fuj-to! a zapadni su dobri, vredni i pošteni?
    Ruski su se obogatili vezama sa Putinom, a šta ja znam, dobra Nensi je čuvarna pa je od godišnje plate 200 hiljada došla do 120 miliona?

Moj predlog bi bio da se upadne u nekretnine Novaka Djokovica u Monte Karlu i na Majorci i pretvore se u kovid ambulante  Rat u Ukrajini - Page 8 29297947
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:44 pm

Notxor wrote:
    Mór Thököly wrote:

I lestvica je ekstremno nisko postavljena, ali je on ipak uspeo da se saplete o nju.

O kakvim skalama pričaš, kakve te lestvice snašle? Da nisu one kojim upadaš kroz prozor u tuđe?

Ne. Lestvica je toliko nisko da mozes cak i da osvojis i prisajedinis deo teritorije susedne drzave i da te ovo ne snadje. Ali je Putin uspeo da ode nize i od toga.
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 12:45 pm

Mór Thököly wrote:A na malogradjanstinu mnogo vise lici stav - ovo je moje vlasnistvo i to je zasticeno nekim kosmickim zakonima nevezanim za ljude, kontekst, bilo sta. Nije.

Vidi, ja nisam Deripaska ni Putin, više imam logiku prosečnog šumadijskog seljaka - dođi na moju zemlju pa ćeš da vidiš kako ćeš da prođeš.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:46 pm

Notxor wrote:
    Mór Thököly wrote:A na malogradjanstinu mnogo vise lici stav - ovo je moje vlasnistvo i to je zasticeno nekim kosmickim zakonima nevezanim za ljude, kontekst, bilo sta. Nije.

Vidi, ja nisam Deripaska ni Putin, više imam logiku prosečnog šumadijskog seljaka - dođi na moju zemlju pa ćeš da vidiš kako ćeš da prođeš.

Pa sta se onda strecas zbog Deripaske i Putina. Oni su ne dve nego 22 kategorije (ispod) od tog sumadijskog seljaka.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:47 pm

Filipenko wrote:
    Notxor wrote:

Misliš ruski milioneri su zli, nevaljali, fuj-to! a zapadni su dobri, vredni i pošteni?
    Ruski su se obogatili vezama sa Putinom, a šta ja znam, dobra Nensi je čuvarna pa je od godišnje plate 200 hiljada došla do 120 miliona?

Moj predlog bi bio da se upadne u nekretnine Novaka Djokovica u Monte Karlu i na Majorci i pretvore se u kovid ambulante  Rat u Ukrajini - Page 8 29297947

Vakcinalne centre
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 12:47 pm

Mór Thököly wrote:
    Notxor wrote:

Ne. Lestvica je toliko nisko da mozes cak i da osvojis i prisajedinis deo teritorije susedne drzave i da te ovo ne snadje. Ali je Putin uspeo da ode nize i od toga.

Hajde brzo rečnik u ruke pa vidi šta je lestvica, a šta letvica, pa se javi kad naučiš.

_____
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Mar 14, 2022 12:48 pm

Ja navijam da naloze parket i klavir u kaminu a u kadi da drze prase

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:48 pm

Notxor wrote:
    Mór Thököly wrote:

Hajde brzo rečnik u ruke pa vidi šta je lestvica, a šta letvica, pa se javi kad naučiš.

Ok, "bar". I budi malo pristojniji.
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 14, 2022 12:49 pm

Mór Thököly wrote:
    Notxor wrote:

Pa sta se onda strecas zbog Deripaske i Putina. Oni su ne dve nego 22 kategorije (ispod) od tog sumadijskog seljaka.

Pretpostavljam da si po tom istom kriterijumu za upad u nekretnine Borisa Dzonsona i njegovih dripackih ministara? Recimo, Liz Tras ni ne zna gde je Rusija a gde je Ukrajina, sigurno nije dosla na mesto ministarke spolnih™ poslova putem kompetencije vec korupcijom i laktanjem, zasto da uziva tek tako u svojim nekretninama, plodovima stranacke korupcije?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:49 pm

Filipenko wrote:
    Mór Thököly wrote:

Pretpostavljam da si po tom istom kriterijumu za upad u nekretnine Borisa Dzonsona i njegovih dripackih ministara? Recimo, Liz Tras ni ne zna gde je Rusija a gde je Ukrajina, sigurno nije dosla na mesto ministarke spolnih™ poslova putem kompetencije vec korupcijom i laktanjem, zasto da uziva tek tako u svojim nekretninama, plodovima stranacke korupcije?

Jes, branicu torijevce ovde na forumu Rat u Ukrajini - Page 8 1399639816
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 14, 2022 12:50 pm

Specijalnost mi je dovoditi ljude u nemoguce pozicije Rat u Ukrajini - Page 8 29297947

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 5:47 am