:zap:Путин подписал закон о возможности регистрации прав на иностранные самолеты, находящиеся в лизинге у компаний РФ
— Газета.Ru (@GazetaRu) March 14, 2022
Rat u Ukrajini
- Guest
- Post n°176
Re: Rat u Ukrajini
Rusija upravo skvotovala strane avione izdate na lizing.
- Post n°177
За које време ће да буде „госпођо, ко вам је то радио“?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°178
Cousin Billy wrote:Ukrajinci izgleda gađali centar Donjecka točkom, dosta civila poginulo.
Jel ima neki pouzdan izvor za ovo, posto vidim da se uglavnom kao izvor navode Telegram ili neki Assadovi portali tipa Al Mayadeen
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°179
Ima puno video zapisa iz raznih uglova, ne deluju montirano. Nešto je palo i pobilo ljude, e sad pod kojim okolnostima videćemo, ili nećemo. Ide i teorija da je Tochka-U oborena nad Donjeckom i da su imali jako lošu sreću da raketa padne u centar grada.
- Post n°180
ria novosti
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°181
[quote="Mór Thököly"]Mislim, ima sve ovo ozbiljniju stranu, naravno, ali tu nema mesta za nesuvislu moralizaciju.[/quote
Bitno je da ima mesta za malograđansko proseravanje.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°182
Cousin Billy wrote:Ima puno video zapisa iz raznih uglova, ne deluju montirano. Nešto je palo i pobilo ljude, e sad pod kojim okolnostima videćemo, ili nećemo. Ide i teorija da je Tochka-U oborena nad Donjeckom i da su imali jako lošu sreću da raketa padne u centar grada.
Što ne bi bila ruska raketa?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°183
Ракета је Точка, види се доњи део који је пао поред.
ДНР наводи да су је оборили, али задњи део ракете увек тако падне у комаду.
Руси су је званично избацили пре неколико година, сад користе крстареће и Искандер балистичке.
Мислим да није нека намештаљка, овакви напади иду од почетка. Има више снимака по неким селима где је пала. Ово је прва што је направила више погинулих
ДНР наводи да су је оборили, али задњи део ракете увек тако падне у комаду.
Руси су је званично избацили пре неколико година, сад користе крстареће и Искандер балистичке.
Мислим да није нека намештаљка, овакви напади иду од почетка. Има више снимака по неким селима где је пала. Ово је прва што је направила више погинулих
- Post n°184
Notxor wrote:Mór Thököly wrote:Mislim, ima sve ovo ozbiljniju stranu, naravno, ali tu nema mesta za nesuvislu moralizaciju.[/quote
Jbg, ne mogu ti ja nista sto pravo i ekonomija ne postoje kao izdvojene kategorije potpuno nepovezano sa politikom. Zali se upravi vodovoda. Putin hoce da ima vile i jahte u ,apadnom svetu. Izvoli igraj po zapadnim pravilima. Jer pravila postoje. Ali su zapadna. I lestvica je ekstremno nisko postavljena, ali je on ipak uspeo da se saplete o nju.
Last edited by Mór Thököly on Mon Mar 14, 2022 12:39 pm; edited 1 time in total
- Post n°185
A na malogradjanstinu mnogo vise lici stav - ovo je moje vlasnistvo i to je zasticeno nekim kosmickim zakonima nevezanim za ljude, kontekst, bilo sta. Nije.
- Post n°186
Notxor wrote:A dobri Pjer je razvalio vrata i zamenio brave sa pozivom? I raspolaže imovinom koja nije njegova, ali nije oduzeo vlasništvo?
Čekaj, ozbiljno guraš ovu zabrinutost nad vilom Putinove čerkice, just to own the libs?
Daj jbt.
Last edited by Erős Pista on Mon Mar 14, 2022 12:40 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°187
ne deluje mi ko da je oborena ali jeste ukrajinska raketa
pa jebace ih za ovo, ima da im sude
pa jebace ih za ovo, ima da im sude
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°188
Ako (ako) je ukrajinska i ako (ako) je namerno, ljudi su vrlo vrv izgubili zivce nakon zverskih razaranja susednog Mariupolja. U svakom slucaju tragedija i ratni zlocin (ako je to)
- Post n°189
Mór Thököly wrote:I lestvica je ekstremno nisko postavljena, ali je on ipak uspeo da se saplete o nju.Notxor wrote:
O kakvim skalama pričaš, kakve te lestvice snašle? Da nisu one kojim upadaš kroz prozor u tuđe?
_____
- Post n°190
Notxor wrote:Mór Thököly wrote:
Bez veze ti je ovo
Misliš ruski milioneri su zli, nevaljali, fuj-to! a zapadni su dobri, vredni i pošteni?
Ruski su se obogatili vezama sa Putinom, a šta ja znam, dobra Nensi je čuvarna pa je od godišnje plate 200 hiljada došla do 120 miliona?
Moj predlog bi bio da se upadne u nekretnine Novaka Djokovica u Monte Karlu i na Majorci i pretvore se u kovid ambulante
- Post n°191
I lestvica je ekstremno nisko postavljena, ali je on ipak uspeo da se saplete o nju.
O kakvim skalama pričaš, kakve te lestvice snašle? Da nisu one kojim upadaš kroz prozor u tuđe?
Ne. Lestvica je toliko nisko da mozes cak i da osvojis i prisajedinis deo teritorije susedne drzave i da te ovo ne snadje. Ali je Putin uspeo da ode nize i od toga.
- Post n°192
Mór Thököly wrote:A na malogradjanstinu mnogo vise lici stav - ovo je moje vlasnistvo i to je zasticeno nekim kosmickim zakonima nevezanim za ljude, kontekst, bilo sta. Nije.
Vidi, ja nisam Deripaska ni Putin, više imam logiku prosečnog šumadijskog seljaka - dođi na moju zemlju pa ćeš da vidiš kako ćeš da prođeš.
_____
- Post n°193
Notxor wrote:Mór Thököly wrote:A na malogradjanstinu mnogo vise lici stav - ovo je moje vlasnistvo i to je zasticeno nekim kosmickim zakonima nevezanim za ljude, kontekst, bilo sta. Nije.
Vidi, ja nisam Deripaska ni Putin, više imam logiku prosečnog šumadijskog seljaka - dođi na moju zemlju pa ćeš da vidiš kako ćeš da prođeš.
Pa sta se onda strecas zbog Deripaske i Putina. Oni su ne dve nego 22 kategorije (ispod) od tog sumadijskog seljaka.
- Post n°194
Filipenko wrote:Notxor wrote:
Misliš ruski milioneri su zli, nevaljali, fuj-to! a zapadni su dobri, vredni i pošteni?
Ruski su se obogatili vezama sa Putinom, a šta ja znam, dobra Nensi je čuvarna pa je od godišnje plate 200 hiljada došla do 120 miliona?
Moj predlog bi bio da se upadne u nekretnine Novaka Djokovica u Monte Karlu i na Majorci i pretvore se u kovid ambulante
Vakcinalne centre
- Post n°195
Mór Thököly wrote:Notxor wrote:
Ne. Lestvica je toliko nisko da mozes cak i da osvojis i prisajedinis deo teritorije susedne drzave i da te ovo ne snadje. Ali je Putin uspeo da ode nize i od toga.
Hajde brzo rečnik u ruke pa vidi šta je lestvica, a šta letvica, pa se javi kad naučiš.
_____
- Post n°196
Ja navijam da naloze parket i klavir u kaminu a u kadi da drze prase
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°197
Hajde brzo rečnik u ruke pa vidi šta je lestvica, a šta letvica, pa se javi kad naučiš.
Ok, "bar". I budi malo pristojniji.
- Post n°198
Mór Thököly wrote:Notxor wrote:
Pa sta se onda strecas zbog Deripaske i Putina. Oni su ne dve nego 22 kategorije (ispod) od tog sumadijskog seljaka.
Pretpostavljam da si po tom istom kriterijumu za upad u nekretnine Borisa Dzonsona i njegovih dripackih ministara? Recimo, Liz Tras ni ne zna gde je Rusija a gde je Ukrajina, sigurno nije dosla na mesto ministarke spolnih poslova putem kompetencije vec korupcijom i laktanjem, zasto da uziva tek tako u svojim nekretninama, plodovima stranacke korupcije?
- Post n°199
Filipenko wrote:Mór Thököly wrote:
Pretpostavljam da si po tom istom kriterijumu za upad u nekretnine Borisa Dzonsona i njegovih dripackih ministara? Recimo, Liz Tras ni ne zna gde je Rusija a gde je Ukrajina, sigurno nije dosla na mesto ministarke spolnih poslova putem kompetencije vec korupcijom i laktanjem, zasto da uziva tek tako u svojim nekretninama, plodovima stranacke korupcije?
Jes, branicu torijevce ovde na forumu
- Post n°200
Specijalnost mi je dovoditi ljude u nemoguce pozicije