Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Nektivni Ugnelj

Rat u Ukrajini - Page 9 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:50 pm

Ali, da, oni su zreli za raznorazna sudjenja
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Mar 14, 2022 12:51 pm

1:09:18

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 12:59 pm

close ally of Russian president Vladimir Putin has admitted Russia’s military operation in Ukraine has not gone as quickly as the Kremlin had wanted, Reuters reports.

National Guard chief Viktor Zolotov blamed the slower than expected progress of what he said were far-right Ukrainian forces hiding behind civilians, an accusation repeatedly made by Russian officials.

Speaking at a church service led by Orthodox Patriarch Kirill on Sunday, Zolotov said:

I would like to say that yes, not everything is going as fast as we would like.

But we are going towards our goal step by step and victory will be for us, and this icon will protect the Russian army and accelerate our victory.

Zolotov is a powerful security official who was once in charge of Putin’s personal security and who now heads the National Guard.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Mar 14, 2022 1:00 pm

Noxtore, potrudi se da o svemu rezonuješ ili iz prvih principa (npr, kosmičkoh prava na privatnu svojinu, zapisanog u večnosti), ili pak iz ličnih iskustava, seljačkih rezona i gut reactions. To je pouzdano najbolji da se pristupi svakom kompleksnom i iole nijansiranom pitanju.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Mar 14, 2022 1:02 pm

Takođe, pomažu poređenja svega sa svim drugim. Npr, konceptualni umetnik u vili male Putinke je isto što i radikali u stanu Barbalića. U osnovi, to je identična stvar, detalji i nijanse su ionako za pičkice.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 1:05 pm

Problem je kad ti je najbezbednije mesto za imovinu (koja i dalje nije oduzeta) prostor za koji mislis da ti je politicki neprijatelj. Onda ili gledaj da ga ne nagazis bas mnogo ili prosto kupi stan u Šangaju. I onda gledaj da ne nagazis Kinu bas mnogo, jer je tu "bar" postavljen na dosta veću visinu.
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 1:08 pm

@Eros

Ne vidim nikakvu nijansu u upadima u privatnu svojinu, a naročito mi je glupo nazivati to ekonomskim ratom, ali samo ako imaš ličnu kartu ili pasoš odgovarajuće terirorije.
    Umesto da parlament donese zakon o korišćenju imovine tajkuna, pičkasta vlast pušta razne budale da provaljuju u kuće.
    Danas ili sutra neki kreten može da pomisli da, ako može provala, može i silovanje ili pljačka.
    Objasni kretenu nijanse - meni ne moraš.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 1:15 pm

Ovde postoji samo 1 "kreten" koji ne vidi "nijanse". I to nisam ja.
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 1:16 pm

Napušiš se kurca kretenu, ali to nisam ja.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 1:17 pm

Mislio sam da si ozbiljan covek
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 1:19 pm

Vidi, ne možeš sa dripcima normalno da razgovaraš, naravno probaš, ali najčešće ne ide.
    Onda moraš da im se obratiš jedinim jezikoim koji razumeju, a to je: puši kurac, jedi govna i slično.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 1:21 pm

Notxor wrote:Vidi, ne možeš sa dripcima normalno da razgovaraš, naravno probaš, ali najčešće ne ide.
    Onda moraš da im se obratiš jedinim jezikoim koji razumeju

Vidim i sam, ali to je ispod mog nivoa
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Mar 14, 2022 1:23 pm

A zbog cega sad napusavas? Zbog necije vile? Kako ju je stekao?

Ako cemo da osudjujemo otimanje, onda da osudjujemo. Ja pozdravljam 1 vracanje imovine narodu Rat u Ukrajini - Page 9 1844795956

_____

Uprava napolje!

Post by Palikaris Mon Mar 14, 2022 1:27 pm

Mór Thököly wrote:Problem je kad ti je najbezbednije mesto za imovinu (koja i dalje nije oduzeta) prostor za koji mislis da ti je politicki neprijatelj. Onda ili gledaj da ga ne nagazis bas mnogo ili prosto kupi stan u Šangaju. I onda gledaj da ne nagazis Kinu bas mnogo, jer je tu "bar" postavljen na dosta veću visinu.

Nisam siguran da stranci mogu da poseduju nekretnine u Kini, mislim da je ustavom zabranjeno. A pogotovo im ne treba da im se skuplja belosvetski sljam koji je opljačkao svoje države pa hoće negde da skloni pare. To može samo ko zapadnih zemalja/kurvi, ništa nije bitno, samo daj pare. I sad kao oduzimaju imovinu ruskim tajkunima, ko da nisu znali ko su kad su dolazili u raspalu Britaniju. Odgovaralo im da milijarde opljačkane u Rusiji završe u Londonu.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 1:29 pm

Jeste, to je problem Zapada
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Mon Mar 14, 2022 1:30 pm

ovo sa upadanjem u vile je apsolutno isti scenario kao za pad gadafija.

uvek nekako u sumrak rezima zakaze policija u hampstead-u Rat u Ukrajini - Page 9 2304934895

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Mon Mar 14, 2022 1:31 pm

Noxtore, bio si u zabludi, ako si vjerovao da je zapadni svijet zbilja postavljen na principima. Ne, postavljen je na moći i bogatstvu. Deklarirani principi imaju jedinu svrhu održavanja poretka moći obogatstva. Razočaran sam što ti moram obnjašnjavati.
    Drugo, kad u diskusiji na internetu izgubiš živce, izgubio si i diskusiju, to su elementarne stvari, Sun Tzu.
    Mislim, uzbudio se protiv protivpravnog i neprincipejelnog napada na imovinu ruskih oligarha, pahaha.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Mar 14, 2022 1:31 pm

Rat u Ukrajini - Page 9 3579118792 Rat u Ukrajini - Page 9 3579118792 Rat u Ukrajini - Page 9 3579118792

_____

Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 1:32 pm

Zašto parlament ili vlada nisu doneli zakon ili odluku kojom se imovina tajkuna privremeno ili trajno oduzima i daje na korišćenje, štajaznam Crvenom krstu Engleske ili Francuske. već puštaju budale da orgijaju po gradovima?

Odgovoriću sam na to. Jer su svi ti tajkuni ortaci političara i koji su im davali pare za kampanje, koji im daju tezge kad prestanu da se bave politikom.

Problem je što se ljudi pecaju na tu malograđansku u osnovi nacionalističku foru - sad ćemo mi njima da uđemo u vile i stanove.

Kakve to ima veze sa mozgom? Kakav ekonomski rat?

Ako će da oduzimaju neka donesu zakon, a ako se provaljuje u vile onda se upada svima, a ne, Igor i Sergej može, a baronimarotšildima i kraljici ne može. Ništa malograđanskije nema od toga.

_____
    plachkica

Post by plachkica Mon Mar 14, 2022 1:33 pm

@ficfiric čijem narodu?

(moje komunističko srce treperi od zadovoljstva (i pikira neku dedinjsku vilu) i ne ložim se ni malo
    na neprikosnovenost privatne svojine i prilično mi je drago što se postulati zapadne demokratije
    ruše kao domino kocke i to jeste nešto čime zapad mora da se pozabavi)
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Mar 14, 2022 1:37 pm

Na ruskoj TV najavljuju javna vešanja kad pobede, dok dopisnica Gardijana tvrdi da u mestima oko Kijeva već nasred ulice ubijaju civile koji su prethodno pomagali ukrajinskoj vojsci.

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 14, 2022 1:37 pm

Daï Djakman Faré wrote:ovo sa upadanjem u vile je apsolutno isti scenario kao za pad gadafija.

uvek nekako u sumrak rezima zakaze policija u hampstead-u  Rat u Ukrajini - Page 9 2304934895
    Rat u Ukrajini - Page 9 3579118792
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 14, 2022 1:38 pm

@ Ferenc

Ne bunim se protiv oduzimanja imovine već protiv gomile i nisam izgubio živce već imam 3. dan covid. Deluje to na mozak, ko zna kakav ću da budem kad se završi.

_____
    disident

Post by disident Mon Mar 14, 2022 1:39 pm

plachkica wrote:@ficfiric čijem narodu?

(moje komunističko srce treperi od zadovoljstva (i pikira neku dedinjsku vilu) i ne ložim se ni malo
    na neprikosnovenost privatne svojine i prilično mi je drago što se postulati zapadne demokratije
    ruše kao domino kocke i to jeste nešto čime zapad mora da se pozabavi)
    1+

U Kotkinovoj knjizi ima jedan citat  Rat u Ukrajini - Page 9 2304934895

But on the final day, Stalin arrived in the hall. “It is sometimes asked whether the pace can be reduced a bit, and the speed of development restrained,” he stated. “No, this is impossible!” His reasoning was revealing: “To slacken the tempo would mean falling behind. And those who fall behind get beat up. But we do not want to get beat up! One feature of the history of old Russia was the continual beatings she suffered because of her backwardness. She was beaten up by the Mongol khans. She was beaten up by the Turkish beys. She was beaten up by the Swedish barons. She was beaten up by the Polish-Lithuanian pans. She was beaten up by the Anglo-French capitalists. She was beaten up by the Japanese lords. All beat her—because of her backwardness, her military backwardness, cultural backwardness, political backwardness, industrial backwardness, agricultural backwardness. Such is the law of the exploiters: beat up and rob the backward and the weak, capitalism’s law of the jungle. You are backward, you are weak—and therefore you are wrong; therefore you can be beaten up and enslaved. You are mighty, therefore you are right, therefore we must handle you carefully.” He concluded: “We are a hundred years behind the advanced countries. . . . We must make good this gap in ten years. Either we do it, or they will crush us.”32

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Mon Mar 14, 2022 1:43 pm

Notxor wrote:@ Ferenc

Ne bunim se protiv oduzimanja imovine već protiv gomile i nisam izgubio živce već imam 3. dan covid. Deluje to na mozak, ko zna kakav ću da budem kad se završi.
    E ako se buniš protiv gomile, onda ok. Samo pazi, gomila je zajebana, lako čovjek pogubi živce. Lezi i čekaj da prođe. Meni trebalo 2-3 tjedna da se mentalno povratim i još sumnjam da mi pojelo dosta pameti.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 4:45 am