Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA - США - SAD

bela maca

USA - США - SAD - Page 14 Empty Re: USA - США - SAD

Post by bela maca Wed May 04, 2022 5:12 pm

za neželjene trudnoće jeste, jer je svršavao neodgovorno. ženski orgazam ne izaziva trudnoću.

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed May 04, 2022 5:13 pm

Vilmose, koji ti je nik na GRINDRu?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Notxor

Post by Notxor Wed May 04, 2022 5:14 pm

it takes 2 to tango

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed May 04, 2022 5:15 pm

Erős Pista wrote:Vilmose, koji ti je nik na GRINDRu?
    Notxor.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed May 04, 2022 5:15 pm

Znao sam.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Notxor

Post by Notxor Wed May 04, 2022 5:15 pm

USA - США - SAD - Page 14 3579118792 USA - США - SAD - Page 14 3137070404

_____
    bela maca

Post by bela maca Wed May 04, 2022 5:16 pm

Notxor wrote:it takes 2 to tango
    it takes one orgasm, and it's not the woman's.

_____
    boomer crook

Post by boomer crook Wed May 04, 2022 5:19 pm

ja sam fejkovao svaki.

ja sam cuo da zene cuvaju precum kako bi se insemenirale i nabedile muskarce. ima i film.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Notxor

Post by Notxor Wed May 04, 2022 5:21 pm

Ma besmisleno je to što Gabrijela priča, a i Vilmos je zaključao diskusiju.

USA - США - SAD - Page 14 Mic-drop-obama

_____
    kondo

Post by kondo Wed May 04, 2022 5:35 pm

boomer crook wrote:ja sam fejkovao svaki.

a PMS? jel umeo da udari?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Sotir

Post by Sotir Wed May 04, 2022 6:48 pm

bela maca wrote:koje stvari koje je rekla su netačne?

Мени је њен став да је сва одговорност до мушкараца погрешан.
    Највише се односи на плодне дане. За њих би жене требале да воде евиденцију, и да, уколико већ практикују небезбедан секс, да тим данима партнер посебно обрати пажњу. Наравно, ту се ствар додатно компликује због пуно ствари око које не бих да додатно улазим.
    Да, на мушкарцу је знатно већа одговорност, али није само до њега.

Post by MNE Wed May 04, 2022 7:19 pm

Erős Pista wrote:Greska, zabole me kurac za decicu u podrumu Komet Ping Ponga, kojoj Hilari i Bajden jedu lisca, dok svet cuti. Odavno si na to upozoravao, ali mene je BOLEO KURAC!

Et MNE
    ah, debunkovanje nečega po sistemu el vidite da nema podrum znači da ni sve ostalo nije istina

ja ne mislim da su Obama i Biden pedofili (iako je javno Bidenovo ponašanje sa djecom izuzetno neprijatno), ali mi je svakako uvrnuto da predsjednik i svita idu u neku underground piceriju u NY čiji gazda(i još par njih iz družine) ima instagram profil koji vrvi od motiva pedofilije od kojih su neke slike i iz same picerije

političari i ostali moćnici se ucjenjuju raznoraznim stvarima pa i pedofilijom(između ostalog i kod nas a kamoli tamo, slučaj bunga banga žurki kod vas, S.Č. kod nas onda klinke koje su nabacivali Novaku Kilibardi kad je prelazio na stranu dpsa itd), baš morate da živite u staklenom zvonu a da ne budete svjesni toga

nego što se abortusa tiče (a i drugih stvari) idealno bi bilo svijet podijeliti po sistemu USA pa svaka država svoje zakone i ako ti se ne sviđa što u Poljskoj ne može abortus ti se fino o državnom trošku preseliš u Češku itd. i abortiraš do mile volje

a ovo što se tiče ejakulacije i odgovornosti muškarci su uvijek odgovorni i . kad to shvatite mnogo bolje će vam ići u životu
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed May 04, 2022 7:33 pm

MNE wrote:

nego što se abortusa tiče (a i drugih stvari) idealno bi bilo svijet podijeliti po sistemu USA pa svaka država svoje zakone i ako ti se ne sviđa što u Poljskoj ne može abortus ti se fino o državnom trošku preseliš u Češku itd. i abortiraš do mile volje

a zasto bi drzava finansirala nekog da bi taj neko prekrsio zakon te drzave, ali u nekoj drugoj drzavi?

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”

Post by MNE Wed May 04, 2022 7:40 pm

pa zato što je to manja utopija od ove da svima bude po volji, trenutno može da bude po volji samo pobornicima tvrde komunističke diktature kod Kima(ako ih primi) i tvrde islamističke diktature tipa S. Arabije

a zašto bi država finansirala pa šta znam za državu bi najjeftinije bilo da svima koji krše njene zakone plati kartu u jednom smjeru bez mogućnosti povratka
    kondo

Post by kondo Wed May 04, 2022 8:02 pm

Sotir wrote:

Највише се односи на плодне дане. За њих би жене требале да воде евиденцију.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by MNE Wed May 04, 2022 8:09 pm

plodni dani su prilično nepouzdani
    bela maca

Post by bela maca Wed May 04, 2022 8:10 pm

kako kod koga

_____
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed May 04, 2022 8:15 pm

MNE wrote:
    a zašto bi država finansirala pa šta znam za državu bi najjeftinije bilo da svima koji krše njene zakone plati kartu u jednom smjeru bez mogućnosti povratka
    Brate, to ko u SSSRu. Ne svidjaju ti se nasi zakoni, sad cemo da te proteramo u Sibir. Ako imas srece, proteracemo te preko granice.

_____

Post by MNE Wed May 04, 2022 8:22 pm

pa da, osim što je više na dobrovoljnoj bazi, pa svako nek ide kuda mu odgovara

ne znam koje su brojke što se tiče podrške abortusu ali računam da je tu oko pola pola s tim što je pretpostavljam mnogo više žena protiv zabrane abortusa nego muškaraca, pa kome se ne sviđaju pravila pređe u drugu kuću

isto tako bi idealno bilo preseliti jedno 90% stanovništva planete u područje sa idealnom klimom(recimo djelovi Meksika) jer se sila energije potroši na grijanje i hlađenje bez ikakvog razloga
    Notxor

Post by Notxor Wed May 04, 2022 8:43 pm

Provisional data from CDC’s National Center for Health Statistics indicate that there were an estimated 100,306 drug overdose deaths in the United States during 12-month period ending in April 2021, an increase of 28.5% from the 78,056 deaths during the same period the year before.

https://www.cdc.gov/nchs/pressroom/nchs_press_releases/2021/20211117.htm

_____
    kapetanm

Post by kapetanm Wed May 04, 2022 8:45 pm

Sad sam bacio pogled, fino razvijate polemiku
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed May 04, 2022 8:58 pm

Notxor wrote:Druže idi leči se, vidiš da nisi normalan. Ili si polupismen pa čitaš svaki drugi red.
    I da ponovim, neke žene jesu debili, kao što neki muškarci jesu debili.
    Ako ti se ne sviđa svet u kome živiš... promeni svet.

edit: i da ne bude zabune, naravno da podržavam abortus, a ko ga ne podržava neka puši kurac.

Erős Pista wrote:
    Notxor wrote:Druže idi leči se, vidiš da nisi normalan. Ili si polupismen pa čitaš svaki drugi red.
    I da ponovim, neke žene jesu debili, kao što neki muškarci jesu debili.
    Ako ti se ne sviđa svet u kome živiš... promeni svet.

edit: i da ne bude zabune, naravno da podržavam abortus, a ko ga ne podržava neka puši kurac.

Naravno, a neke su zene KURVE koje PUSE KURAC, kao sto si nas, takodje nicim izazvan, podsetio u vise navrata. Naravno, ne sve, tako da je i to okej, i uopste nije mizoginija, just the facts ma'am.

Stavise i neki muskarci PUSE KURAC, neki cak i vise od jednog, i na Burundiju takvih ima poprilican broj. Neki idu i na GRINDR. Ukratko -- pederi su!

Ne da ti imas nesto protiv pedera, samo kad hoces nekoga da uvredis, kazes mu da pusi kurac na GRINDRu.

bela maca wrote:od čega postoji veća šansa za trudnoću, od precum-a ili full on svršavanja unutra?

koje stvari koje je rekla su netačne?

USA - США - SAD - Page 14 1969023670

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu May 05, 2022 5:55 pm

MNE wrote:pa da, osim što je više na dobrovoljnoj bazi, pa svako nek ide kuda mu odgovara

ne znam koje su brojke što se tiče podrške abortusu ali računam da je tu oko pola pola s tim što je pretpostavljam mnogo više žena protiv zabrane abortusa nego muškaraca, pa kome se ne sviđaju pravila pređe u drugu kuću

isto tako bi idealno bilo preseliti jedno 90% stanovništva planete u područje sa idealnom klimom(recimo djelovi Meksika) jer se sila energije potroši na grijanje i hlađenje bez ikakvog razloga

Priznajem da me je forum pomalo zatekao sa varvarskim, antikvarnim gledistem da samo zene mogu da abortiraju.  USA - США - SAD - Page 14 2304934895

Rekao bih da je tu sam cin abortusa najmanji problem. Tj. i dalje ce svuda moci da se abortira, doduse za vise novca. Ima tu nesto drugo. Zvrcka sa ilegalnim radnjama je sto su one, po pravilu, pod nadzorom sluzbi. Recimo otici ces u neku kliniku i oni ce ti to ilegalno odraditi. To automatski ide u neciju fioku, sa namenom da se potegne kad zatreba. Kazes nesto protiv interesa, a oni za fasciklu. U tom smislu, proli nema cega da se boje. Na njih se ovakvi zakoni nikada nisu ni odnosili, pa ih i nece ni pogoditi koliko se misli.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!

Post by MNE Thu May 05, 2022 6:02 pm

uh, pa sumnjam da će biti baš toliko kreativni da i abortus koriste za te stvari, pored toliko toga što imaju na raspolaganju
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu May 05, 2022 6:04 pm

U jebote. Pa proli će “samo” da najebu od loše izvedenih ilegalnih pobačaja, jer nemaju para da otputuju tamo gde je pobačaj legalan. Inače ih bole kurac. Srednja klasa ima pare da ode, za njih je problem ako se izlaju da su išli na pobačaj, ako zakon o drukanju bude legalan.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue Nov 12, 2024 9:06 pm