USA - США - SAD
- Post n°326
Re: USA - США - SAD
za neželjene trudnoće jeste, jer je svršavao neodgovorno. ženski orgazam ne izaziva trudnoću.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°327
Vilmose, koji ti je nik na GRINDRu?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°328
it takes 2 to tango
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°329
Notxor.Erős Pista wrote:Vilmose, koji ti je nik na GRINDRu?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°330
Znao sam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°332
it takes one orgasm, and it's not the woman's.Notxor wrote:it takes 2 to tango
_____
- Post n°333
ja sam fejkovao svaki.
ja sam cuo da zene cuvaju precum kako bi se insemenirale i nabedile muskarce. ima i film.
ja sam cuo da zene cuvaju precum kako bi se insemenirale i nabedile muskarce. ima i film.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°334
Ma besmisleno je to što Gabrijela priča, a i Vilmos je zaključao diskusiju.
_____
- Post n°335
boomer crook wrote:ja sam fejkovao svaki.
a PMS? jel umeo da udari?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°336
bela maca wrote:koje stvari koje je rekla su netačne?
Мени је њен став да је сва одговорност до мушкараца погрешан.
Највише се односи на плодне дане. За њих би жене требале да воде евиденцију, и да, уколико већ практикују небезбедан секс, да тим данима партнер посебно обрати пажњу. Наравно, ту се ствар додатно компликује због пуно ствари око које не бих да додатно улазим.
Да, на мушкарцу је знатно већа одговорност, али није само до њега.
- Post n°337
ah, debunkovanje nečega po sistemu el vidite da nema podrum znači da ni sve ostalo nije istinaErős Pista wrote:Greska, zabole me kurac za decicu u podrumu Komet Ping Ponga, kojoj Hilari i Bajden jedu lisca, dok svet cuti. Odavno si na to upozoravao, ali mene je BOLEO KURAC!
Et MNE
ja ne mislim da su Obama i Biden pedofili (iako je javno Bidenovo ponašanje sa djecom izuzetno neprijatno), ali mi je svakako uvrnuto da predsjednik i svita idu u neku underground piceriju u NY čiji gazda(i još par njih iz družine) ima instagram profil koji vrvi od motiva pedofilije od kojih su neke slike i iz same picerije
političari i ostali moćnici se ucjenjuju raznoraznim stvarima pa i pedofilijom(između ostalog i kod nas a kamoli tamo, slučaj bunga banga žurki kod vas, S.Č. kod nas onda klinke koje su nabacivali Novaku Kilibardi kad je prelazio na stranu dpsa itd), baš morate da živite u staklenom zvonu a da ne budete svjesni toga
nego što se abortusa tiče (a i drugih stvari) idealno bi bilo svijet podijeliti po sistemu USA pa svaka država svoje zakone i ako ti se ne sviđa što u Poljskoj ne može abortus ti se fino o državnom trošku preseliš u Češku itd. i abortiraš do mile volje
a ovo što se tiče ejakulacije i odgovornosti muškarci su uvijek odgovorni i . kad to shvatite mnogo bolje će vam ići u životu
- Post n°338
a zasto bi drzava finansirala nekog da bi taj neko prekrsio zakon te drzave, ali u nekoj drugoj drzavi?MNE wrote:
nego što se abortusa tiče (a i drugih stvari) idealno bi bilo svijet podijeliti po sistemu USA pa svaka država svoje zakone i ako ti se ne sviđa što u Poljskoj ne može abortus ti se fino o državnom trošku preseliš u Češku itd. i abortiraš do mile volje
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°339
pa zato što je to manja utopija od ove da svima bude po volji, trenutno može da bude po volji samo pobornicima tvrde komunističke diktature kod Kima(ako ih primi) i tvrde islamističke diktature tipa S. Arabije
a zašto bi država finansirala pa šta znam za državu bi najjeftinije bilo da svima koji krše njene zakone plati kartu u jednom smjeru bez mogućnosti povratka
a zašto bi država finansirala pa šta znam za državu bi najjeftinije bilo da svima koji krše njene zakone plati kartu u jednom smjeru bez mogućnosti povratka
- Post n°340
Sotir wrote:
Највише се односи на плодне дане. За њих би жене требале да воде евиденцију.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°342
kako kod koga
_____
- Post n°343
Brate, to ko u SSSRu. Ne svidjaju ti se nasi zakoni, sad cemo da te proteramo u Sibir. Ako imas srece, proteracemo te preko granice.MNE wrote:
_____
- Post n°344
pa da, osim što je više na dobrovoljnoj bazi, pa svako nek ide kuda mu odgovara
ne znam koje su brojke što se tiče podrške abortusu ali računam da je tu oko pola pola s tim što je pretpostavljam mnogo više žena protiv zabrane abortusa nego muškaraca, pa kome se ne sviđaju pravila pređe u drugu kuću
isto tako bi idealno bilo preseliti jedno 90% stanovništva planete u područje sa idealnom klimom(recimo djelovi Meksika) jer se sila energije potroši na grijanje i hlađenje bez ikakvog razloga
ne znam koje su brojke što se tiče podrške abortusu ali računam da je tu oko pola pola s tim što je pretpostavljam mnogo više žena protiv zabrane abortusa nego muškaraca, pa kome se ne sviđaju pravila pređe u drugu kuću
isto tako bi idealno bilo preseliti jedno 90% stanovništva planete u područje sa idealnom klimom(recimo djelovi Meksika) jer se sila energije potroši na grijanje i hlađenje bez ikakvog razloga
- Post n°345
Provisional data from CDC’s National Center for Health Statistics indicate that there were an estimated 100,306 drug overdose deaths in the United States during 12-month period ending in April 2021, an increase of 28.5% from the 78,056 deaths during the same period the year before.
https://www.cdc.gov/nchs/pressroom/nchs_press_releases/2021/20211117.htm
https://www.cdc.gov/nchs/pressroom/nchs_press_releases/2021/20211117.htm
_____
- Post n°346
Sad sam bacio pogled, fino razvijate polemiku
- Post n°347
Notxor wrote:Druže idi leči se, vidiš da nisi normalan. Ili si polupismen pa čitaš svaki drugi red.
I da ponovim, neke žene jesu debili, kao što neki muškarci jesu debili.
Ako ti se ne sviđa svet u kome živiš... promeni svet.
edit: i da ne bude zabune, naravno da podržavam abortus, a ko ga ne podržava neka puši kurac.
Erős Pista wrote:Notxor wrote:Druže idi leči se, vidiš da nisi normalan. Ili si polupismen pa čitaš svaki drugi red.
I da ponovim, neke žene jesu debili, kao što neki muškarci jesu debili.
Ako ti se ne sviđa svet u kome živiš... promeni svet.
edit: i da ne bude zabune, naravno da podržavam abortus, a ko ga ne podržava neka puši kurac.
Naravno, a neke su zene KURVE koje PUSE KURAC, kao sto si nas, takodje nicim izazvan, podsetio u vise navrata. Naravno, ne sve, tako da je i to okej, i uopste nije mizoginija, just the facts ma'am.
Stavise i neki muskarci PUSE KURAC, neki cak i vise od jednog, i na Burundiju takvih ima poprilican broj. Neki idu i na GRINDR. Ukratko -- pederi su!
Ne da ti imas nesto protiv pedera, samo kad hoces nekoga da uvredis, kazes mu da pusi kurac na GRINDRu.
bela maca wrote:od čega postoji veća šansa za trudnoću, od precum-a ili full on svršavanja unutra?
koje stvari koje je rekla su netačne?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°348
MNE wrote:pa da, osim što je više na dobrovoljnoj bazi, pa svako nek ide kuda mu odgovara
Priznajem da me je forum pomalo zatekao sa varvarskim, antikvarnim gledistem da samo zene mogu da abortiraju.
Rekao bih da je tu sam cin abortusa najmanji problem. Tj. i dalje ce svuda moci da se abortira, doduse za vise novca. Ima tu nesto drugo. Zvrcka sa ilegalnim radnjama je sto su one, po pravilu, pod nadzorom sluzbi. Recimo otici ces u neku kliniku i oni ce ti to ilegalno odraditi. To automatski ide u neciju fioku, sa namenom da se potegne kad zatreba. Kazes nesto protiv interesa, a oni za fasciklu. U tom smislu, proli nema cega da se boje. Na njih se ovakvi zakoni nikada nisu ni odnosili, pa ih i nece ni pogoditi koliko se misli.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°349
uh, pa sumnjam da će biti baš toliko kreativni da i abortus koriste za te stvari, pored toliko toga što imaju na raspolaganju
- Post n°350
U jebote. Pa proli će “samo” da najebu od loše izvedenih ilegalnih pobačaja, jer nemaju para da otputuju tamo gde je pobačaj legalan. Inače ih bole kurac. Srednja klasa ima pare da ode, za njih je problem ako se izlaju da su išli na pobačaj, ako zakon o drukanju bude legalan.
_____