USA - США - SAD
- Post n°651
Re: USA - США - SAD
ma ja mogu da razumem da je neko protiv abortusa ali ne mogu da razumem da neko koriste kao uvredu "niko te takvu ne bi jebo pa ne moras da abortiras" i da o sebi misli kao nekom ko nije mizogin. ovo je samo platforma za sipanje otrova i tu je eros u pravu - jos jedna u nizu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°652
Janko je protiv abortusa jer su američki konzervativci protiv abortusa, i onda kad Ben Šapiro pođe na poso naoružan with facts and logic, i Janko uzme male, igračke facts and logic i zadene ih za pojas, kao ide i on na poso na jutjub, da objašnjava, a kad poraste (okay, bad choice of words) i on će da ide na pravi poso da uništava liberala, a dotad će da vežba na nama.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°653
a cime sam zasluzio? zato sto sam rekao da je neistina, to sto govoris, da je vecina abortusa u slucaju kad srce fetusa vec ne kuca (kao u primeru koji si okacila).bela maca wrote:samo onima koji zasluže
To sto to si rekla je neistina i uzimanje tih marginalninh primera ne pomaze nikom.
Ovo je nacin na koji je trebalo da ti odgovorim. Verovatno ti nista ne znaci, ali izvini, nije bilo potrebe da te vredjam tako.
- Post n°654
jebote ben sapiro debilcino glupa. *Erős Pista wrote:Janko je protiv abortusa jer su američki konzervativci protiv abortusa, i onda kad Ben Šapiro pođe na poso naoružan with facts and logic, i Janko uzme male, igračke facts and logic i zadene ih za pojas, kao ide i on na poso na jutjub, da objašnjava, a kad poraste (okay, bad choice of words) i on će da ide na pravi poso da uništava liberala, a dotad će da vežba na nama.
* ovo je mizandrijska uvreda, ne zato sto je vilijam debilcina glupa nego jer me tero cale da igram fudbal sa sest godina , a mene nije interesovalo
- Post n°655
dobro, sada posto si to uradio idi lepo pa razmisli zato si tako vredjao.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°656
Janko Suvar wrote:jebote ben sapiro debilcino glupa. *Erős Pista wrote:Janko je protiv abortusa jer su američki konzervativci protiv abortusa, i onda kad Ben Šapiro pođe na poso naoružan with facts and logic, i Janko uzme male, igračke facts and logic i zadene ih za pojas, kao ide i on na poso na jutjub, da objašnjava, a kad poraste (okay, bad choice of words) i on će da ide na pravi poso da uništava liberala, a dotad će da vežba na nama.
* ovo je mizandrijska uvreda, ne zato sto je vilijam debilcina glupa nego jer me tero cale da igram fudbal sa sest godina , a mene nije interesovalo
jel ti zaista ne razumes normane razliku izmedju onoga sto si napisao maci i ove bedastoce vilijemu koje pravi majstori vredjanja poput ota ili filipenka i ne primete dok su u kreativnom zanosu?
_____
- Post n°657
zato sto je govno koje laze i stalno vredja sve okolo i to joj prolazi.boomer crook wrote:dobro, sada posto si to uradio idi lepo pa razmisli zato si tako vredjao.
- Post n°658
Razumimo Janka da bismo ga više voleli!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°659
Nema drugačije reakcije na činjenicu da neko mrzi žene i u redu im je da umiru. I da se sprda na taj račun.
Pa makar i samo jedna žena umrla na taj način, previše je.
Pa makar i samo jedna žena umrla na taj način, previše je.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°660
mislis tako to zenama prolazi? lazu i vredjaju a to im prolazi? :vadi blokce:
ne, zato si hteo da je uvredis a odabrao si seksisticki i mizogin nacin da to uradis. to ti je bio prvi impuls. o tome razmisli ako imas kapacitet za to.
ne, zato si hteo da je uvredis a odabrao si seksisticki i mizogin nacin da to uradis. to ti je bio prvi impuls. o tome razmisli ako imas kapacitet za to.
_____
- Post n°661
Ne, ne, maco, slagala si. Lažeš, a verovatno bi i da ubijaš bebe. Da im razbijaš lobanje, popularne kranijume.
_____
- Post n°662
ne ubija bebo, to sam valjda objasnio gore
_____
????
- Post n°663
Janko Suvar wrote:jebote ben sapiro debilcino glupa. *Erős Pista wrote:Janko je protiv abortusa jer su američki konzervativci protiv abortusa, i onda kad Ben Šapiro pođe na poso naoružan with facts and logic, i Janko uzme male, igračke facts and logic i zadene ih za pojas, kao ide i on na poso na jutjub, da objašnjava, a kad poraste (okay, bad choice of words) i on će da ide na pravi poso da uništava liberala, a dotad će da vežba na nama.
A pa tako reci!
- Post n°664
ja dam svoje krvavo zaradjene pare da platim First Things, a oni meni tu neke JEVREJE podmecu.
_____
????
- Post n°665
Maca, em babe, a sad bebe, sve
Jebate što je Janko zao. I što fali dnevnim, sedmičnim banovima, taman neko vrijeme ne da postane manje zao jer jebiga nego da preispita svoju mutavost u komunikaciji.
Jebate što je Janko zao. I što fali dnevnim, sedmičnim banovima, taman neko vrijeme ne da postane manje zao jer jebiga nego da preispita svoju mutavost u komunikaciji.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°666
Bleeding Blitva wrote:Maca, em babe, a sad bebe, sve
Или да мало олади и смисли јебитачнију стратегију, то хоћеш? Овако не стиже јер упражњава ову што има. Кад би почео да је упуњава, зло & наопако (или, црквеним словом, 666-999).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°667
Janko, pusi kurac. Taman sam hteo da krenem da te branim.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°669
nema potrebeЛетећи Полип wrote:Janko, pusi kurac. Taman sam hteo da krenem da te branim.
- Post n°670
Svako ima svoju crvenu liniju. Za Janka su to fetusi (valjda je izbacivanje zigota i embriona ok?), za mene su to eksperimenti na deci i tinejdžerima i tzv. škarpine.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°672
Janko Suvar wrote:
a srpkinja kiretom boc.
Da li to znači da ćemo dobiti zakon o surogat materinstvu u naradnom periodu kad isti već stoji u Dmitrović fioci?
Last month the Duma, Russia’s Parliament passed – almost unanimously — the first reading of a bill banning foreigners from using surrogacy services of Russian woman. The bill has to pass a second and third reading and needs the signature of President Putin.
Retaliation over Western sanctions makes this almost inevitable, but it is not a new measure. Commercial surrogacy is opposed by the Russian Orthodox Church, for instance. One of the main sponsors of the current bill, Vasily Piskaryov, of the United Russia Party, has been lobbying for restrictions on surrogacy for some time. He told the Duma: “We don’t know who their parents are, their so-called ‘mom’ and ‘dad’, and why they are purchasing a baby.”
About 40,000 babies born to surrogate mothers had left Russia to be raised by foreigners, he said. “Why should we spend our funds on resolving the demographic problems of other countries?”
A different perspective:
— VOJIN RAKIĆ - NOVI 6. OKTOBAR (@vojiner) June 23, 2022
https://t.co/iTr7UqPojp
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°673
u redu je ovo sve sto lupetas i psiholgoiziras, u redu je da mi ne daas da odgovorim, potpuno isto kao sto su meni rekli, al nije u redu da mi brises post, gde sam odgovorio blitvi, a nisam niti rekao nesto uvredljivo, niti je imalo mizigini ton, ostavi me da pisem ko svi drugi ili me banuj.boomer crook wrote:mislis tako to zenama prolazi? lazu i vredjaju a to im prolazi? :vadi blokce:
- Post n°674
sto mi brises post?Erős Pista wrote:Ne, ne, maco, slagala si. Lažeš, a verovatno bi i da ubijaš bebe. Da im razbijaš lobanje, popularne kranijume.
- Post n°675
Janko Suvar wrote:nisu fetusi za mene.
Hoću da kažem da je normalno da se postavi neka granica u razvoju te grupe ćelija pre koje je abortus legalan, a posle koje i nije - La Linea je to već napisala i ne bih tu ništa dodao ni oduzeo.
_____
Sweet and Tender Hooligan