Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA - США - SAD

boomer crook

USA - США - SAD - Page 27 Empty Re: USA - США - SAD

Post by boomer crook Sun 26 Jun 2022 - 16:41

ma ja mogu da razumem da je neko protiv abortusa ali ne mogu da razumem da neko koriste kao uvredu "niko te takvu ne bi jebo pa ne moras da abortiras" i da o sebi misli kao nekom ko nije mizogin. ovo je samo platforma za sipanje otrova i tu je eros u pravu - jos jedna u nizu.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun 26 Jun 2022 - 16:47

Janko je protiv abortusa jer su američki konzervativci protiv abortusa, i onda kad Ben Šapiro pođe na poso naoružan with facts and logic, i Janko uzme male, igračke facts and logic i zadene ih za pojas, kao ide i on na poso na jutjub, da objašnjava, a kad poraste (okay, bad choice of words) i on će da ide na pravi poso da uništava liberala, a dotad će da vežba na nama.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 16:50

bela maca wrote:samo onima koji zasluže  USA - США - SAD - Page 27 1844795956
    a cime sam zasluzio? zato sto sam rekao da je neistina, to sto govoris, da je vecina abortusa u slucaju kad srce fetusa vec ne kuca (kao u primeru koji si okacila). 

To sto to si rekla je neistina i uzimanje tih marginalninh primera ne pomaze nikom. 

Ovo je nacin na koji je trebalo da ti odgovorim. Verovatno ti nista ne znaci, ali izvini, nije bilo potrebe da te vredjam tako.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 16:51

Erős Pista wrote:Janko je protiv abortusa jer su američki konzervativci protiv abortusa, i onda kad Ben Šapiro pođe na poso naoružan with facts and logic, i Janko uzme male, igračke facts and logic i zadene ih za pojas, kao ide i on na poso na jutjub, da objašnjava, a kad poraste (okay, bad choice of words) i on će da ide na pravi poso da uništava liberala, a dotad će da vežba na nama.
    jebote ben sapiro debilcino glupa. *

* ovo je mizandrijska uvreda, ne zato sto je vilijam debilcina glupa nego jer me tero cale da igram fudbal sa sest godina , a mene nije interesovalo  USA - США - SAD - Page 27 2348298330
    boomer crook

Post by boomer crook Sun 26 Jun 2022 - 16:52

dobro, sada posto si to uradio idi lepo pa razmisli zato si tako vredjao.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Sun 26 Jun 2022 - 16:53

Janko Suvar wrote:
    Erős Pista wrote:Janko je protiv abortusa jer su američki konzervativci protiv abortusa, i onda kad Ben Šapiro pođe na poso naoružan with facts and logic, i Janko uzme male, igračke facts and logic i zadene ih za pojas, kao ide i on na poso na jutjub, da objašnjava, a kad poraste (okay, bad choice of words) i on će da ide na pravi poso da uništava liberala, a dotad će da vežba na nama.

* ovo je mizandrijska uvreda, ne zato sto je vilijam debilcina glupa nego jer me tero cale da igram fudbal sa sest godina , a mene nije interesovalo  USA - США - SAD - Page 27 2348298330

jel ti zaista ne razumes normane razliku izmedju onoga sto si napisao maci i ove bedastoce vilijemu koje pravi majstori vredjanja poput ota ili filipenka i ne primete dok su u kreativnom zanosu?

_____
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 17:04

boomer crook wrote:dobro, sada posto si to uradio idi lepo pa razmisli zato si tako vredjao.
    zato sto je govno koje laze i stalno vredja sve okolo i to joj prolazi.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun 26 Jun 2022 - 17:06

Razumimo Janka da bismo ga više voleli!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

bela maca

Post by bela maca Sun 26 Jun 2022 - 17:06

Nema drugačije reakcije na činjenicu da neko mrzi žene i u redu im je da umiru. I da se sprda na taj račun.
    Pa makar i samo jedna žena umrla na taj način, previše je.

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    boomer crook

Post by boomer crook Sun 26 Jun 2022 - 17:06

mislis tako to zenama prolazi? lazu i vredjaju a to im prolazi? :vadi blokce:

ne, zato si hteo da je uvredis a odabrao si seksisticki i mizogin nacin da to uradis. to ti je bio prvi impuls. o tome razmisli ako imas kapacitet za to.

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun 26 Jun 2022 - 17:08

Ne, ne, maco, slagala si. Lažeš, a verovatno bi i da ubijaš bebe. Da im razbijaš lobanje, popularne kranijume.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 17:15

ne ubija bebo, to sam valjda objasnio gore  USA - США - SAD - Page 27 2348298330

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun 26 Jun 2022 - 17:18

Janko Suvar wrote:

A pa tako reci!
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 17:20

ja dam svoje krvavo zaradjene pare da platim First Things, a oni meni tu neke JEVREJE podmecu.

_____
    ????
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Sun 26 Jun 2022 - 17:23

Maca, em babe, a sad bebe, sve USA - США - SAD - Page 27 3137070404 

Jebate što je Janko zao. I što fali dnevnim, sedmičnim banovima, taman neko vrijeme ne da postane manje zao jer jebiga nego da preispita svoju mutavost u komunikaciji.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    паће

Post by паће Sun 26 Jun 2022 - 17:26

Bleeding Blitva wrote:Maca, em babe, a sad bebe, sve USA - США - SAD - Page 27 3137070404 

Jebate što je Janko zao. I što fali dnevnim, sedmičnim banovima, taman neko vrijeme ne da postane manje zao jer jebiga nego da preispita svoju mutavost u komunikaciji.

Или да мало олади и смисли јебитачнију стратегију, то хоћеш? Овако не стиже јер упражњава ову што има. Кад би почео да је упуњава, зло & наопако (или, црквеним словом, 666-999).

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun 26 Jun 2022 - 17:32

Janko, pusi kurac. Taman sam hteo da krenem da te branim.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 17:32

ko mi brise postove?

_____
    ????
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 17:33

Летећи Полип wrote:Janko, pusi kurac. Taman sam hteo da krenem da te branim.
    nema potrebe
    Notxor

Post by Notxor Sun 26 Jun 2022 - 17:33

Svako ima svoju crvenu liniju. Za Janka su to fetusi (valjda je izbacivanje zigota i embriona ok?), za mene su to eksperimenti na deci i tinejdžerima i tzv. škarpine.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 17:34

nisu fetusi za mene.

_____
    ????
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Sun 26 Jun 2022 - 17:34

Janko Suvar wrote:USA - США - SAD - Page 27 FWLHFVLXEAAoXkQ?format=png&name=900x900

a srpkinja kiretom boc.

Da li to znači da ćemo dobiti zakon o surogat materinstvu u naradnom periodu kad isti već stoji u Dmitrović fioci?

Last month the Duma, Russia’s Parliament passed – almost unanimously — the first reading of a bill banning foreigners from using surrogacy services of Russian woman. The bill has to pass a second and third reading and needs the signature of President Putin.

Retaliation over Western sanctions makes this almost inevitable, but it is not a new measure. Commercial surrogacy is opposed by the Russian Orthodox Church, for instance. One of the main sponsors of the current bill, Vasily Piskaryov, of the United Russia Party, has been lobbying for restrictions on surrogacy for some time. He told the Duma: “We don’t know who their parents are, their so-called ‘mom’ and ‘dad’, and why they are purchasing a baby.”

About 40,000 babies born to surrogate mothers had left Russia to be raised by foreigners, he said. “Why should we spend our funds on resolving the demographic problems of other countries?

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 17:36

boomer crook wrote:mislis tako to zenama prolazi? lazu i vredjaju a to im prolazi? :vadi blokce:

ne, zato si hteo da je uvredis a odabrao si seksisticki i mizogin nacin da to uradis. to ti je bio prvi impuls. o tome razmisli ako imas kapacitet za to.
    u redu je ovo sve sto lupetas i psiholgoiziras, u redu je da mi ne daas da odgovorim, potpuno isto kao sto su meni rekli, al nije u redu da mi brises post, gde sam odgovorio blitvi, a nisam niti rekao nesto uvredljivo, niti je imalo mizigini ton, ostavi me da pisem ko svi drugi ili me banuj.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun 26 Jun 2022 - 17:40

Erős Pista wrote:Ne, ne, maco, slagala si. Lažeš, a verovatno bi i da ubijaš bebe. Da im razbijaš lobanje, popularne kranijume.
    sto mi brises post?
    Notxor

Post by Notxor Sun 26 Jun 2022 - 17:45

Janko Suvar wrote:nisu fetusi za mene.

Hoću da kažem da je normalno da se postavi neka granica u razvoju te grupe ćelija pre koje je abortus legalan, a posle koje i nije - La Linea je to već napisala i ne bih tu ništa dodao ni oduzeo.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue 12 Nov 2024 - 21:18