USA - США - SAD
- Guest
- Post n°301
Re: USA - США - SAD
Dakle ovo se bukvalno za jedan dan prelilo u našu javnu sferu, što potpuno dezavuiše rezon "ko jebe Ameriku".
- Post n°302
..., jer anonimna advokatica na Kurir televiziji i američki vrhovni sud je isto. Prelilo se.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°303
Meni je super da na forumu na kojem se prica o svemu od spremanja babuski pa sve do kanselovanja slavnog komicara i borca za slobodu govora Altrajta Vajtpauersona, samo na temi na kojon se razgovara o mogucoj zabrani abortusa, pojedini forumasi osete poriv da objasne kako ih za to bas BOLI KURAC, mnogo ih BOLI KURAC i apsolutno ih BOLI KURAC. I onda se za svaki slucaj vrate, kako ne bi bili pogresno razumeni, dodaju da ih BOLI KURAC za Ameriku, jer sirom sveta deca umiru od gladi, ratova,itd, a uostalom, Amerika je demokratija pa nek se zene same izbore - naravno one koje nisu DEBILI, jer je najlogicnije da muskarac dodje na temu o zabrani abortusa da objasni kako su neke zene DEBILI, naravno, not all women, jer nije mizogin, samo zeli da ukaze na pojavu toga da su NEKE zene DEBILI.
Naravno, kada su u muke sirotog Vajtapuersona, kojem su - zamislite!!! - zabranili nastup na Liberal Snouflejk Koledzu u Ohaju, ove iste forumase ne BOLI KURAC, nego se iskreno brinu na sudbinom slobode govore. Jer kako je odavno rekao Orvel, cutao sam kad su dosli po Vajtpauersona, i evo sad su me banovali s tvitera. Ukratko, jasno je da je u pitanju uvod u globalni totalitarizam, tako da je onda to okej.
Naravno, kada su u muke sirotog Vajtapuersona, kojem su - zamislite!!! - zabranili nastup na Liberal Snouflejk Koledzu u Ohaju, ove iste forumase ne BOLI KURAC, nego se iskreno brinu na sudbinom slobode govore. Jer kako je odavno rekao Orvel, cutao sam kad su dosli po Vajtpauersona, i evo sad su me banovali s tvitera. Ukratko, jasno je da je u pitanju uvod u globalni totalitarizam, tako da je onda to okej.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°304
Druže idi leči se, vidiš da nisi normalan. Ili si polupismen pa čitaš svaki drugi red.
I da ponovim, neke žene jesu debili, kao što neki muškarci jesu debili.
Ako ti se ne sviđa svet u kome živiš... promeni svet.
edit: i da ne bude zabune, naravno da podržavam abortus, a ko ga ne podržava neka puši kurac.
edit: i da ne bude zabune, naravno da podržavam abortus, a ko ga ne podržava neka puši kurac.
_____
- Post n°305
bela maca wrote:evo posebno za MNE jedan slučaj gde žena ne može ostvariti pravo u državi u kojoj abortus nije zabranjen, hint - mnogo je bliže nego amerika.
jako je tužan tekst tako da otvarate na sopstvenu odgovornost.
Grozno.
- Post n°306
tldr:
Liječnici su joj rekli da je pobačaj u toj fazi trudnoće ilegalan
Preko odvjetnice je saznala da u ovom slučaju ima pravo na pobačaj
Na kraju je prisiljena pobačaj napraviti u Sloveniji
Liječnici su joj rekli da je pobačaj u toj fazi trudnoće ilegalan
Preko odvjetnice je saznala da u ovom slučaju ima pravo na pobačaj
Na kraju je prisiljena pobačaj napraviti u Sloveniji
_____
- Post n°307
Notxor wrote:Druže idi leči se, vidiš da nisi normalan. Ili si polupismen pa čitaš svaki drugi red.
Naravno, a neke su zene KURVE koje PUSE KURAC, kao sto si nas, takodje nicim izazvan, podsetio u vise navrata. Naravno, ne sve, tako da je i to okej, i uopste nije mizoginija, just the facts ma'am.
Stavise i neki muskarci PUSE KURAC, neki cak i vise od jednog, i na Burundiju takvih ima poprilican broj. Neki idu i na GRINDR. Ukratko -- pederi su!
Ne da ti imas nesto protiv pedera, samo kad hoces nekoga da uvredis, kazes mu da pusi kurac na GRINDRu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°308
dajmo malo kulture, makar na ovaj sveti ravnogorski dan
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°309
Molio bih te da mi ne ugrozavas slobodu govora i ne prtevaras me u zrtvu kansel kulture. Uostalom, prva zrtva kansel kulture bio je upravo Draza!
_____
- Post n°310
+1
Да подсетим, тема се назива "USA - США - SAD".
Овде се начелно дискутује о ситуацији у США, на другим местима је друга ситуација.
Ја сам по овом питању уз друга Филипенка.
Имају слободну штампу, грађанска права, политичке партије, итд.
Бусају се у груди као земља великих личних слобода. Сада нека се слободно организују, око чега ако не око овог питања.
Повратак у средњи век, талибанизација и нови феудализам не долази у обзир.
Прво одмах на улице а потом и на гласачка места. Мењати власт и на нову провинција и на нивоу федерације.
Тужно је колико су се ствари вратиле уназад и колико се мора борити за већ освојене слободе.
Да подсетим, тема се назива "USA - США - SAD".
Овде се начелно дискутује о ситуацији у США, на другим местима је друга ситуација.
Ја сам по овом питању уз друга Филипенка.
Имају слободну штампу, грађанска права, политичке партије, итд.
Бусају се у груди као земља великих личних слобода. Сада нека се слободно организују, око чега ако не око овог питања.
Повратак у средњи век, талибанизација и нови феудализам не долази у обзир.
Прво одмах на улице а потом и на гласачка места. Мењати власт и на нову провинција и на нивоу федерације.
Тужно је колико су се ствари вратиле уназад и колико се мора борити за већ освојене слободе.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°311
čita samo ono što mu odgovara kako bi mogao da izrazi njegov pointNotxor wrote: Ili si polupismen pa čitaš svaki drugi red.
sad ja treba da krenem o tome kako njega boli kurac što 4 miliona gladne djece umre godišnje i tako u krug
- Post n°312
Nek' si ti Erose živ i zdrav.
btw. hvala na informaciji da se mreža zove grindr a ne kao što sam ja pogrešno napisao grinder.
Svakog dana čovek nešto nauči.
btw. hvala na informaciji da se mreža zove grindr a ne kao što sam ja pogrešno napisao grinder.
Svakog dana čovek nešto nauči.
_____
- Post n°313
Greska, zabole me kurac za decicu u podrumu Komet Ping Ponga, kojoj Hilari i Bajden jedu lisca, dok svet cuti. Odavno si na to upozoravao, ali mene je BOLEO KURAC!
Et MNE
Et MNE
_____
- Post n°314
ti si samo glupi trol koga boli dupe za ono o čemu se zapravo govori.
ovo se istina dešava u americi ali ima potencijala da se proširi dalje obzirom na broj američkih organizacija koje finansiraju lokalne ngo koje lobiraju za slične mere i u drugim zemljama.
ovo se istina dešava u americi ali ima potencijala da se proširi dalje obzirom na broj američkih organizacija koje finansiraju lokalne ngo koje lobiraju za slične mere i u drugim zemljama.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°315
Ček, ček... ko je glupi trol, MNE ili ja?
Mislim, ok je da napišeš da sam glup ako ti tako delujem, ali nije u redu da pišeš da sam trol.
Mislim, ok je da napišeš da sam glup ako ti tako delujem, ali nije u redu da pišeš da sam trol.
_____
- Post n°316
mne.
_____
- Post n°317
Ovo.bela maca wrote:ti si samo glupi trol koga boli dupe za ono o čemu se zapravo govori.
Kad je Markićka organizirala antigej referendum 2013 priča je išla da je zapravo htjela antiabortus referendum ali da je nekakav polling njenog istraživačkog tima došao do zaključka da to nema šanse da prođe. Pa se odlučila na braksvetinja. U međuvremenu organizira svake godine hod za život, sad sam išla viti - ove godine u čak 11 gradova, sve dok ne 'optimizira' društvo za njen inicijalni referendum.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°318
Pa i ona i nase Dveri su nakaceni na iste US desnicarske fondove Family nesto nesto.
_____
- Post n°319
Pa obzirom na priču one žene od pre par postova, neće joj zadatak biti preterano težak.
_____
- Post n°320
btw da ja ne bih morala, neko je iskopao najbolji niz tvitera na ovu temu
But ALL unwanted pregnancies are caused by the irresponsible ejaculations of men. Period. Don’t believe me? Let me walk you through it. Let’s start with this: women can only get pregnant about 2 days each month. And that’s for a limited number of years.
— Gabrielle Blair (@designmom) September 13, 2018
_____
- Post n°321
Današnja strana reč za Gabrijelu je precum.
Takođe bih joj preporučio da pogleda značenje reči responsible.
"Dijagonalno" sam čitao jer je Gabrijela moron,... pardon mormon.
Takođe bih joj preporučio da pogleda značenje reči responsible.
"Dijagonalno" sam čitao jer je Gabrijela moron,... pardon mormon.
_____
- Post n°322
od čega postoji veća šansa za trudnoću, od precum-a ili full on svršavanja unutra?
koje stvari koje je rekla su netačne?
koje stvari koje je rekla su netačne?
_____
- Post n°323
Notxor nije samo ekspert za pušenje, već i za svršavanje.
Ova tema je blago.
Ova tema je blago.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°324
Da je muškarac 100% odgovoran.
_____
- Post n°325
Vilmos Tehenészfiú wrote:Notxor nije samo ekspert za pušenje, već i za svršavanje.
.
Ti si ta 2 spojio u zdrav obrok. Prijatno.
_____