Last edited by kondo on Mon Mar 07, 2022 5:48 pm; edited 1 time in total
Rat u Ukrajini
- Post n°251
Re: Rat u Ukrajini
fudbal? nemoguce
Last edited by kondo on Mon Mar 07, 2022 5:48 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°252
ma basket
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°253
Ferenc Puskás wrote:Sjećam se kako je prije par godina pokojni Filipenko slinio na ovog Šojgua, da je napravio reformu vojske koja je od sovjetskih ostataka napravila modernu vojnu silu. Bit će da se tu nešto ipak i raskralo. Ovaj blickrig kao da se zaglibljuje.
U svakom slučaju posljednje Putinovo obraćanje bez pominjanja denacifikacije i demilitarizacije budi nadu.
Ko zna sta si ti umislio, ne bih ja nastavljao da koristim to sto ti diler uvaljuje. Sojgu je civil koji glumi generala i voli da oblaci uniforme koje mu ne prilice i nije ih zasluzio, dekretom proglaseni djeneral, pametnome dosta.
P.S. pre nego sto neko krene da spocitava da je i Tito dekretom proglasen za marsala - Tito je de fakto bio komandant vojske koja je zestoko krvarila gace na terenu, tu je vojsku stvorio i organizovao.
Mór Thököly wrote:Uncle Baby Billy wrote:Slavuj
evo Žižek se slaže sa Snajderom, Putin je iljinista i to je srž cele stvari. what a time to be alive
Ne znam dal je srz, ali svakako ima veze
Meni Zizek deluje da je seronja. Mislim, znam da je seronja, gledao sam ga kada je osecao obavezu da zastiti slovenacku naciju od zlog jugokomunizma i zle Jugoslavije, sada mu je omiljeni sport da post festum izmislja razloge zasto neko radi to sto radi, ucitava Dugina i tako dalje. Putin ima jedno 50 takvih kao sto je Dugin, otpustio je iz svog kruga jedno 200 takvih kao sto je Dugin (ukljucujuci i samog Dugina) i jos 300 njih koji bi voleli vise nego ista da se uvale na njihova mesta jer misle da iz vodjinog dupeta tece med i mleko, ne shvatajuci da braonkasta sluz ima drugaciji miris i ukus.
Kao i svaki seronja iz fotelje, Zizekov instinkt je da umislja da i sa druge strane ima istih takvih seronja i da je na njima najveca odgovornost. Prica o nekom tamo liku koji sapuce Putinu na uvo naspram situacije u kojoj u jednoj drzavi postoje nacisticke trupe koje drze u saci drzavni aparat sa sve lokalnim ispostavama, prebijaju lokalne guvernere i policiju, imaju svoje kampove za obuku, decije kampove, naredjuju sta se sme a sta se ne sme, drze citave gradove i lupaju predsedniku i celom "demokratski" izabranom aparatu vaspitne samare je najpodlije slugeranjstvo i podilazenje.
Last edited by Filipenko on Mon Mar 07, 2022 5:49 pm; edited 1 time in total
- Post n°254
isli smo burazer i ja recimo redovno do 96.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°255
Filipenko wrote:Ferenc Puskás wrote:Sjećam se kako je prije par godina pokojni Filipenko slinio na ovog Šojgua, da je napravio reformu vojske koja je od sovjetskih ostataka napravila modernu vojnu silu. Bit će da se tu nešto ipak i raskralo. Ovaj blickrig kao da se zaglibljuje.
U svakom slučaju posljednje Putinovo obraćanje bez pominjanja denacifikacije i demilitarizacije budi nadu.
sojgu je vulin aca?
Ko zna sta si ti umislio, ne bih ja nastavljao da koristim to sto ti diler uvaljuje. Sojgu je civil koji glumi generala i voli da oblaci uniforme koje mu ne prilice i nije ih zasluzio, dekretom proglaseni djeneral, pametnome dosta.
P.S. pre nego sto neko krene da spocitava da je i Tito dekretom proglasen za marsala - Tito je de fakto bio komandant vojske koja je zestoko krvarila gace na terenu, tu je vojsku stvorio i organizovao.Mór Thököly wrote:
Ne znam dal je srz, ali svakako ima veze
Meni Zizek deluje da je seronja. Mislim, znam da je seronja, gledao sam ga kada je osecao obavezu da zastiti slovenacku naciju od zlog jugokomunizma i zle Jugoslavije, sada mu je omiljeni sport da post festum izmislja razloge zasto neko radi to sto radi, ucitava Dugina i tako dalje. Putin ima jedno 50 takvih kao sto je Dugin, otpustio je iz svog kruga jedno 200 takvih kao sto je Dugin (ukljucujuci i samog Dugina) i jos 300 njih koji bi voleli vise nego ista da se uvale na njihova mesta jer misle da iz vodjinog dupeta tece med i mleko, ne shvatajuci da braonkasta sluz ima drugaciji miris i ukus.
Kao i svaki seronja iz fotelje, Zizekov instinkt je da umislja da i sa druge strane ima istih takvih seronja i da je na njima najveca odgovornost. Prica o nekom tamo liku koji sapuce Putinu na uvo naspram situacije u kojoj u jednoj drzavi postoje nacisticke trupe koje drze u saci drzavni aparat sa sve lokalnim ispostavama, prebijaju lokalne guvernere i policiju, imaju svoje kampove za obuku, decije kampove, naredjuju sta se sme a sta se ne sme i lupaju predsedniku i celom "demokratski" izabranom aparatu vaspitne samare je najpodlije slugeranjstvo i podilazenje.
_____
- Post n°256
cekaj nesto mi se pojebalo pa da pitam ovde
sojgu je vulin?
sojgu je vulin?
_____
- Post n°257
sojgu je iz tuve i nije etnicki rus
zato nosi one silne uniforme i medalje
zato nosi one silne uniforme i medalje
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°258
Filipenko wrote:prebijajuubijaju lokalne guvernere
“There is one less traitor in Ukraine. The mayor of Kremenna in Luhansk region, former deputy of Luhansk parliament was found killed,” Anton Gerashchenko, an adviser to the Ukrainian Ministry of Internal Affairs, wrote in a post on Telegram.
https://nypost.com/2022/03/03/pro-russian-mayor-of-ukrainian-city-kidnapped-killed/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°259
kondo wrote:fudbal? nemoguce
Kakvo suptilno pwnovanje 1 Divca, lik sa slike mu je mogao biti 1 zet.
- Post n°260
i hvala bratu kondu sto je uz mene u ovim teskim trenucima za mene na burundiju
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°261
boomer crook wrote:cekaj nesto mi se pojebalo pa da pitam ovde
sojgu je vulin?
Sojgu je sin generala Crvene Armije. Mislim da je ekonomista po profesiji. Bio je ministar za vanredne situacije u Rusiji dugo vremena pre nego sto je preuzeo Ministarstvo odbrane, kada je protokolarno dobio cin generala.
- Post n°262
boomer crook wrote:isli smo burazer i ja recimo redovno do 96.
pod okriljem mirka marjanovića
mada smo umeli da vas ružno pokaramo kad je trebalo
(upozorenje, govore i živa bard i maza vasilijević sa antologijskim nastupom "bog je reko da nije penal")
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°263
Dobar bio fudbal tada
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°264
Ma to je najvaznije, da je tebi tesko. Jebo Ukrajinu.Mr.Pink wrote:i hvala bratu kondu sto je uz mene u ovim teskim trenucima za mene na burundiju
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°265
Bole me kurac brate
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°266
Mr.Pink wrote:i hvala bratu kondu sto je uz mene u ovim teskim trenucima za mene na burundiju
brte šta se primaš šta ovde piskaraju boske i čivijaš, teški trenuci na brundiju težak oksimoron, ovde je uvek prolećna laganica plus minus februar
_____
#FreeFacu
- Post n°267
Ma zajebavam se
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°268
Notxor wrote:Filipenko wrote:prebijajuubijaju lokalne guvernere
“There is one less traitor in Ukraine. The mayor of Kremenna in Luhansk region, former deputy of Luhansk parliament was found killed,” Anton Gerashchenko, an adviser to the Ukrainian Ministry of Internal Affairs, wrote in a post on Telegram.
https://nypost.com/2022/03/03/pro-russian-mayor-of-ukrainian-city-kidnapped-killed/
Герашченко... што сам очекивао Тарабич?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°269
kondo wrote:boomer crook wrote:isli smo burazer i ja recimo redovno do 96.
pod okriljem mirka marjanovića
mada smo umeli da vas ružno pokaramo kad je trebalo
(upozorenje, govore i živa bard i maza vasilijević sa antologijskim nastupom "bog je reko da nije penal")
na basket bre.
_____
- Post n°270
ja sam prilicno opusten. najebace rusi prilicno.
evo ga zanimljiv tekstic
https://autonomija.info/miroslav-samardzic-rat-rusije-protiv-ukrajine-je-vise-od-zlocina-to-je-greska/
evo ga zanimljiv tekstic
https://autonomija.info/miroslav-samardzic-rat-rusije-protiv-ukrajine-je-vise-od-zlocina-to-je-greska/
_____
- Post n°271
mada ja se ne bih vise ni kladio da ce biti gvozdene zavese. suvise je rusija integrisana vec. ovog rata ne bi ni bilo da je stepen te integrisanosti manjii. mislim da ce putin proci ko sloba.
_____
- Post n°272
Cousin Billy wrote:ne može da bankrotira jer je suvereni dug baš to - suvereni dug, država sama odlučuje o tome da li će i kako vraćati svoje dugove. ali sovereign default znači da si objavio da više ne plaćaš svoje dugove, što znači da tvoje vrednosne hartije postaju bezvredne, nemaš nikakav pristup kapitalu i rad sa tobom postaje izvanredno rizičan i skup.Mr.Pink wrote:Kako drzava mpze da bankrotira?
Odakle ta ideja?
naravno, ti znaš sve ovo ali iz nekog razloga te loži da pišeš ove dosadne edgy onelinere. ja sam do sada smatrao da imaš aktivan seksualni život, ali pošto si toliko odlučan u tome da jebeš baš nas, više nisam toliko siguran.
Зар се ово није већ једном десило 1998 или 1999? Мислим да је било услед изгубљеног Првог Чеченског рата.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°273
Nisam siguran da ce proci ko sloba
Samo su zapeli na istom mestu, oko nekog vukovar a
Samo su zapeli na istom mestu, oko nekog vukovar a
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°274
Jugoslavija 0ndasnja je btw bila integrisanija u zapad od rusije danas
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°275
nope. sloba nije imao hotele u ceskoj ili jahte po grckoj. mislim ono sto kaze kozirev: porodice ovih ljudi zive po svajcarskama, azurnim obalama i londonima. ovaj cili deda od 7 banki se vere na gimnasticarku ko neki krambov junak dok trpa puna usta kavijara.
ovo treba videti kao nastavak jeljcinove vlasti a ne neki pad u staljinizam ili sta li vec.
ovo treba videti kao nastavak jeljcinove vlasti a ne neki pad u staljinizam ili sta li vec.
_____