Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

kondo

Rat u Ukrajini - Page 11 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by kondo Mon Mar 07, 2022 5:45 pm

fudbal? nemoguce

Rat u Ukrajini - Page 11 99

Last edited by kondo on Mon Mar 07, 2022 5:48 pm; edited 1 time in total

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 5:48 pm

ma basket

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 07, 2022 5:48 pm

Ferenc Puskás wrote:Sjećam se kako je prije par godina pokojni Filipenko slinio na ovog Šojgua, da je napravio reformu vojske koja je od sovjetskih ostataka napravila modernu vojnu silu. Bit će da se tu nešto ipak i raskralo. Ovaj blickrig kao da se zaglibljuje.
    U svakom slučaju posljednje Putinovo obraćanje bez pominjanja denacifikacije i demilitarizacije budi nadu.  

Ko zna sta si ti umislio, ne bih ja nastavljao da koristim to sto ti diler uvaljuje. Sojgu je civil koji glumi generala i voli da oblaci uniforme koje mu ne prilice i nije ih zasluzio, dekretom proglaseni djeneral, pametnome dosta.

P.S. pre nego sto neko krene da spocitava da je i Tito dekretom proglasen za marsala - Tito je de fakto bio komandant vojske koja je zestoko krvarila gace na terenu, tu je vojsku stvorio i organizovao. Rat u Ukrajini - Page 11 1225759126

Mór Thököly wrote:
    Uncle Baby Billy wrote:Slavuj
    evo Žižek se slaže sa Snajderom, Putin je iljinista i to je srž cele stvari. what a time to be alive

Ne znam dal je srz, ali svakako ima veze

Meni Zizek deluje da je seronja. Mislim, znam da je seronja, gledao sam ga kada je osecao obavezu da zastiti slovenacku naciju od zlog jugokomunizma i zle Jugoslavije, sada mu je omiljeni sport da post festum izmislja razloge zasto neko radi to sto radi, ucitava Dugina i tako dalje. Putin ima jedno 50 takvih kao sto je Dugin, otpustio je iz svog kruga jedno 200 takvih kao sto je Dugin (ukljucujuci i samog Dugina) i jos 300 njih koji bi voleli vise nego ista da se uvale na njihova mesta jer misle da iz vodjinog dupeta tece med i mleko, ne shvatajuci da braonkasta sluz ima drugaciji miris i ukus.

Kao i svaki seronja iz fotelje, Zizekov instinkt je da umislja da i sa druge strane ima istih takvih seronja i da je na njima najveca odgovornost. Prica o nekom tamo liku koji sapuce Putinu na uvo naspram situacije u kojoj u jednoj drzavi postoje nacisticke trupe koje drze u saci drzavni aparat sa sve lokalnim ispostavama, prebijaju lokalne guvernere i policiju, imaju svoje kampove za obuku, decije kampove, naredjuju sta se sme a sta se ne sme, drze citave gradove i lupaju predsedniku i celom "demokratski" izabranom aparatu vaspitne samare je najpodlije slugeranjstvo i podilazenje.

Last edited by Filipenko on Mon Mar 07, 2022 5:49 pm; edited 1 time in total
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 5:49 pm

isli smo burazer i ja recimo redovno do 96.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 5:49 pm

Filipenko wrote:
    Ferenc Puskás wrote:Sjećam se kako je prije par godina pokojni Filipenko slinio na ovog Šojgua, da je napravio reformu vojske koja je od sovjetskih ostataka napravila modernu vojnu silu. Bit će da se tu nešto ipak i raskralo. Ovaj blickrig kao da se zaglibljuje.
    U svakom slučaju posljednje Putinovo obraćanje bez pominjanja denacifikacije i demilitarizacije budi nadu.  

sojgu je vulin aca?

Ko zna sta si ti umislio, ne bih ja nastavljao da koristim to sto ti diler uvaljuje. Sojgu je civil koji glumi generala i voli da oblaci uniforme koje mu ne prilice i nije ih zasluzio, dekretom proglaseni djeneral, pametnome dosta.

P.S. pre nego sto neko krene da spocitava da je i Tito dekretom proglasen za marsala - Tito je de fakto bio komandant vojske koja je zestoko krvarila gace na terenu, tu je vojsku stvorio i organizovao. Rat u Ukrajini - Page 11 1225759126

Mór Thököly wrote:

Ne znam dal je srz, ali svakako ima veze

Meni Zizek deluje da je seronja. Mislim, znam da je seronja, gledao sam ga kada je osecao obavezu da zastiti slovenacku naciju od zlog jugokomunizma i zle Jugoslavije, sada mu je omiljeni sport da post festum izmislja razloge zasto neko radi to sto radi, ucitava Dugina i tako dalje. Putin ima jedno 50 takvih kao sto je Dugin, otpustio je iz svog kruga jedno 200 takvih kao sto je Dugin (ukljucujuci i samog Dugina) i jos 300 njih koji bi voleli vise nego ista da se uvale na njihova mesta jer misle da iz vodjinog dupeta tece med i mleko, ne shvatajuci da braonkasta sluz ima drugaciji miris i ukus.

Kao i svaki seronja iz fotelje, Zizekov instinkt je da umislja da i sa druge strane ima istih takvih seronja i da je na njima najveca odgovornost. Prica o nekom tamo liku koji sapuce Putinu na uvo naspram situacije u kojoj u jednoj drzavi postoje nacisticke trupe koje drze u saci drzavni aparat sa sve lokalnim ispostavama, prebijaju lokalne guvernere i policiju, imaju svoje kampove za obuku, decije kampove, naredjuju sta se sme a sta se ne sme i lupaju predsedniku i celom "demokratski" izabranom aparatu vaspitne samare je najpodlije slugeranjstvo i podilazenje.

_____
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 5:51 pm

cekaj nesto mi se pojebalo pa da pitam ovde

sojgu je vulin?

_____
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 5:51 pm

sojgu je iz tuve i nije etnicki rus 

zato nosi one silne uniforme i medalje

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 07, 2022 5:51 pm

Filipenko wrote:prebijaju ubijaju lokalne guvernere

“There is one less traitor in Ukraine. The mayor of Kremenna in Luhansk region, former deputy of Luhansk parliament was found killed,” Anton Gerashchenko, an adviser to the Ukrainian Ministry of Internal Affairs, wrote in a post on Telegram.

https://nypost.com/2022/03/03/pro-russian-mayor-of-ukrainian-city-kidnapped-killed/

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 07, 2022 5:54 pm

kondo wrote:fudbal? nemoguce

Rat u Ukrajini - Page 11 99

Kakvo suptilno pwnovanje 1 Divca, lik sa slike mu je mogao biti 1 zet. Rat u Ukrajini - Page 11 2952840586
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 5:55 pm

i hvala bratu kondu sto je uz mene u ovim teskim trenucima za mene na burundiju

_____

smrk kod dijane hrk
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 07, 2022 5:57 pm

boomer crook wrote:cekaj nesto mi se pojebalo pa da pitam ovde

sojgu je vulin?

Sojgu je sin generala Crvene Armije. Mislim da je ekonomista po profesiji. Bio je ministar za vanredne situacije u Rusiji dugo vremena pre nego sto je preuzeo Ministarstvo odbrane, kada je protokolarno dobio cin generala.
    kondo

Post by kondo Mon Mar 07, 2022 6:09 pm

boomer crook wrote:isli smo burazer i ja recimo redovno do 96.

pod okriljem mirka marjanovića

mada smo umeli da vas ružno pokaramo kad je trebalo

(upozorenje, govore i živa bard i maza vasilijević sa antologijskim nastupom "bog je reko da nije penal")

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 6:12 pm

Dobar bio fudbal tada

_____

smrk kod dijane hrk
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Mon Mar 07, 2022 6:12 pm

Mr.Pink wrote:i hvala bratu kondu sto je uz mene u ovim teskim trenucima za mene na burundiju
    Ma to je najvaznije, da je tebi tesko. Jebo Ukrajinu.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 6:14 pm

Bole me kurac brate

_____

smrk kod dijane hrk
    kondo

Post by kondo Mon Mar 07, 2022 6:14 pm

Mr.Pink wrote:i hvala bratu kondu sto je uz mene u ovim teskim trenucima za mene na burundiju

brte šta se primaš šta ovde piskaraju boske i čivijaš, teški trenuci na brundiju težak oksimoron, ovde je uvek prolećna laganica plus minus februar

_____
    #FreeFacu

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 6:15 pm

Ma zajebavam se

_____

smrk kod dijane hrk
    паће

Post by паће Mon Mar 07, 2022 6:18 pm

Notxor wrote:
    Filipenko wrote:prebijaju ubijaju lokalne guvernere

“There is one less traitor in Ukraine. The mayor of Kremenna in Luhansk region, former deputy of Luhansk parliament was found killed,” Anton Gerashchenko, an adviser to the Ukrainian Ministry of Internal Affairs, wrote in a post on Telegram.

https://nypost.com/2022/03/03/pro-russian-mayor-of-ukrainian-city-kidnapped-killed/

Герашченко... што сам очекивао Тарабич?

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 6:24 pm

kondo wrote:
    boomer crook wrote:isli smo burazer i ja recimo redovno do 96.

pod okriljem mirka marjanovića

mada smo umeli da vas ružno pokaramo kad je trebalo

(upozorenje, govore i živa bard i maza vasilijević sa antologijskim nastupom "bog je reko da nije penal")

na basket bre.

_____
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 6:25 pm

ja sam prilicno opusten. najebace rusi prilicno. 

evo ga zanimljiv tekstic

https://autonomija.info/miroslav-samardzic-rat-rusije-protiv-ukrajine-je-vise-od-zlocina-to-je-greska/

_____
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 6:26 pm

mada ja se ne bih vise ni kladio da ce biti gvozdene zavese. suvise je rusija integrisana vec. ovog rata ne bi ni bilo da je stepen te integrisanosti manjii. mislim da ce putin proci ko sloba.

_____
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Mar 07, 2022 6:28 pm

Cousin Billy wrote:
    Mr.Pink wrote:Kako drzava mpze da bankrotira?

Odakle ta ideja?
    ne može da bankrotira jer je suvereni dug baš to - suvereni dug, država sama odlučuje o tome da li će i kako vraćati svoje dugove. ali sovereign default znači da si objavio da više ne plaćaš svoje dugove, što znači da tvoje vrednosne hartije postaju bezvredne, nemaš nikakav pristup kapitalu i rad sa tobom postaje izvanredno rizičan i skup.
    naravno, ti znaš sve ovo ali iz nekog razloga te loži da pišeš ove dosadne edgy onelinere. ja sam do sada smatrao da imaš aktivan seksualni život, ali pošto si toliko odlučan u tome da jebeš baš nas, više nisam toliko siguran.

Зар се ово није већ једном десило 1998 или 1999? Мислим да је било услед изгубљеног Првог Чеченског рата.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 6:30 pm

Nisam siguran da ce proci ko sloba

Samo su zapeli na istom mestu, oko nekog vukovar a

_____

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 6:31 pm

Jugoslavija 0ndasnja je btw bila integrisanija u zapad od rusije danas

_____

smrk kod dijane hrk
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 6:38 pm

nope. sloba nije imao hotele u ceskoj ili jahte po grckoj. mislim ono sto kaze kozirev: porodice ovih ljudi zive po svajcarskama, azurnim obalama i londonima. ovaj cili deda od 7 banki se vere na gimnasticarku ko neki krambov junak dok trpa puna usta kavijara. 

ovo treba videti kao nastavak jeljcinove vlasti a ne neki pad u staljinizam ili sta li vec.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:31 pm