Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Nektivni Ugnelj

Rat u Ukrajini - Page 10 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 07, 2022 2:35 pm

8% populacije

plachkica

Post by plachkica Mon Mar 07, 2022 3:41 pm

ficfiric

Post by ficfiric Mon Mar 07, 2022 3:50 pm

i po australijama se vice gadbles putin

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 07, 2022 3:57 pm

Tamo me manje briga

Ali imbecili svakako
    паће

Post by паће Mon Mar 07, 2022 4:17 pm

Cousin Billy wrote:
    Russia says unfriendly countries will get their bond payments in rubles rather than issued currency
    ispravite me ako grešim ali mislim da se ovo zove objava bankrota.

Могло би и да се зове подизање средњег прста. Јер ако су сто других уговорних обавеза преконоћ укинуте, јер јебига санкције, што би ови па морали онда уредно да се држе својих? Објава банкрота би била да кажу „ођеб, више не плаћамо, дуговање је национализовано“, а ово је пођебавање, „ево плаћамо али у рубљама, изволите пазарите шта хоћете за те паре“.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 07, 2022 4:27 pm

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 4:51 pm

kad sam samo odgovorio na pitanje da li je rusija kapitalizam sa - pa ne 

tacno sam znao da ce se neki debil debil javi da kaze kako to nije pravi kapitalizam

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Mon Mar 07, 2022 4:56 pm

Slavuj
    evo Žižek se slaže sa Snajderom, Putin je iljinista i to je srž cele stvari. what a time to be alive

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Mon Mar 07, 2022 4:57 pm

Mr.Pink wrote:kad sam samo odgovorio na pitanje da li je rusija kapitalizam sa - pa ne 

tacno sam znao da ce se neki debil debil javi da kaze kako to nije pravi kapitalizam
    Ti si najpametniji i mi ti se divimo.

Aj sad pali.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 4:57 pm

za teranje sa foruma popusis od miralema kurac

_____

smrk kod dijane hrk
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 4:58 pm

ja mislim da se putin preigrao.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Mon Mar 07, 2022 4:58 pm

Čitam na PPP se masovno tješe kako su relatavni neuspjesi ruske vojske zapravo ukalkulirani u navodnu standardnu rusku taktiku da u boj prvo šalju najgore što imaju, pa kad ovi izmore protivnika, onda se ubacuju prave kvalitetne snage. Kaže neki Amer, navodno vojni stručnjak.
    Budući bez visoke vojne škole i laik za vojnu istoriju, pitam se gdje i kad je ta taktika potvrđena. U ww2, u Avganistanu su slali prvo nagore, pa onda ubacivali najbolje?
    Zvuči mi kao priličan bullshit, kao da basket kouč igra prvu 1/4nu s rezervama.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 4:58 pm

moj neces dobiti

_____

smrk kod dijane hrk
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 5:01 pm

ma bull. kozirev je danas dao dobru aproksimaciju cele stvari: obecali da ce sve zavrsiti ocas posla generali koji su novac od projekata prosledjivali na kiparske racune.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Mon Mar 07, 2022 5:02 pm

Sta Kozirev zna sta je ruska taktika, dajte Amerikanca da objasni.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 07, 2022 5:03 pm

Ferenc Puskás wrote:Čitam na PPP se masovno tješe kako su relatavni neuspjesi ruske vojske zapravo ukalkulirani u navodnu standardnu rusku taktiku da u boj prvo šalju najgore što imaju, pa kad ovi izmore protivnika, onda se ubacuju prave kvalitetne snage. Kaže neki Amer, navodno vojni stručnjak.
    Budući bez visoke vojne škole i laik za vojnu istoriju, pitam se gdje i kad je ta taktika potvrđena. U ww2, u Avganistanu su slali prvo nagore, pa onda ubacivali najbolje?
    Zvuči mi kao priličan bullshit, kao da basket kouč igra prvu 1/4nu s rezervama.

to je samo logični nastavak diskreditovane priče "Rusi paze jer ne žele da ubijaju civile i ruše gradove".
    sutra će biti nešto drugo.
    kapetanm

Post by kapetanm Mon Mar 07, 2022 5:03 pm

Mislim, a mozda sam u krivu, ko zna, da ovaj rat nije preko noci isplaniran, već davno, pre Krima, kao jedan odeljak državne strategije Rusije. Stoga nije isključeno da je razrađeno kako odgovoriti na pretpostavljene reakcije, bilo ekonomske, bilo vojne i mislim da Rusija ima razradjene sledeće korake, neće pući tek tako. Oni se ne prilagođavaju situaciji, oni je stvaraju
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 07, 2022 5:04 pm

Cousin Billy wrote:
    Mr.Pink wrote:Kako drzava mpze da bankrotira?

Odakle ta ideja?
    ne može da bankrotira jer je suvereni dug baš to - suvereni dug, država sama odlučuje o tome da li će i kako vraćati svoje dugove. ali sovereign default znači da si objavio da više ne plaćaš svoje dugove, što znači da tvoje vrednosne hartije postaju bezvredne, nemaš nikakav pristup kapitalu i rad sa tobom postaje izvanredno rizičan i skup.

Svakako su ih isekli sa trzista kapitala i napravili svaki posao nemogucim/rizicnim/skupim i sto je mozda i bitnije na srednje staze - amoralnim.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 07, 2022 5:07 pm

kapetanm wrote:Mislim, a mozda sam u krivu, ko zna, da ovaj rat nije preko noci isplaniran, već davno, pre Krima, kao jedan odeljak državne strategije Rusije. Stoga nije isključeno da je razrađeno kako odgovoriti na pretpostavljene reakcije, bilo ekonomske, bilo vojne i mislim da Rusija ima razradjene sledeće korake, neće pući tek tako. Oni se ne prilagođavaju situaciji, oni je stvaraju

prosto je divota gledati kako se dva imperijalizma sudaraju u nekoj picki materini i kako mase silje kurcice na hrabre ukrajince i zle ruse

dok sutra fazon niko nece imati leba da jede

sto kaze gari - zvezda partizan iz recimo 92/93

_____

smrk kod dijane hrk
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Mon Mar 07, 2022 5:09 pm

Sjećam se kako je prije par godina pokojni Filipenko slinio na ovog Šojgua, da je napravio reformu vojske koja je od sovjetskih ostataka napravila modernu vojnu silu. Bit će da se tu nešto ipak i raskralo. Ovaj blickrig kao da se zaglibljuje.
    U svakom slučaju posljednje Putinovo obraćanje bez pominjanja denacifikacije i demilitarizacije budi nadu.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    disident

Post by disident Mon Mar 07, 2022 5:11 pm

Dok citam Burundi
    Rat u Ukrajini - Page 10 Img_2126

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 07, 2022 5:35 pm

Uncle Baby Billy wrote:Slavuj
    evo Žižek se slaže sa Snajderom, Putin je iljinista i to je srž cele stvari. what a time to be alive

Ne znam dal je srz, ali svakako ima veze
    kondo

Post by kondo Mon Mar 07, 2022 5:43 pm

Mr.Pink wrote:

sto kaze gari - zvezda partizan iz recimo 92/93

1 jak pwn

mada bili dobri dresovi

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 5:44 pm

meni je najblize istini kozirev. kapiram da on najbolje poznaje tu ekipu iznutra i da zna kako misle i rade. nema tu ideoloskog fanatizma i ostrascenosti. to je doslovce ekipa vezana zajednickim interesom. kada racun postane prevelik onda ce da zovu konobara odvojeno.

_____
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 07, 2022 5:45 pm

ja sam isao na te tekme 92/93.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 9:47 pm