#Moldova , Europe's poorest country with only 3 million inhabitants, has already welcomed 240,000 refugees from #Ukraine .
— Stella Ghervas ️ (@StellaGhervas) March 7, 2022
Please donate for humanitarian assistance!
Link: https://t.co/RS8nm3lLhP https://t.co/ZfymhBvPZf
Rat u Ukrajini
- Post n°226
Re: Rat u Ukrajini
8% populacije
- Post n°227
JUST NOW
— Richard Walker (@rbsw) March 7, 2022
Olaf Scholz statement insisting Germany will continue using Russian energy supplies.
“Working hard” on alternatives but “this cannot be done overnight.”
German statement + DeepL translation-> pic.twitter.com/H5rgi40aq3
- Post n°228
i po australijama se vice gadbles putin
Rusi i Srbi iz Australije podržali Putina i akciju u Ukrajini . pic.twitter.com/dTYYKlRyCD— Istraga.ba (@IstragaB) March 7, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°229
Tamo me manje briga
Ali imbecili svakako
Ali imbecili svakako
- Post n°230
Cousin Billy wrote:ispravite me ako grešim ali mislim da se ovo zove objava bankrota.Russia says unfriendly countries will get their bond payments in rubles rather than issued currency
Могло би и да се зове подизање средњег прста. Јер ако су сто других уговорних обавеза преконоћ укинуте, јер јебига санкције, што би ови па морали онда уредно да се држе својих? Објава банкрота би била да кажу „ођеб, више не плаћамо, дуговање је национализовано“, а ово је пођебавање, „ево плаћамо али у рубљама, изволите пазарите шта хоћете за те паре“.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°231
А legend, the famous constant soloist and guitarist of "Metallica" James Hatfield conveys his support and solidarity with Ukraine!
— The New Voice of Ukraine (@NewVoiceUkraine) March 6, 2022
Photo: James Hatfield pic.twitter.com/3VQ5u1poM7
- Post n°232
kad sam samo odgovorio na pitanje da li je rusija kapitalizam sa - pa ne
tacno sam znao da ce se neki debil debil javi da kaze kako to nije pravi kapitalizam
tacno sam znao da ce se neki debil debil javi da kaze kako to nije pravi kapitalizam
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°233
Slavuj
evo Žižek se slaže sa Snajderom, Putin je iljinista i to je srž cele stvari. what a time to be alive
evo Žižek se slaže sa Snajderom, Putin je iljinista i to je srž cele stvari. what a time to be alive
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°234
Ti si najpametniji i mi ti se divimo.Mr.Pink wrote:kad sam samo odgovorio na pitanje da li je rusija kapitalizam sa - pa ne
Aj sad pali.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°235
za teranje sa foruma popusis od miralema kurac
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°236
ja mislim da se putin preigrao.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°237
Čitam na PPP se masovno tješe kako su relatavni neuspjesi ruske vojske zapravo ukalkulirani u navodnu standardnu rusku taktiku da u boj prvo šalju najgore što imaju, pa kad ovi izmore protivnika, onda se ubacuju prave kvalitetne snage. Kaže neki Amer, navodno vojni stručnjak.
Budući bez visoke vojne škole i laik za vojnu istoriju, pitam se gdje i kad je ta taktika potvrđena. U ww2, u Avganistanu su slali prvo nagore, pa onda ubacivali najbolje?
Zvuči mi kao priličan bullshit, kao da basket kouč igra prvu 1/4nu s rezervama.
Budući bez visoke vojne škole i laik za vojnu istoriju, pitam se gdje i kad je ta taktika potvrđena. U ww2, u Avganistanu su slali prvo nagore, pa onda ubacivali najbolje?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°238
moj neces dobiti
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°239
ma bull. kozirev je danas dao dobru aproksimaciju cele stvari: obecali da ce sve zavrsiti ocas posla generali koji su novac od projekata prosledjivali na kiparske racune.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°240
Sta Kozirev zna sta je ruska taktika, dajte Amerikanca da objasni.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°241
Ferenc Puskás wrote:Čitam na PPP se masovno tješe kako su relatavni neuspjesi ruske vojske zapravo ukalkulirani u navodnu standardnu rusku taktiku da u boj prvo šalju najgore što imaju, pa kad ovi izmore protivnika, onda se ubacuju prave kvalitetne snage. Kaže neki Amer, navodno vojni stručnjak.
to je samo logični nastavak diskreditovane priče "Rusi paze jer ne žele da ubijaju civile i ruše gradove".
sutra će biti nešto drugo.
- Post n°242
Mislim, a mozda sam u krivu, ko zna, da ovaj rat nije preko noci isplaniran, već davno, pre Krima, kao jedan odeljak državne strategije Rusije. Stoga nije isključeno da je razrađeno kako odgovoriti na pretpostavljene reakcije, bilo ekonomske, bilo vojne i mislim da Rusija ima razradjene sledeće korake, neće pući tek tako. Oni se ne prilagođavaju situaciji, oni je stvaraju
- Post n°243
Cousin Billy wrote:ne može da bankrotira jer je suvereni dug baš to - suvereni dug, država sama odlučuje o tome da li će i kako vraćati svoje dugove. ali sovereign default znači da si objavio da više ne plaćaš svoje dugove, što znači da tvoje vrednosne hartije postaju bezvredne, nemaš nikakav pristup kapitalu i rad sa tobom postaje izvanredno rizičan i skup.Mr.Pink wrote:Kako drzava mpze da bankrotira?
Odakle ta ideja?
Svakako su ih isekli sa trzista kapitala i napravili svaki posao nemogucim/rizicnim/skupim i sto je mozda i bitnije na srednje staze - amoralnim.
- Post n°244
kapetanm wrote:Mislim, a mozda sam u krivu, ko zna, da ovaj rat nije preko noci isplaniran, već davno, pre Krima, kao jedan odeljak državne strategije Rusije. Stoga nije isključeno da je razrađeno kako odgovoriti na pretpostavljene reakcije, bilo ekonomske, bilo vojne i mislim da Rusija ima razradjene sledeće korake, neće pući tek tako. Oni se ne prilagođavaju situaciji, oni je stvaraju
prosto je divota gledati kako se dva imperijalizma sudaraju u nekoj picki materini i kako mase silje kurcice na hrabre ukrajince i zle ruse
dok sutra fazon niko nece imati leba da jede
sto kaze gari - zvezda partizan iz recimo 92/93
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°245
Sjećam se kako je prije par godina pokojni Filipenko slinio na ovog Šojgua, da je napravio reformu vojske koja je od sovjetskih ostataka napravila modernu vojnu silu. Bit će da se tu nešto ipak i raskralo. Ovaj blickrig kao da se zaglibljuje.
U svakom slučaju posljednje Putinovo obraćanje bez pominjanja denacifikacije i demilitarizacije budi nadu.
U svakom slučaju posljednje Putinovo obraćanje bez pominjanja denacifikacije i demilitarizacije budi nadu.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°246
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°247
Uncle Baby Billy wrote:Slavuj
Ne znam dal je srz, ali svakako ima veze
- Post n°248
Mr.Pink wrote:
sto kaze gari - zvezda partizan iz recimo 92/93
1 jak pwn
mada bili dobri dresovi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°249
meni je najblize istini kozirev. kapiram da on najbolje poznaje tu ekipu iznutra i da zna kako misle i rade. nema tu ideoloskog fanatizma i ostrascenosti. to je doslovce ekipa vezana zajednickim interesom. kada racun postane prevelik onda ce da zovu konobara odvojeno.
_____
- Post n°250
ja sam isao na te tekme 92/93.
_____