Srbija i Ukrajina
- Post n°876
Re: Srbija i Ukrajina
Mislim da je samo pitanje vremena kada ce Srbiji lupiti vize.
- Post n°877
Ne pre nego sto joj zatraze da uvede Rusiji vize.
- Post n°878
Mór Thököly wrote:Ne pre nego sto joj zatraze da uvede Rusiji vize.
Nema to vise veze - gledam kako javnost po raznim zemljama reaguje na Srbiju i tamo svuda jednostavno raste pritisak da se to resi.
- Post n°879
Ma nece se to desiti. Nece biti povoda, leci ce na rudu (vec jeste, ako pogledas Anabelin jucerasnji nastup).
Uvodjenje viza je jedna od par stvari koja bi direktno mogla da utice na rezultate izbora (ovih ili narednih, svejedno) i on to nece sebi dopustiti.
Uvodjenje viza je jedna od par stvari koja bi direktno mogla da utice na rezultate izbora (ovih ili narednih, svejedno) i on to nece sebi dopustiti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°880
Ne mogu vize da se uvedu zbog takve stvari. Mora da ima veze sa imigracijom, ili da, ne znam, Srbija direktno podrzava rusku invaziju, sto je suludo. Jedino moze da se pravda, a i to samo mozda, neuvodjenjem viza Rusiji. Srbija nije nista prekrsila formalno.
- Post n°881
Erős Pista wrote:Ma nece se to desiti. Nece biti povoda, leci ce na rudu (vec jeste, ako pogledas Anabelin jucerasnji nastup).
Ma kazem da to vise nema veze sa njim - u Evropi jednostavno pocinje da raste revansizam i to ce se pogorsavati sto vise ovih slika razaranja i izbeglica bude dolazilo, a sa druge strane mitinzi podrske Putinu u BG. Tu odredjen broj zemalja vise nece hteti sa Srbijom ma sta Vucic rekao ili radio, it to je to.
- Post n°882
"Odredjeni broj zemalja" ne moze da uvede vize. Juce je u Beogradu bila Analena, a ja ne znam ko je u Evropi vazniji od Nemacke. Nema nikakvih naznaka za tako nesto. O Makronu da ne pricam.
- Post n°883
ma jasno, lupetanje.
ko će da uvede srbiji vize? ovi što su ostavili ruske banke preko koji ide plaćanje gasa van sistema sankcija?
ko će da uvede srbiji vize? ovi što su ostavili ruske banke preko koji ide plaćanje gasa van sistema sankcija?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°884
Mór Thököly wrote:"Odredjeni broj zemalja" ne moze da uvede vize. Juce je u Beogradu bila Analena, a ja ne znam ko je u Evropi vazniji od Nemacke. Nema nikakvih naznaka za tako nesto. O Makronu da ne pricam.
Ako grupa zemlja istocne Evrope recimo plus recimo Holandija i Belgija pocnu da pritiskaju, naravno da svasta moze biti. Govorim prosto o raspolozenju jer vidim da podrska Srbije dobija dosta veliki prostor u javnosti i izaziva jednostavno bes.
- Post n°885
Anduril wrote:Mór Thököly wrote:"Odredjeni broj zemalja" ne moze da uvede vize. Juce je u Beogradu bila Analena, a ja ne znam ko je u Evropi vazniji od Nemacke. Nema nikakvih naznaka za tako nesto. O Makronu da ne pricam.
Ako grupa zemlja istocne Evrope recimo plus recimo Holandija i Belgija pocnu da pritiskaju, naravno da svasta moze biti. Govorim prosto o raspolozenju jer vidim da podrska Srbija dobija dosta veliki prostor i izaziva jednostavno bes.
Srbija priznaje teritorijalni integritet Ukrajine, u UN je osudila rusku invaziju. Nije uvela sankcije, sto moze eventualno da dovede do zastoja u pregovorima, ali vize nemaju veze sa tim. To cisto formalno. Politicki - zna se ko se u EU pita o Balkanu. Sigurno ne Letonija.
- Post n°886
Ma jasno, videlo se sve iz Anabelinog nastupa. Ja bih prvi voleo da je drugačije, odnosno da će biti nekih penala za Vučića pred izbore (ne bi me radovale vize, naravno). Ali ništa od toga.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°887
To cak kad bismo za trenutak zaboravili da postoji tacna procedura suspendovanja bezviznog rezima za neku zemlj, u kojoj se bukvalno ne pominje nista slicno necemu ovakvom, ali da kazemo da to nema veze (ima, no, ajde).
Najvise sto mogu da zamislim je da traze od Srbije da uvede vize Rusiji i da onda neko od glavnih igraca zapreti da ce po nekom vec osnovu suspendovati bezvizni rezim Srbiji. S tim sto uopste nije "given" da Srbija u tom slucaju ne bi uvela vize Rusiji.
Najvise sto mogu da zamislim je da traze od Srbije da uvede vize Rusiji i da onda neko od glavnih igraca zapreti da ce po nekom vec osnovu suspendovati bezvizni rezim Srbiji. S tim sto uopste nije "given" da Srbija u tom slucaju ne bi uvela vize Rusiji.
- Post n°888
Ja ocekujem drugi pritisak - SAD za Kosovo. To ocekujem 100%
- Post n°889
Anduril wrote:Mislim da je samo pitanje vremena kada ce Srbiji lupiti vize.
Ovo ću repostovasti na forumu jednom svake nedelje, cisto kao podsetnik.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°890
Srbija ce.imati druge probleme sa EU. Recimo otvaranje daljih poglavlja tj klastera ce biti jako tesko jer ce, da, istocne clanjce, a i neke zapadne, traziti drugaciju politiku prema ratu da bi pristale. Tu vrlo lako moze biti problema. Ali to opet nema veze sa nekim demonstracijama, nego sa direktno politikom vlade.
- Post n°891
to je i bez rata išlo ..... ovaj, onako
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°892
Ma kakve vize. Ta pretnja je za druge stvari, tipa Kosovo, Dodik, granice Srbije. Ovako ko u Evropi samo za pojedince koji imaju veze.
Nek se spremi Biković
Nek se spremi Biković
- Post n°893
kondo wrote:to je i bez rata išlo ..... ovaj, onako
islo je tek onoliko nedovoljno dobro da se jedva stekne utisak da necemo nikad uci u EU
- Post n°894
Srbin info
Усташа из Чипуљића Вучић забранио вожњу за Русију, народ ипак долази!
19:36 12.03.2022. 7
Уплашен новог масовног протеста подршке руском народу, усташа из Чипуљића Александар Вучић је забранио сутрашњу протестну вожњу од 16 часова, која креће код паркинга испред Сава центра.
Народним патролама и осталим родољубивим организацијама стигло је обавештење да полиција не дозвољава скуп!? И поред тога, скуп ће бити одржан, а народ је најавио још масовнији долазак!
– Браћо и сестре не постоји нико, нема те државе, институције која може да забрани да се возимо са тробојкама, сутра на договорено место за нашу браћу!
Ауто вожња, паркинг Сава центра 13.03.2022. 16 часова. Избацимо тробојке, за браћу из Русије! – поручују из Народних патрола.
Да ће сигурно доћи на протест, за Србин инфо је потврдио и Млађан Ђорђевић и чланови покрета Ослобођење.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°896
Ko zna da li uopste postoji zabrana skupa
- Post n°897
Narodne patrole same sebe zabranjuju.
- Post n°898
A sta, skapirali su da ce ih biti šačica, pa onda ajde kao "vožnja", da bi izgledalo da ih ima više. Ne vidim drugi razlog, vreme je suvo, sunčano
- Post n°900
^
nema vetra i jako je zagađen vazduh danas, možda se paze da ne izlaze mnogo napolje pa zato
nema vetra i jako je zagađen vazduh danas, možda se paze da ne izlaze mnogo napolje pa zato