G D J E ?fikret selimbašić wrote:Cousin Billy wrote:A najjača mi je ideja da se prvo u rat šalju krš jedinice i matora oprema, da se izmori protivnik, a onda stiže ona praaaava vojska, to je naime SOVJETSKA DOKTRINA.
Uh, tamo su se prvog dana invazije otvarale boce votke sa pravim zlatom na etiketama sa željom da operacija ide glatko kao votka niz grlo.
Srbija i Ukrajina
- Post n°851
Re: Srbija i Ukrajina
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°852
Na MCM, čini mi se da je neki od supermoderatora foruma ili stručni saradnik. Prosruska varijanta Kinika, u skoro svaki post umetne da je on bio u Rusiji xx puta.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°853
I samo jos da kazem da su svi vojni zajebi kada se stave na gomilu jedna takorec nauka
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°854
Летећи Полип wrote:Uzeh da malo prelistam Mycity-military. Malo, malo pa - a zasto bre Rusi nemaju ovo? Ili pak - a zasto Rusi nisu uradili ono? Ono u smislu neka stvar koju bi kompetentna vojska sa visokim moralom, organizovanom logistikom i sposobnim oficirima uradila. Neki mucenik se nada Bericu...
Prso narod s mozgom. Godinama davali oduska svojoj nemoci citajuci o retrofuturistickim cudima ruske vojne tehnike; Specnazima koji se hrvaju s meckama, napolju, na sibirskoj zimi. Sad dosao trenutak istine, jebi ga. Nece moci vise da se opijaju iz te cuturice - Ukrajinci se popiskili u nju.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°857
Notxor wrote:Komunisti su napravili Kombinat aluminijuma u Zeti i Železaru u Smederevu.
To niko normalan ne bi uradio.
Железару у Смедереву су направили Французи. САРТИД - Српско акционарско рударско-топионичко индустријско друштво.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°858
Svet nas vidi dakle kao svetionik u mraku
- Post n°859
Kaze Bokan na Hepiju "ukrajinski neonacisti, mada bih ih ja pre nazavao satanistima, ali to sekularnom uhu ne odgovara.... zato ih zovemo neo nacistima, ali ne zbog ideologije, znate, nego zbog brutalnosti, mada je u samom nacizmu postojao samo jedan trenutak ekstremnog ponasanja slicnog Ukrajincima, a to je..."
- Spoiler:
- sudjenje fon Staufenbergu i ostalim zaverenicima kada su nacisticki tuzioci siktali od besa
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°860
Do sada, razlog zasto se navija za Putina je bio - nikad nas nisu bombardovali, pravoslavci su, ne priznaju Kosovo.
Sto sad ovoliko mrze Ukrajince?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°861
Erős Pista wrote:Kaze Bokan na Hepiju "ukrajinski neonacisti, mada bih ih ja pre nazavao satanistima, ali to sekularnom uhu ne odgovara.... zato ih zovemo neo nacistima, ali ne zbog ideologije, znate, nego zbog brutalnosti, mada je u samom nacizmu postojao samo jedan trenutak ekstremnog ponasanja slicnog Ukrajincima, a to je..."
- Spoiler:
sudjenje fon Staufenbergu i ostalim zaverenicima kada su nacisticki tuzioci siktali od besa
To sto prica niko ziv ne moze da pohvata sta je. Svakako ne prosecan gledalac.
- Post n°862
ficfiric wrote:Do sada, razlog zasto se navija za Putina je bio - nikad nas nisu bombardovali, pravoslavci su, ne priznaju Kosovo.
Pa kako drugacije da opravdas sve ostalo.
- Post n°863
Sad se ukljucuje neki Srbin iz Ukrajine, kaze odnos prema Srbima je ovde kao sto je uvek i bio - mrznja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°864
Ja se samo pitam - zasto to rade. I bilo koji odgovor koji uspevam da smislim je jako los.
- Post n°865
Pa jebi ga, non stop se prica o moralnom sunovratu. To u praksi ovako izgleda.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°866
+1Летећи Полип wrote:Pa jebi ga, non stop se prica o moralnom sunovratu. To u praksi ovako izgleda.
pokušavam da nađem objašnjenja i opravdanja za to, ali takva sadistička krvoločnost prema zemlji koja je naš saveznik, koja se aktivno bunila protiv bombardovanja Srbije i nije priznala Kosovo (meni je to nebitno, ali bi ovim putinofilima valjda trebalo da bude, ako imaju ikakve principe), prelazi granice racionalnog. možeš da kažeš "voli narod Putina because NATO and stuff" i da to prihvatiš kao racionalno objašnjenje sentimenta. ali da podržiš stvaranje izbegličke reke od više miliona ljudi, gađanje solitera i bolnica, i to u zemlji koja ti nikada, ni u jednom aspektu, ni na jednom polju, nije naudila, to je kolektivno zlo sačinjeno od miliona ličnih patologija.
evo jedan na našem bivšem forumu (koga sam upravo unfriendovao) kaže da su svi Ukrajinci koji sada ratuju ili neonacisti ili ljudi koji mrze Ruse. to da kaže neko ko je preživeo Oluju, pa Bog te jebo to je potpuni etički odron. ovih dana mi se stalno vrti po glavi, iako je to vrlo banalna slika, film Ko to tamo peva i scena u kojoj i jadni tuberan uzme da bije Rome. našao čovek krivce za sve, pa bije i on, u skladu sa vrlo limitiranim mogućnostima.
da oproste moji cinični sugrađani koje niko ne može zajebati i koji se ne pecaju na medijsku propagandu, ali osećam ozbiljan moralni outrage i zbog ovog divljačkog rata i zbog reakcije mojih sugrađana na njega, i uopšte me nije sramota zbog toga.
- Post n°867
Pa ne, onako ljudski, neanaliticki, mene je strasno blam. Sramota me je nevidjeno.
- Post n°868
Ali vlast to ne radi (samo) zato sto su neljudi. I to je ono sto me brine.
- Post n°869
Jel bio taj drugi skup "podrske Rusiji"?
- Post n°870
Mór Thököly wrote:Jel bio taj drugi skup "podrske Rusiji"?
Sutra
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°871
Mada, primecujem da nema onoliko poziva i najava kao prosle nedelje.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°872
8 godina traje rat u donbasu, sve to vreme yt je pun izveštaja domaćeg ološa/najamnika/ratnih reportera i ti izveštaji su fokusirani na azov i par ustaša tamo (neki je čak dobio i neki orden) to je podloga na koju je legla putinova agresija zato je lako razumljivo da se odbacuju svi mejnstrim izveštaji i navija za putina. odvaljenost od realnosti.
- Post n°873
NEXTA
@nexta_tv
#Serbia will reduce the number of flights to #Russia due to pressure from the West - President Aleksandar Vucic.
@nexta_tv
#Serbia will reduce the number of flights to #Russia due to pressure from the West - President Aleksandar Vucic.
_____
????
- Post n°874
NEXTA
@nexta_tv
#Serbia will increase the number of flights to #Russia due to pressure from Moscow - President Aleksandar Vucic.
@nexta_tv
#Serbia will increase the number of flights to #Russia due to pressure from Moscow - President Aleksandar Vucic.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°875
Btw, ja ne bih sad usao u taj Er Srbijin avio za Moskvu ni za zivu glavu