Rat u Ukrajini
- Post n°676
Re: Rat u Ukrajini
Preskupo im je, a i sta ce im.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°677
Pre pola godine, kad je loženje radilo posao
President Zelensky of Ukraine says NATO has agreed to admit Ukraine into alliance. This is a move President Biden backed. https://t.co/fTcZrdmBtj
— Yamiche Alcindor (@Yamiche) June 14, 2021
- Post n°678
Летећи Полип wrote:Mór Thököly wrote:
Pa ne, ne mogu da im posalju "pomoc", to ne vredi. Morali bi da dovedu 200k vojnika, sa sve tenkovima, avionima, protivavion., sve sve. Momenat kad bi oni to poceli da rade Rusija bi usla sa istoka pa dokle stignu dok se ne sretnu. 100%
Pa dobro, sta ih onda sprecava da uzmu i Baltik, ili Gruziju?
Baltik je u Natou.
- Post n°679
Ono sto Putina najvise treba da brine je sto na onom sastanku ocigledno sefovi obavestajnih sluzbi nisu bili previse odusevljeni idejom. To su ljudi koji imaju informacije.
- Post n°680
Mór Thököly wrote:Ono sto Putina najvise treba da brine je sto na onom sastanku ocigledno sefovi obavestajnih sluzbi nisu bili previse odusevljeni idejom. To su ljudi koji imaju informacije.
Ma bre, oni ga se plase. I moraju da ga se plase, jer u suprotnom ne bi opstali tu gde jesu. Malignom coveku kao sto je Putin je to vaznije i od same poslusnosti.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°681
Летећи Полип wrote:Mór Thököly wrote:Ono sto Putina najvise treba da brine je sto na onom sastanku ocigledno sefovi obavestajnih sluzbi nisu bili previse odusevljeni idejom. To su ljudi koji imaju informacije.
Ma bre, oni ga se plase. I moraju da ga se plase, jer u suprotnom ne bi opstali tu gde jesu. Malignom coveku kao sto je Putin je to vaznije i od same poslusnosti.
Plase ga se, ali ga se plasi i recimo ministar unutrasnjih poslova pa je delovao bitno drugacije.
- Post n°682
U.S. SECRETARY OF STATE BLINKEN BELIEVES RUSSIA WILL INVADE UKRAINE BEFORE THE NIGHT IS OVER - NBC NEWS
_____
????
- Post n°683
Polipe, slanje američkih trupa mora da odobri većina od 43 kongrasmena; oni se odlučuju prema planu, obimu i dužini trajanja operacije a za odrešene ruke protiv ruske armije potrebna su im vrlo čvrsta uverenja kako su američki interesi i životi pogođeni. Trgovina glasovima nije opcija.
Lista predsednika koja je od Kenedija na ovamo slala trupe u ratna dejsva bez pravnog odobrenja je vrlo duga. Međutim, medijsko pokriće ovih problema je mnogo intenzivnije što javno mnjenje može da swinguje u neočekivanom pravcu. Ako te interesuje kako su se stavovi Franciza zaokrenuli ka ekstremima nakon bombardovanju SRJ potražiti odličan presek Luc Boltanskog pisan 2000. o gubitku hegemonije Kušnera i levih liberala po pitanju stranih intervencija. Posle 15 god diskurs o humanitarnim interev. se preimenovao kao američki i imperijalistički.
Lista predsednika koja je od Kenedija na ovamo slala trupe u ratna dejsva bez pravnog odobrenja je vrlo duga. Međutim, medijsko pokriće ovih problema je mnogo intenzivnije što javno mnjenje može da swinguje u neočekivanom pravcu. Ako te interesuje kako su se stavovi Franciza zaokrenuli ka ekstremima nakon bombardovanju SRJ potražiti odličan presek Luc Boltanskog pisan 2000. o gubitku hegemonije Kušnera i levih liberala po pitanju stranih intervencija. Posle 15 god diskurs o humanitarnim interev. se preimenovao kao američki i imperijalistički.
- Post n°684
CNN confirms Russia closing airspace to civilian aircraft along North east border with Ukraine. Until May 18.
_____
????
- Post n°686
sa raznih nalog na tviteru se kaze da se cuju eksplozije u Maripolju i da se vidi dim.
ne znam da li je tacno, ima dosta lozenja i budala
edit: jel to izvan ove kao granice?
ne znam da li je tacno, ima dosta lozenja i budala
edit: jel to izvan ove kao granice?
_____
????
- Post n°687
to je ukrajinska kontrola. video sam, ali mariupolj je inace blizu linije razdvajanja
- Post n°688
Ukrajinci zatvorili nebo.
Nesto se desava sa krima
Nesto se desava sa krima
- Post n°689
Putin se obraca naciji u pet ujutru, valjda
Ipak je stari snimak od pre dva dana koji se reprizira
Edit 2
Ipak nije stari snimak, naredio je specijalnu vojnu operaciju tj rat
Ipak je stari snimak od pre dva dana koji se reprizira
Edit 2
Ipak nije stari snimak, naredio je specijalnu vojnu operaciju tj rat
Last edited by disident on Thu Feb 24, 2022 3:59 am; edited 2 times in total
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°690
Del Cap wrote:UK defence minister, today. “Unfortunately we’ve got a busy adversary now in Putin, who has gone full tonto … The Scots Guards kicked the backside of Tsar Nicholas I in 1853 in Crimea—we can always do it again.” https://t.co/1zM5oXvmRq
— Shashank Joshi (@shashj) February 23, 2022
Jebote.
They used to be a proper country.
- Post n°691
Putin: "demilitarization and de-nazification of Ukraine"
_____
????
- Post n°692
ako sam ja dobro razumela, samo donbas
- Post n°693
Several explosions in Kramatorsk #Ukraine
_____
????
- Post n°694
Slusam cvilenje i bulazenje na spejsu pro nato osint demokratija zapad likova
U kakvom svetu fraza i teletabisa mi zivimo
U kakvom svetu fraza i teletabisa mi zivimo
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°695
plachkica wrote:ako sam ja dobro razumela, samo donbas
Explosions in Kyiv
— Nolan Peterson (@nolanwpeterson) February 24, 2022
_____
????
- Post n°696
Navodno se čuju eksplozije u Harkovu i Kijevu.
- Post n°697
https://twitter.com/MarQs__/status/1496683773773201410?t=hFjvQnWDVVpQHsVDvpCuXw&s=19
Po onome sto pricaju osint likovi, krenulo je zestoko na vise gradova i frontova
Po onome sto pricaju osint likovi, krenulo je zestoko na vise gradova i frontova
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°698
Pa realno, kad se već ide onda ima smisla da se ide jako i do samog kraja.
- Post n°699
Počelo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°700
https://twitter.com/AndreyZhukovv/status/1496686541208440833?t=pWZk5-TfikQcIc4AbXVD1Q&s=19
_____
????