Rat u Ukrajini
- Post n°951
Re: Rat u Ukrajini
- Post n°952
Del Cap wrote:All signs suggest #Russia plans 'full-fledged' attack on #Ukraine: #NATO chief - AFP
Super
- Post n°953
- Post n°954
- Post n°955
disident wrote:Neonacista i ljotićevac iz Dnevnjaka otisao ove nedelje navodnoSotir wrote:
Е кад Мор помене као у ЛНР/ДНР има још која десетина хиљада војника спремних за акцију, сетим се ликова као Бабај, Братислав Живковић, Деки снајпериста, они твоји гојазни изгубљени, Sgt Major Grizzly и остали знани и незнани, па нешто нисам сигуран да они имају неку борбену вредност у нападу уопште.
Hopes and prayers.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°956
Znam, ovo je topla voda al ajde
- Post n°957
Mór Thököly wrote:Notxor wrote:Ja sam totalno antiwar + optimista pa se nadam da nikakvog rata neće biti.
Evo onda za tebe nestoHad an urgent conversation with President @EmmanuelMacron. Informed about the aggravation on the frontline, our losses, the shelling of :flag_ua: politicians & international journalists. Discussed the need and possible ways of immediate de-escalation & political-diplomatic settlement.
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 19, 2022
Zelenski da stavi sandale na glavu i pita Putina koji kurac hoće.
Da li je dovoljno "Ne u NATO", ruski jezik ravnopravan, ukidanje Azova i Right sectora?
Bedava mir.
_____
- Post n°958
Del Cap wrote:Ja bih rekao da smo mi ovde videli i gore tako da....
Mi jesmo, fakat. Ali ovo je prosto nesto sasvim drugo, videces kad krene. Prosto, drugacije. Nece pogadjati odmah i direktno (osim onih koji rade sa Ukr i Rus, ali osetice se posvuda vremenom. Uovom trenutku ne znam sta je gore - da Rusiji sve prodje glatko ili da se zaglave i onda bismo se molili samo da ne izbine nuklearni rat, bukvalno
- Post n°959
Notxor wrote:Mór Thököly wrote:
Evo onda za tebe nesto
[size=34][/size]Had an urgent conversation with President @EmmanuelMacron. Informed about the aggravation on the frontline, our losses, the shelling of politicians & international journalists. Discussed the need and possible ways of immediate de-escalation & political-diplomatic settlement.
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 19, 2022
Zelenski da stavi sandale na glavu i pita Putina koji kurac hoće.
Da li je dovoljno "Ne u NATO", ruski jezik ravnopravan, ukidanje Azova i Right sectora?
Bedava mir.
Ne, morala bi ustavna reforma. Minimum.
- Post n°960
- Post n°961
Mór Thököly wrote:Del Cap wrote:Ja bih rekao da smo mi ovde videli i gore tako da....
Mi jesmo, fakat. Ali ovo je prosto nesto sasvim drugo, videces kad krene. Prosto, drugacije. Nece pogadjati odmah i direktno (osim onih koji rade sa Ukr i Rus, ali osetice se posvuda vremenom. Uovom trenutku ne znam sta je gore - da Rusiji sve prodje glatko ili da se zaglave i onda bismo se molili samo da ne izbine nuklearni rat, bukvalno
ma znam
- Post n°962
Russian Forces stationed in Transnistria (Moldova) announced sudden combat readiness check and night military exercises #Ukraine #Moldova #Russia pic.twitter.com/XZueHDRHXh
— MilitaryLand.net (@Militarylandnet) February 19, 2022
- Post n°963
Del Cap wrote:Mór Thököly wrote:
ma znam
Mislio sam da si Kondo znam da nema nikakve potrebe tebida objasnjavam
- Post n°964
The Polish government has established interministerial committees for the admission of the refugees and the wounded from Ukraine.
— Visegrad 24 :flag_cz::flag_hu::flag_pl::flag_sk: (@visegrad24) February 19, 2022
:flag_pl::flag_ua:
- Guest
- Post n°966
- Post n°968
Ako bude rata , biće to posle mnogo duže pripreme.
_____
- Post n°969
Jen Psaki admits the U.S. was using overheated rhetoric on #Ukraine.
— Peter Daou (@peterdaou) February 19, 2022
“Several weeks ago, I think for maybe a day, we used the word imminent and we believe we sent a wrong message that was not intended."pic.twitter.com/KyMZhbMUxz
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°970
Анушка је већ просула зејтин.Cousin Billy wrote:Koju šansu dajemo da sutra sve splasne, "evo završene su vežbe, kao što smo i najavili", trolololo
- Post n°971
Notxor wrote:100% splašnjava - danas se ništa realno nije desilo što bi opravdalo ulaz Rusa u Ukrajinu.
Ako bude rata , biće to posle mnogo duže pripreme.
Evo opet da malo ohrabrim
JUST IN: UK and Germany issue statement to 'redouble efforts to reach a diplomatic resolution', but seek a 'comprehensive response which strikes at the heart of Russia's strategic interests' if it further breaches Ukraine's sovereignty.
— The Spectator Index (@spectatorindex) February 19, 2022
- Post n°972
_____
~~~~~
- Post n°974
_____
~~~~~