Dokle može ovo da ide ?!? 🤬 pic.twitter.com/ZrH79UEFg3
— VezaMozga (@vezamozga) July 21, 2022
Vučićeva Srbija
- Post n°951
Re: Vučićeva Srbija
- Post n°952
Rat između Etiopije s jedne strane i Sudana i Egipta s druge visi u vazduhu. Etiopljani su sagradili branu uzvodno na Nilu i ugrozili vodosnabdevanje i prinose nizvodno u Sudanu i Egiptu. To se nekako i amortizovalo uvozom pšenice iz Ukrajine, ali deluje da je populacija reda veličine na desetine miliona ugrožena i na ivici gladi ako se stvari ne poprave u narednim mesecima.
Naravno, da ne bude jednostavno, postoji i verska dimenzija.
Uglavnom, Vučić potpisao sporazum o prodaji pšenice i haubica sa El Sisijem.
- Post n°953
Margit Savović wrote:Jeste negde komentarisali posetu El Sisija?
Rat između Etiopije s jedne strane i Sudana i Egipta s druge visi u vazduhu. Etiopljani su sagradili branu uzvodno na Nilu i ugrozili vodosnabdevanje i prinose nizvodno u Sudanu i Egiptu. To se nekako i amortizovalo uvozom pšenice iz Ukrajine, ali deluje da je populacija reda veličine na desetine miliona ugrožena i na ivici gladi ako se stvari ne poprave u narednim mesecima.
Naravno, da ne bude jednostavno, postoji i verska dimenzija.
Uglavnom, Vučić potpisao sporazum o prodaji pšenice i haubica sa El Sisijem.
Prigodan je poklon odabrao za Sisija.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°954
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°956
- Post n°957
Uz mig Amera.
- Post n°958
https://rs.n1info.com/vesti/jelena-zoric-gasic-bio-u-kontaktu-sa-koluvijom-andrej-vucic-je-zavesa-i-spin/Dolazimo do informacije da je Bratislav Gašić bio u kontaktu sa vlasnikom Jovanjice, Koluvijom. Pa ko je Gašiću radio bezbednosnu procenu, pa je on godinu i duže bio u telefonskom kontaktu sa Koluvijom. Ako to nije tačno, neka me Gašić tuži, pa neka se ponovo veštače Koluvijini telefoni. Ali ne da me tuži, pa da ne dolazi na suđenja“, objašnjava novinarka Jelena Zorić.
- Post n°959
Del Cap wrote:Čitajte ovo sa Egiptom u kontekstu gibanja na Istočnom Mediteranu i novom rolom AV da bude blizak (s)kvadri Grčka, Kipar, Izrael, Egipat.
Uz mig Amera.
Palo mi na pameti htedo da te pitam bas u tom smislu pa zaboravih...
- Post n°960
Jesu li ovo Belivukovi pic.twitter.com/MeA9kCWhPX
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 24, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°961
- Post n°963
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°964
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°965
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°966
Erős Pista wrote:Gradjanskohapsenjepostrojavanje.Jesu li ovo Belivukovi pic.twitter.com/MeA9kCWhPX
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 24, 2022
Skandal na stadionu Partizana: Napdanut navijač zbog majice "Vučiču p***ru"https://t.co/737wyQfbd1
— nova.rs_sport (@novarssport) July 24, 2022
- Post n°967
Zazidan OK Radio u Vranju: Strah od lokalnog moćnika
Uprkos rešenjima nadležnih institucija, borba Ok Radia da ne bude zazidan i dalje traje. Odgovorni investitor je u pritvoru, ali deluje kao da se čitav slučaj samo odlaže dok se ne smiri medijska buka. Firma za rušenje koja je trebalo da ih konačno oslobodi nelegalno izgrađenog zida odustala je u strahu od lokalnog moćnika Dejana Nikolića Kantara. Novi tender za rušenje ističe u ponedeljak
https://www.vreme.com/vesti/zazidan-radio-u-vranju-strah-od-lokalnog-mocnika/
_____
- Post n°968
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°969
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°972
Odgovor koji mi je izazvao fizičku nelagodu, a thread :arrow_double_down:https://t.co/jnDQy5vJ2Z
— Dragana Prica (@novosadskaprica) July 26, 2022
_____
- Post n°974
_____
- Post n°975
Malo je tako hrabrih, doslednih, istrajnih novinara kao što je Vuk Cvijić. Ove pretnje su još jedan atak na profesionalno novinarstvo u Srbiji i malo celokupna javnost ima od toga što će se u nekom novom izveštaju pomenuti da je lestvica demokratičnosti još niže spuštena. https://t.co/DtyYYZJdc3
— Tanja Manojlović (@mantanja) July 25, 2022
Jelena Zorić je Radnoj grupi za zaštitu i bezbednost novinara Vlade Srbije prijavila ugrožavanje sopstvene i bezbednosti svoje porodice koje je tokom gostovanja na Happy TV danas izrekla bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Dijana Hrkalovićhttps://t.co/sLnC3aBQNA
— Insajder TV (@Insajder_net) July 26, 2022
Netačna je izjava D. Hrkalović da je novinarka Jelena Zorić od uredništva N1, čiji sam bio deo, prikrila priču o navodnoj komunkaciji tužioca Drecuna „sa nekim kriminalcem, verovatno Koraćem” u aplikaciji “Razgovor”. Lično sam znao za tu priču i ona je objavljena na N1. pic.twitter.com/nghkHAkrYb
— Jugoslav Ćosić (@JugoslavCosic) July 26, 2022