Vučićeva Srbija
- Post n°51
Re: Vučićeva Srbija
Nije lako razjebati toliko da nema struje. To jos niko do sada nije uspeo da izvede
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°53
Купује се од Мађара и Бугара, од Босне, Хрватске.
Зато нема несташице струје.
Пренос није оштећен, надомештамо куповином.
Електромреже јесу партијски плен али тамо раде стручни људи који су прошли све комисије и разговоре за посао и имају дипломе.
Зато нема несташице струје.
Пренос није оштећен, надомештамо куповином.
Електромреже јесу партијски плен али тамо раде стручни људи који су прошли све комисије и разговоре за посао и имају дипломе.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°54
Јанош Винету wrote:... и имају дипломе.
...атестиране на не знам колико килоома или мегаома. Ове што прегоревају не пролазе?
Схваташ да си им управо открио можда последње место где стручњаке нису разјурили и заменили својим заслужним муфљузима?
Добро, де, знају то и сами. Но је чудно што то не дирају.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°55
Novi ispad danas.
https://ems.energyflux.rs/#/dashboard/source/termo
https://ems.energyflux.rs/#/dashboard/source/termo
- Post n°56
Od pre nedelju dana:
Uvozimo 700MW.
— Дератизација🧠 (@VasilicVladimir) December 20, 2021
Tent već 5 godina radi sa 75% snage baš zbog lošeg kvaliteta uglja, jer nisu radili otkrivke kako se inače rade. To je zbog smanjenje troškova proizvodnje uglja koje ima za posledicu toliku jalovinu i ispad blokova od pre neki dan.
— Дератизација🧠 (@VasilicVladimir) December 20, 2021
Uvek i sve lažu.
- Post n°58
Mór Thököly wrote:Termiti
То, или термит или ц4, шта се лакше набави. И довољно фитиља.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°59
Нешто ми је, на ову тему, пало синоћ на ум, Васа да преточи у стварни сценарио.
Боргови асимилују Србију каква је данас. Крај цивилизације Боргова.
Боргови асимилују Србију каква је данас. Крај цивилизације Боргова.
_____
- Post n°60
Još jedna havarija na TENT-u B
— Predrag Jelić (@PredragJelic) December 27, 2021
Ovog puta je pukao mlin 21,koji je inače tek remontovan! pic.twitter.com/1LQZ3FG5lI
- Post n°61
Đilase, imaš li ti dušu?!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°62
EPS: "Preostalih sedam mlinova je u funkciji i blok B2 može da radi sa sedam mlinova nesmetano."
— Radomir Martin (@radomir_martin) December 27, 2021
Ministarstvo rudarstva i energetike: "Havarija na bloku B2 izazvana oštećenjem mlinskog kola izbacila je taj blok iz pogona."
Sve u razmaku od nekoliko sati. Uliva poverenje.
- Post n°63
imate praktično vd direktora koji je podneo ostavku."Vi danas imate praktično v.d. direktora EPS-a koji je podneo ostavku, imate smenjena četiri direktora u okviru Elektroprivrede Srbije a niste imali restrikcije", rekla je predsednica Vlade Ana Brnabić odgovarajući na pitanje N1 o odgovornosti Vlade za postavljanje nekompetentnih kadrova na pozicije v.d. direktora EPS-a.
evo lepo ne znam
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°64
Da li imas VDa kojeg nisi izgubio?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°65
oni će za godinu dana pričati kako je Grčić (praktično) podneo ostavku ovih dana i eto šta oćete, nije bilo čak ni restrikcija. Grčić će i tada biti vd.
pravda za "nije bilo restrikcija", to će sad postati standard kojim se procenjuje kriza, nema veze koliko je para ulupano u kupovinu struje do koje nije moralo doći.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°67
Jedna od većih misterijaMór Thököly wrote:Pare nisu problem
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°68
Vucicevic jutros na Hepiju pola sata o strahotama restrikcija osamdesetih i devedesetih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°69
Uncle Baby Billy wrote:oni će za godinu dana pričati kako je Grčić (praktično) podneo ostavku ovih dana i eto šta oćete, nije bilo čak ni restrikcija. Grčić će i tada biti vd.
U vreme zutih smo mogli samo da sanjamo o vd-ovima kojima je istekao mandat i koji su prakticno podneli ostavku.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°70
Meni je stvarno misterija odakle pare za sve to, ok krediti al dokle ce to da traje je pitanje
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°71
Prognoza za sutra: neko okrece putokaz pored pruge i kompozicija uglja umesto u tent ode u BNV i posto je iscupana pruga, upadne u Savu a na turbinu u bloku A pada klavir
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°72
Kod mene nestala struja na desetak minuta pre par sati, tako da videcemo, mozda klavir padne i vcrs
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°73
ficfiric wrote:Prognoza za sutra: neko okrece putokaz pored pruge i kompozicija uglja umesto u tent ode u BNV i posto je iscupana pruga, upadne u Savu a na turbinu u bloku A pada klavir
Ali nema restrikcija.
_____
- Post n°74
pa nije misterija, uzimaće kredita koliko god mogudisident wrote:Jedna od većih misterijaMór Thököly wrote:Pare nisu problem
- Post n°75
Da. Srbija nije prezadužena, ima još ihahaj prostora da se cepa po kreditima pre nego što dođe do nekog drndanja s kreditnim rejtingom. Sad, što će to po pravilu opteretiti sutrašnjicu, who cares.......