Ovo je kao da su skupili komentare sa Blica i napravili tekst od toga.
Ekološki ustanak
- Guest
- Post n°101
Re: Ekološki ustanak
Hrabra pesma, prodorna, napali su starlete i neodređene nosioce političke i ekonomske moći.
- Post n°102
pre samo mesec dva su kenjali po merama protiv kovida (propusnicama)
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°106
A sta ces sad, EvropoCousin Billy wrote:Hrabra pesma, prodorna, napali su starlete i neodređene nosioce političke i ekonomske moći.
s nasim lopovima, ubicama
mafijom i popovima s lopatama
ratnim zlocincima
- Post n°107
joj goblini
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°108
Bluberi wrote:A sta ces sad, EvropoCousin Billy wrote:Hrabra pesma, prodorna, napali su starlete i neodređene nosioce političke i ekonomske moći.
s nasim lopovima, ubicama
mafijom i popovima s lopatama
ratnim zlocincima
Pa da, Blic retorika, neodređeni i bezubi građanski resantiman koji zapravo i nije resantiman već kulturno profilisanje. Dubioza kolektiv. OK, kao su na "našoj" strani ali ne vidim vajdu od toga, niti posebnu smelost.
- Post n°109
Sve se može tako relativizovati, ali gde nađe Dubiozu.
- Guest
- Post n°111
Relativizujem u odnosu na šta?
Što se Dubioze tiče, morao bih da idem u anegdotalno kada je u pitanju sasvim ličan otpor prema njima, Lekalizaciji i ekipi koja im vodi promociju: pevaš protiv zločina a tip koji ti menadžuje koncerte i sa kojim se baviš promocijom MeDicInSke marihuane (daj bre jebote) seče, sasvim javno, vene na Mladića. Zadržaću se na tekstovima koji su kontroverzni otprilike kao Enya, i svode se na "polit'ćari nas ubiše, kako ćemo ovakvi u Evropu". Pa birajte prvo svoju ekipu jebem mu mater.
Što se Dubioze tiče, morao bih da idem u anegdotalno kada je u pitanju sasvim ličan otpor prema njima, Lekalizaciji i ekipi koja im vodi promociju: pevaš protiv zločina a tip koji ti menadžuje koncerte i sa kojim se baviš promocijom MeDicInSke marihuane (daj bre jebote) seče, sasvim javno, vene na Mladića. Zadržaću se na tekstovima koji su kontroverzni otprilike kao Enya, i svode se na "polit'ćari nas ubiše, kako ćemo ovakvi u Evropu". Pa birajte prvo svoju ekipu jebem mu mater.
- Guest
- Post n°112
Kad je muzika u pitanju ne tolerišem sviranje kurcu i opštemestašenje. Ili reci jasno i glasno KO ti smeta ili me zabavljaj lepim notama.
- Post n°113
Ma dobro, od koga je dobro je, šta sad (mislim na Gobline). A i nisu baš "ratni zločinci" iz Blic komentara. Mada su mi kao bend uvek bili pih, pank za neizbirljivu ekipu sa keja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°114
Niko nije ni rekao da u Goblinima tekstove pisu Dylani. To je sto je. Sto se muzike tice, vise volim Logopede a njima su tekstovi jos gori ("Mis Pigi je sa nama, mapeti su mrtvi...." ). Samo mi je drago sto ne moram da psujem sebi mater sto sam bio na njihovim svirkama.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°115
šabac i šapčani pod napadom sa svih strana, srrram vas bilo (radulovićevim glasom)
- Guest
- Post n°116
OK bre, može valjda čovek da rantuje maloficfiric wrote:Niko nije ni rekao da u Goblinima tekstove pisu Dylani. To je sto je. Sto se muzike tice, vise volim Logopede a njima su tekstovi jos gori ("Mis Pigi je sa nama, mapeti su mrtvi...." ). Samo mi je drago sto ne moram da psujem sebi mater sto sam bio na njihovim svirkama.
- Post n°117
plachkica wrote:šabac i šapčani pod napadom sa svih strana, srrram vas bilo (radulovićevim glasom)
+1
(Skidose original sa yt-a, ostao cover)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°118
dobro obavesteni izvori najavljuju teska sranja za weeeked, zivi bili pa videli
- Post n°119
ja sam vido dobricu kako apeluje na policiju
majkemi
majkemi
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°120
ja se nadam da u eventualnom nekom komesanju i koskanju on strada nekako
msm da bi to bio vrhunac njegove karijere, da popije pendrek
msm da bi to bio vrhunac njegove karijere, da popije pendrek
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°122
sinkronicitet je to neki
evo bas ovih dana sam vido bivsu zenu inace skorpijicu i ona tacno mi dolazila sa takvim pricama
evo bas ovih dana sam vido bivsu zenu inace skorpijicu i ona tacno mi dolazila sa takvim pricama
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°123
Cousin Billy wrote:ima ovde pametnih saveta - viđao sam kako, bez ikakve potrebe, prolaze usijane glave na protestima. za ostalo - možda me je prevario utisak o čoveku.
Možda sam prenaglio, izvinjavam se, ali mi uvek prošišti para iz ušiju kada slušam savete "prevejanih novinarskih vukova". Glavni problem ovog Vasketovog teksta je što se percepira da on daje instrukcije onima koji idu na miting i javne skupove a u suštini se obraća novinarima - kojim novinarima? Oni koji bi evt dobili po pičci su već prošli kroz ozbiljne obuke i treninge koji se tiču ovakvih situacija, ovi nezavisni. Ne sećam se tačno trenutka kada je Vaske došao u redakciju B92, moguće da je to bilo oko 9. marta kada je bio jeziv početnik koji ništa od ovoga gore nije znao i možda ga goni sećanje na tu situaciju ali evo ja ne znam kome se obraća na prvom mestu i dok mi to ne bude bilo jasno imaću ambivalentan odnos prema ovom uratku koji bez svake sumnje ima dosta pametnih saveta.
Mislim ne znam zašto sam se uhvatio za ovo, objektivno smaram.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°124
Turul madár wrote:bolje da kenjaju po
Jebate šta je Pandora? Vreme mi je za penziju a ovi skotovi još više otežavaju uslove za to...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°125
odi ga jebi , nijesam bracni savjetnik, mada bi mogo da probamMr.Pink wrote:sinkronicitet je to neki