Erős Pista wrote:Mislim da je ona odavno u 4. fazi, mada nije fizicki propala. Zapravo bas fino izgleda i vrlo se ukusno oblaci.
Ekološki ustanak
- Post n°26
Re: Ekološki ustanak
- Post n°27
naglasio da je svim svojim bićem protiv nasilja, plausible deniability ko kuća, raziđi se družeЛетећи Полип wrote:Ne bas tim recima, ali...
- Post n°28
Uncle Baby Billy wrote:^
naročito ako pregazite perača prozora koji je pao sa zgrade na ulicu, onda vam daju ključeve grada i nacionalnu penziju.
Ако је то онај перач што гине сваких десет секунди, ихај, тамо има и специјалних течајева за багеристе који их разгрћу и одвозе на рециклажу.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°29
Crni je pušten da se brani sa slobode. Prvi korak.
— Aleksandar Mijailović (@aleksandar_015) November 29, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°30
Inace, zadovoljan sam onim sto sam video od sabacke opozicije u ovih par dana. Isli su u prve redove i pred batinase i pred bager, skoro svi batinasi su identifikovani, objavljene su i adrese gde zive, popisane su tablice automobila. Uhapseni su dobili advokate, najavljena je i pomoc oko polupanih traktora
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°32
bager je jači od pesnica tako da nije prekoračio nužnu odbranu
- Post n°33
Tako kaze i Olenik
Dragan Milovanović Crni, ima pravo da zaustavi bager u Šapcu. Klasičan primer krajnje nužde. Ima i pravo da primeni fizičku silu jer su SNS siledžije, mnogo većom silom-bagerom, krenuli na građane. Očekujem postupak protiv Milovanovića, i državnu zaštitu vozača... e, tu smo pic.twitter.com/uU7AvfrVKA
— Aleksandar Olenik (@olenikadvokat) November 28, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°34
ficfiric wrote:Inace, zadovoljan sam onim sto sam video od sabacke opozicije u ovih par dana. Isli su u prve redove i pred batinase i pred bager, skoro svi batinasi su identifikovani, objavljene su i adrese gde zive, popisane su tablice automobila. Uhapseni su dobili advokate, najavljena je i pomoc oko polupanih traktora
I treba. To je kapital koji se stice i koji su poceli da sticu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°35
„Građanski rat“ počinje u Šapcu?
Vučić pozvao policiju da se skloni sa ulica
Kako „Podrinske“ saznaju, danas u 15 časova, u Šapcu Srpska napredna stranka je zakazala protest protiv „Nebojše Zelenovića i njegovih batinaša“. Takođe, saznajemo da u Šabac stiže veliki broj „naprednjaka“ iz Rume i okolnih mesta sa zadatkom da se u Šapcu izazove haos. Očito da je današnje Vučićevo obraćanje dalo zeleno svetlo njegovim partijskim drugovima da mogu da rade šta hoće. Alarmantana je i Vučićeva poruka policiji da se u sukobe ne meša i da ne izlazi na ulice već pusti narod da se međusobno bije. S obzirom da u Šabac stiže veliki broj ljudi sa sumnjivom kriminalnom prošlošću jasno je da je po sredi “zavađanje” naroda što može dovesti do uspostavljanja potpune diktature ali i građanskog rata.
Molimo sve građane da se uzmu u pamet i da postupaju po razumu kako ne bi došlo do neželjenih posledica. A onda odosmo putem bez povratka…
Da li počinje građanski rat u Srbiji?
Ivan Kovačević
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°36
Ако је неко очекивао да ће АВ да спусти лопту, лоше је очекивао.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°37
Imaš stabilnu parlamentarnu većinu, punu kontrolu medija i svih grana vlasti, razjedinjenu opoziciju, i šta uradiš, izvedeš na ulicu ljude sa maljevima, poput ustaša. Tu više nema nikakvih finesa, bukvalno ili si za kriminalce sa maljevima ili si protiv njih, to je prva, i etički jedino moguća linija podele a posle idu sve ostale.
- Guest
- Post n°38
jbg, ja sam davno rešio da ne idem više na proteste, ali pas reko pas poreko
a još me i žena naterala
a još me i žena naterala
- Guest
- Post n°39
ja nisam rekao ali nerado idem, obuzeo me je sredovečni cinizam. ali ovo je baš crno-belo.
- Post n°41
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°42
Манастир Раковица
1 ч. ·
Председавајући:,, Сазивам скуп јер вам неиде никако са Православним земљама а поготову са Србијом. Сорошу шта имаш да кажеш на ово? "
Сорош :" Ваша светлости, учинио сам све што је било до мене и медији и власт сада и црква не сме рећи било шта, али не помаже, народ је љут и огорчен, неда на себе "...
Председавајући:" Много споро то иде код тебе и вакцине и пропуснице, притом свуда су немири само Србија мирно живи, то је недопустиво, заменићу твоју позицију за некога другог! "
Рокфелери:" Ваша светлости, дозволите мени, ја ћу убрзати процес вакцинисања и тровања са неба, врло брзо ћу за кратко време направити хаос у овој земљи тако што ћу изазвати грађански рат и људи ће завидети мртвима"...
Председавајући:" Учини то што пре јер ја своје циљеве док се литургија свети у овој земљи не могу испунити".
Преузето од једног познатог Хрватског историчара.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°43
Btw, ja nikako da se opasuljim da Dobrica Carapica ima 40 godina. Deni Glover je imao 40 godina kada je snimio Smrtonosno oruzje.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°44
Фортиз ар а њу тртиз...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°46
заменићу твоју позицију за некога другог
GTASL (Google Translate as a Second Language)
- Post n°47
Cousin Billy wrote:заменићу твоју позицију за некога другог
GTASL (Google Translate as a Second Language)
_____
- Post n°48
Meni se gdza Ljilja zgadila jos odavno , onomad kad je zasela na celo Politike po prvi put. Tada je imala platu u rangu Bajatovica i uvek je bila na suprotnoj strani od zdravog razuma. Gadi mi se kad naidjem na tu njenu jebenu kao kolumnu u NedeljnikuUncle Baby Billy wrote:Erős Pista wrote:Mislim da je ona odavno u 4. fazi, mada nije fizicki propala. Zapravo bas fino izgleda i vrlo se ukusno oblaci.
moguće. meni je izgledalo da je ona u srbljanović fazi u kojoj još uvek može nekako da se nategne da to nije otvoreno botovanje i da pazi da ide po relativno pristojnim medijima i emisijama. hit tvit je onako baš dno, pa još i sa precednikom, pa još i da brani mlaćenje ljudi letvama... deluje mi kao kvalitativna razlika.
- Post n°50
Ne bas redovno ali trudim se da izlistam svake nedelje Nedeljnik,Vreme i NIN. Sta ti citas?