Ni Kosovo ni Evropa
- Post n°401
Re: Ni Kosovo ni Evropa
http://91.222.7.144/hronika/rts-u-predsednistvo-srbije-stiglo-pismo-koje-su-potpisali-makron-solc-i-melonijeva-a-koje-tice-sastanka-u-ponedeljak-u-briselu.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°402
Ne sviđa mi se što su ga uopšte slali
- Post n°403
pa nije moglo samo da se pošalje
- Post n°404
Inace, ne verujem da je ponedeljak nekakav dza ili bu
- Post n°405
Jeste, kao sto je velika ofanziva usledila 24.2. na godisnjicu specijalne operacije.
- Post n°406
Mór Thököly wrote:
Inace, ne verujem da je ponedeljak nekakav dza ili bu
Kacio sam na Memento koje su vesti pustane dan pred onu sprdnju od vasingtonskog sporazuma
EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Vučiću stavljen na sto papir SA PRIZNANJEM KOSOVA
https://www.blic.rs/vesti/politika/ekskluzivno-saznajemo-vucicu-stavljen-na-sto-papir-sa-priznanjem-kosova/bydwstc
Na početku sastanka sa predstavnicima Prištine u Beloj kući, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručen je papir po kojem Srbija danas treba da prizna nezavisno Kosovo!
Piše: Ivana Mastilović Jasnić
03.09.2020. 17:14
- Sve je pripremljeno unapred, Albanci su sve znali - kaže izvor "Blica" iz diplomatskih krugova u Vašingtonu.
Mali: Dobili smo nikada gori papir
Ministar finansija Siniša Mali potvrdio je u direktnom obraćanju iz Vašingtona da je pritisak na srpsku delegaciju ogroman.
- Dobili smo nikada gori papir od kada su krenuli pregovori sa Prištinom. Bilo je 16 tačaka na papiru, na stolu, od kojih 10 tačka podrazumeva medjusobno priznanje. Od dvadesetak prisutnih ljudi, ne samo Albanaca, na svaku reč naše delegacije reaguju veoma agresivno, protiv nas - rekao je ministar.
On je rekao da se predsednik bori i da će se boriti do kraja, jer "predaja nije opcija".
- Mi smo došli sa idejom da razgovramo da podignemo ekonomiju celog reiona, da investiramo 3-4 milijardi evra u insfrasturkuru, poljoprivredu, mala i srednj preduzeća, a onda dobijemo tačku koja se odnosi na međusobno priznanje - rekao je Mali i dodao da su neke stvari jednostavno neprihvatljive.
Mali je kazao da je bilo veoma malo ekonomskih tema.
- Tačka 10 odnosi se na medjusobno priznanje. Ima i ekonomskih tema i one koje se odnose na infrastrukturu, autoput, železnice, pomoći malim i srednjim preduzećima kako bi se podigla ekonomija celog region. Ogroman pritisak- kazao je on.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°407
Ivana Mastilovic Jasnic - Blicova velika novinarska nada, a zapravo, botica kao i svi ostali iz rezimskih medija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°408
Ivana Mastilović. Novinarsko ime za lika iz Mikijevog almanaha zabavnika.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°409
Plus "Jasnić"
Ivana Napišović Sažetić
Ivana Napišović Sažetić
- Post n°410
Био неки Мастиловић овде директор, пај сад, радничког универзитета.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°411
@Mor
Ne bre, to je fino.
Ivana Mastilović Mutivodić
Ne bre, to je fino.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°412
Sad je i ti zakiti . Stara je za nadu, a kačila se protiv struje (Jutka, Mika Aleksić). Inače, kadar sa stare tv B92.Erős Pista wrote:Ivana Mastilovic Jasnic - Blicova velika novinarska nada, a zapravo, botica kao i svi ostali iz rezimskih medija.
- Post n°413
Летећи Полип wrote:@Mor
Ne bre, to je fino.
Mislis Mutibaric
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°414
Летећи Полип wrote:@Mor
Ne bre, to je fino.
_____
- Post n°415
beatakeshi wrote:Sad je i ti zakiti . Stara je za nadu, a kačila se protiv struje (Jutka, Mika Aleksić). Inače, kadar sa stare tv B92.Erős Pista wrote:Ivana Mastilovic Jasnic - Blicova velika novinarska nada, a zapravo, botica kao i svi ostali iz rezimskih medija.
Znam, znam zašto je smatraju velikom borkinjom za ženska prava. Ali sve je u to domenu dopuštene kritike. Ono, progresivnost po meri Blica.
_____
- Post n°416
Ех, комбинације... нека одавде свом презимену Лукић додала мужево Вотерс, па смо је звали лук и вода.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°417
Pa takav je i stav "Kolektivnog Zapada" prema srpskim vlastima.Erős Pista wrote:beatakeshi wrote:
Sad je i ti zakiti . Stara je za nadu, a kačila se protiv struje (Jutka, Mika Aleksić). Inače, kadar sa stare tv B92.
Znam, znam zašto je smatraju velikom borkinjom za ženska prava. Ali sve je u to domenu dopuštene kritike. Ono, progresivnost po meri Blica.
A i ja sam našao kome ću da budem drveni advokat.
- Post n°418
Ma i ja zakeram, aj nek se bar neko bavi tim temama. U Vučićevoj Srbiji više nije ni moguće očekivati.
_____
- Post n°419
Nema sutra nikakvog potpia, odlozoce, kao studenti ispit
- Post n°420
Ama pitanje je sta je to uopste sto treba da se potpise. Ako su neki opsti principi potpisace. Takodje je bitno i da li ce Kurti potpisati.
- Post n°421
Brnabić: "Srcem i dušom uz Vučića pred sutrašnji težak dan"
- Post n°423
beatakeshi wrote:Da je Koštunica bio bi moleban
Zabrana krtica
- Post n°425
https://n1info.rs/vesti/i-kurti-primio-pismo-od-makrona-solca-i-melonijeve-pred-sastanak-u-briselu/
_____