Ni Kosovo ni Evropa
- Post n°301
Re: Ni Kosovo ni Evropa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°302
The foreign ministers of the 6 Western Balkans countries have agreed in Berlin on the free movement with ID cards among the citizens of the region, the recognition of university degrees, and the recognition of professional qualifications. #BerlinProcesshttps://t.co/CNUh8mDrez
— Celik Rruplli (@Celikso) October 21, 2022
- Post n°303
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°304
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°305
- ма не разумеш ти то, то је та припрема.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°306
Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/glavni-pregovarac-pristine-besnik-bisljimi-vucic-na-privatnim-sastancima-u-briselu-kaze-da-shvata-da-treba-da-prizna-kosovo-ali-da-treba-vremena-da-se-pripremi-teren-u-srbiji.-posle-u-javnosti-prica-suprotno-da-nece-priznati.html
Sad kad desnica organizuje masovne litije u Beogradu, i po celoj zemlji. Not.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°307
- Post n°308
Actions speak louder than words. To see Russian propaganda making a grand comeback in Serbia via the launch of Russia Today is contrary to commitment to work on alignment with foreign policy. A serious EU accession country should not be a disinformation hub for the Kremlin.
— Vladimír Bilčík MEP (@VladoBilcik) November 14, 2022
- Post n°309
- Post n°310
_____
- Post n°311
https://rs.n1info.com/vesti/ep-napredak-srbije-ka-eu-i-pristup-fondovima-samo-ako-usvoji-sankcije-rusiji/
- Post n°312
_____
- Post n°314
:flag_de: Chancellor @OlafScholz told @business that by 2050 the world will have 10 billion population. To be ready for that world :flag_eu: needs to modernise its decision-making & prepare for #enlargement to six Western Balkans states, :flag_ua:, :flag_md: & :flag_ge:. pic.twitter.com/QlRoCyRIId
— Adi Ćerimagić (@adicerimagic) January 17, 2023
- Post n°316
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°317
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°318
Treba porediti smrtnost u Teksasu i Floridi sa onom iz Njujorka i Kalifornije.
_____
- Post n°319
Mór Thököly wrote:Btw:flag_de: Chancellor @OlafScholz told @business that by 2050 the world will have 10 billion population. To be ready for that world :flag_eu: needs to modernise its decision-making & prepare for #enlargement to six Western Balkans states, :flag_ua:, :flag_md: & :flag_ge:. pic.twitter.com/QlRoCyRIId
— Adi Ćerimagić (@adicerimagic) January 17, 2023
Mađarima zapao ovaj portfelj (proširenje EU) uglavnom zato što nikog drugog nije interesovao a Mađarska nije stajala dovoljno dobro da uzme nešto kurentnije. I sad oni kao vode svoju politiku na temu a drugi se kao bune.
- Post n°320
Usvojen amandman o Varheljiju kojim se traži istraga
https://n1info.rs/vesti/usvojen-amandman-o-varheljiju-kojim-se-trazi-istraga/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°321
Informer wrote:IMA LI VEĆEG POLITIČKOG ĐUBRETA OD OVOG ĐILASA?! Đilasovci napali najvećeg srpskog prijatelja u EU!
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da snažno podržava inicijativu Evropskog parlamenta da se pokrene istraga protiv evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija
Đilas navodi da ovakav odnos pojedinih evropskih zvaničnika je doveo do razočaranja dela građana koji su se godinama zalagali za članstvo Srbije u Evropskoj uniji.
Zaboravili su Đilasovci da je upravo Varheljij jedini prijatelj Srbije u EU. Da se čovek godinama u Briselu, koliko toliko, bori za Srbiju i za što bolju poziciju za našu zemlju.
Izgleda da su mu vrane popile mozak, pa sada želi da najvećeg prijatelja Srbije ponizi i pridruži se neosnovanim optužbama.
Postavlja se pitanje, ako neko Dragana Đilasa bez osnova optuži za nešto, da li bi tom logikom đilasovci išli i protiv njega ili je ovo samo deo političke igre da se Srbija destabilizuje i da joj se značajno zakomplikuje put ka EU?
Od Đilasa i njegovih saboraca nas više ništa ne sme iznenaditi.
- Stranka slobode i pravde je godinama na to upozoravala, bila čak i kritikovana zbog toga što je javno ukazivala i opominjala Evropsku uniju da ne okreće glavu od urušavanja osnovnih načela EU, vrednosti i principa, naročito vladavine prava i pravne države, slobode medija i slobodnih i demokratskih izbora. Na žalost, trebalo je da prođu godine i izgubi se dragoceno vreme da bi se pokazalo da smo bili u pravu, da Srbija zbog toga ne samo da stagnira, već ide i u suprotnom pravcu od pravca evrointegracija, za šta najveću cenu plaćaju njeni građani - navodi se u saopštenju SSP, a objavljeno je u tajkunskom mediju N1.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°322
https://n1info.rs/vesti/lajcak-vucic-demonstrirao-odgovoran-pristup-za-nas-je-zso-kljucni-element/
_____
- Post n°324
https://www.blic.rs/biznis/privreda-i-finansije/saznajemo-ko-je-kupio-srpske-obveznice-za-skoro-dve-milijarde-dolara-sa-istorijski/q527jk6
- Post n°325
_____
★
Uprava napolje!