Uzgred, zašto je naslov knjige naopačke naopačke?
Naprednjakluk
- Post n°876
Re: Naprednjakluk
Uzgred, zašto je naslov knjige naopačke naopačke?
- Post n°877
Cousin Billy wrote:Čuveni levičar Borko
Kad se setim toga jbt...
evo sad sam se iznervirao jer sam se setio da su gbb 90neke svirali u selu pa su lokalni dizeli pankeri metalci šabani i cigani po tradiciji natabali gostujuće skinse ali je bend uz pomoć organizatora poturice uspeo da šmugne od zijana nenakantan
- Post n°878
konjski nil wrote:Cousin Billy wrote:Čuveni levičar Borko
Kad se setim toga jbt...
evo sad sam se iznervirao jer sam se setio da su gbb 90neke svirali u selu pa su lokalni dizeli pankeri metalci šabani i cigani po tradiciji natabali gostujuće skinse ali je bend uz pomoć organizatora poturice uspeo da šmugne od zijana nenakantan
Jug nije pobedio
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°879
ficfiric wrote:
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°880
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°881
https://nova.rs/vesti/politika/gde-smo-danas-a-da-nismo-bile-juce-pise-zorana-mihajlovic/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°882
nije nesto morala da se cima
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°883
Gde smo danas, a da nismo bile juče: Piše Zorana Mihajlović
U Becu?
Jbg, juce nije bilo 5k evra po osobi za kartu u lozi, danas nakon silnih autoputeva i zeleznica i drugih infrastrukturnih projekata to je obicna sica za posumljenu i navodnjenu gicu prasicu.
- Guest
- Post n°884
Zanimljivo mi je kako su odjednom otkrili Novogodišnji koncert (elita, ne nužno naprednjaci). Pre nekoliko godina doktorati su bili izuzetno bitni, sada se jure globalno prepoznatljivi statusni simboli. Pokušavaju da postanu evropska gospoda već u prvoj generaciji - a verovatno će im i uspeti jer zaista nije toliko teško naučiti da se oblačiš, koristiš escajg pravilno konzumiraš vina, ideš na prave događaje, i tako dalje. Daj mi apanažu od, recimo, 200.000-300.000 evra godišnje i od šimpanze ću napraviti gospodina.
- Post n°885
Pogledati samo Vucica. Ne razumem se u vina, ali on je od lika koji tvrdi da ne pije - a ako je i pio, verovatno je to bilo nesto jeftino od cega se brzo odvaljivao - poceo da organizuje vinske sajmove i da usputno prica o vinima od 2-3 hiljade evra po boci kao o necemu tamo necem nebitnom i nedovoljno ukusnom...
- Post n°886
То све гледало Буденброкове и Форсајтове у детињству, и запамтило да прва генерација хара пљачка и удара темеље, друга на томе зида царство, а трећа се баци на филозофију, поезију алкохол и курцобољу.
Па решили да то мало убрзају, нова су времена, технологија, може то све одмах.
Па решили да то мало убрзају, нова су времена, технологија, може то све одмах.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°888
Cousin Billy wrote:Zanimljivo mi je kako su odjednom otkrili Novogodišnji koncert (elita, ne nužno naprednjaci). Pre nekoliko godina doktorati su bili izuzetno bitni, sada se jure globalno prepoznatljivi statusni simboli. Pokušavaju da postanu evropska gospoda već u prvoj generaciji - a verovatno će im i uspeti jer zaista nije toliko teško naučiti da se oblačiš, koristiš escajg pravilno konzumiraš vina, ideš na prave događaje, i tako dalje. Daj mi apanažu od, recimo, 200.000-300.000 evra godišnje i od šimpanze ću napraviti gospodina.
To je nemoguce. Zato sto mora jednom da progovori.
- Post n°890
I to ne na srpskom. I tu je celoj prici iznenadan kraj.
- Post n°891
kasandrin most scenario sve izvesniji
rip svi koji se nađu u pomahnitaloj sns kanti na tzv pruzi kerožderskih kliconošaKako se navodi, tu je došlo i do privremene izmena saobraćaja vozova na relaciji Beograd Centar-Novi Sad. Reč je o delu pruge koji je nedavno rekonstuisan i o relaciji na kojoj saobraća brzi voz Soko. Njegova brzina na toj relaciji dostiže i 200 kimometara na čas. Dva dana ranije, pojavio je dopis koji su uputile Železnice Srbije i koji je prenela Stranka slobode i pravde. U saopštenju te stranke se navodi kako je to javno preduzeće naložilo mašinovođama da brzinu voza sa 200km/h spuste na 160km/h. Kako se dodaje, to se odnosi na četiri deonice brze pruge Beograd – Novi Sad, u ukupnoj dužini od šest kilometara, zbog kako se navodi, „loše geometrije koloseka“.
https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/brzi-voz-soko-usporava
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°892
Kako mi je rečeno, Kinezi u stručnim krugovima važe za fušere. Da li je u pitanju ljubomora ili smo mi kao zona B dobili takve Kineze "vreme će pokazati".
- Post n°893
beatakeshi wrote:Kako mi je rečeno, Kinezi u stručnim krugovima važe za fušere. Da li je u pitanju ljubomora ili smo mi kao zona B dobili takve Kineze "vreme će pokazati".
Ех, некад смо били држава... кад сам видео афричке студенте код нас, па онда у Темишвару, па онда и своје комшије у тамоу, и онда опет једном приликом сео у Џакарту пре неку годину... сваки пут је било „јелда су ови наши лепши“.
А сад и Кинезе добијамо из бетон лиге.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°894
Cousin Billy wrote:Zanimljivo mi je kako su odjednom otkrili Novogodišnji koncert (elita, ne nužno naprednjaci). Pre nekoliko godina doktorati su bili izuzetno bitni, sada se jure globalno prepoznatljivi statusni simboli. Pokušavaju da postanu evropska gospoda već u prvoj generaciji - a verovatno će im i uspeti jer zaista nije toliko teško naučiti da se oblačiš, koristiš escajg pravilno konzumiraš vina, ideš na prave događaje, i tako dalje. Daj mi apanažu od, recimo, 200.000-300.000 evra godišnje i od šimpanze ću napraviti gospodina.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°895
šta je fora sa superbrzom prugom BG NS, mislim razdaljina je tolika da je razlika u vremenu između 200 i 140 kmh na kraju možda 5-6 minuta
- Post n°896
glas razuma
_____
#FreeFacu
- Post n°897
Trivia za glas razuma:
- Koja zemlja ima izlaz na more a nema ribarsku luku?
- Zemlja koja izlazi na more a nema ribarsku luku je jedina zemlja koja nema ni solanu.
- Ih ta nemojte kasti!
- Koja zemlja ima izlaz na more a nema ribarsku luku?
- Zemlja koja izlazi na more a nema ribarsku luku je jedina zemlja koja nema ni solanu.
- Ih ta nemojte kasti!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°898
_____
- Post n°899
- Post n°900
bizar
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama