Летећи Полип wrote:Ceniš da ovo ne izgleda ovako u zbilji?
100% izgleda
Летећи Полип wrote:Ceniš da ovo ne izgleda ovako u zbilji?
Janko Suvar wrote:Mislim da nije autenticno, na osnovu toga kako se izrazava.
https://www.danas.rs/vesti/politika/cins-kako-je-sns-od-podstanara-dosao-do-milionskih-nekretnina/Na SNS salašu jedno popodne proveo je i psiholog i nekadašnji poslanik Liberalno demokratske partije (LDP) Žarko Korać. Kaže da je pozvan pre dve godine kada je Akademija „bila na početku“, kako bi polaznici „naučili da razgovaraju sa nekim ko drugačije razmišlja“. Za to je, kaže, uzeo i mali honorar.
„Ja sam samo dovezen i vraćen nazad. (…) Oni (polaznici Akademije, prim.nov.) su bili jako pristojni, moram da kažem. Ali sam posle čuo da se niko iz te grupe nije učlanio u SNS“, rekao je Korać za CINS.
rumbeando wrote:Na SNS salašu jedno popodne proveo je i psiholog i nekadašnji poslanik Liberalno demokratske partije (LDP) Žarko Korać. Kaže da je pozvan pre dve godine kada je Akademija „bila na početku“, kako bi polaznici „naučili da razgovaraju sa nekim ko drugačije razmišlja“. Za to je, kaže, uzeo i mali honorar.
„Ja sam samo dovezen i vraćen nazad. (…) Oni (polaznici Akademije, prim.nov.) su bili jako pristojni, moram da kažem. Ali sam posle čuo da se niko iz te grupe nije učlanio u SNS“, rekao je Korać za CINS.
Ali sam posle čuo da se niko iz te grupe nije učlanio u SNS
Boško Ničić: Zapaljen automobil moje supruge, koji ja koristim
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je na svom Fejsbuk profilu da je automobil njegove supruge, koji on koristi, zapaljen ispred ulaza u zgradu u kojoj žive.
Kako je preneo Glas Zaječara, to se dogodilo oko 1.30 noćas, a Ničić je naveo da to nije prvi put i da „sam čin više govori o izvršiocu i, eventualnim, nalogodavcima nego o bilo čemu drugom“.
„Jadno, bedno i nadasve neljudski čin vredan prezira i gađenja. Jedini strah mi je bio da eventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade u kojoj živimo, ali na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz PU Zaječar i vatrogascima, to je izbegnuto“, naglasio je on.
Ničić je naveo da je ekipa forenzičara obavila uviđaj.
„Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sednu i razmisle ko im je kriv za ‘neostvarene snove’, višegodišnje političke krahove i ‘loš život’, pronađu nekog, sličnog sebi, da za ‘šačicu srebrnjaka’ odradi ovakve stvari. U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, posle tridesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti“, istakao je Ničić.
Razvio je ovaj riđi mekušac međutim junačke navike da truje i napada one koji ne mogu da se brane... Posebno se naš narandžasti oktopod istrajno posvetio „hrabrom“ progonu i opadanju dece - nedužnih i nejači - sinova i kćeri onih koji još uvek imaju volje i hrabrosti da im rad za narod i sa narodom bude važniji od partikularnih i sebičnih interesa makar kakvih morskih plodova. Avaj za našeg riđeg mekušca - Srbija nije pomorska zemlja (u vreme kada je prestajala da bude, naš riđi oktopod – gospodin 619 bio je deo vlasti), a Srbi svakako nisu sisali veslo.