pa oni još nisu oduzeli tastaturu liku sa loginom za taj nalog
to je taj DS kadar i infrastruktura
https://podrinske.com/peske-na-posao/
Blaža Knežević, zamenik gradonačelnik Šapca na posao je jutros došao peške u 7 časova i 27 minuta, iako je prema pozivu u kom se traži od medija da isprate ovaj događaj, njegov dolazak bio planiran u 7 časova i 20 minuta. On je samo utrčao u zgradu Gradske uprave rekavši da nema vremena za izjave jer kasni na posao. U to vreme bio je planiran i dolazak na posao Riste Ristića, šefa kabineta gradonačelnika Šapca, koji je, takođe, trebao medijski da se isprati ali se on do 7.30 časova nije pojavio.
Treba napomenuti da je, povodom Evropske nedelje mobilnosti i Dana bez automobila, medijima u Šapcu, stigao poziv sledeće sadržine:
„Poštovani predstavnici medija,
U oviru obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti i Dana bez automobila sutra, 22. septembra, u 7.20 časova, u Gradsku upravu će na posao peške doći zamenik gradonačelnika Šapca Blaža Knežević i šef kabineta gradonačelnika Rista Ristić.
Pozivamo vas da izvestite sa ovog događaja“.
Međutim, nažalost, jutros se niko od pozvanih šabačih medija nije pojavio ispred Gradske uprave da isprati ovaj „vrli“ čin zamenika gradonačelnika, i šefa kabineta gradonačelnika, osim novinara Nove S („Podrinskih“) kome se, iako je bilo direktno uključenje u program za celu Srbiju, Blaža Knežević nije udostojio da da bilo kakvu izjavu i gledaocima objasni značaj ovoga dana.
Nece narod nikad glasati za tunjavog i preucenog
kapetanm wrote:U sustini ona mala im je naglasila mlitavost. Diveli su se u poziciju da se brane od njenog pazljivo pripremljenog ludila. Trebalo bi da je vrbuju opoziciji fali 100 zivcanih da malo dizu tenziju. Nece narod nikad glasati za tunjavog i preucenog, posebno ako je vaspitan. Za mene je mala pobednik duela, ovima se vec danas niko i ne seca imena. Jebe Alek samo tako
1+Erős Pista wrote:kapetanm wrote:U sustini ona mala im je naglasila mlitavost. Diveli su se u poziciju da se brane od njenog pazljivo pripremljenog ludila. Trebalo bi da je vrbuju opoziciji fali 100 zivcanih da malo dizu tenziju. Nece narod nikad glasati za tunjavog i preucenog, posebno ako je vaspitan. Za mene je mala pobednik duela, ovima se vec danas niko i ne seca imena. Jebe Alek samo tako
Pa upravo si opisao Koštunicu. Glasali bi ljudi za pristojnog, nije to problem, problem je što ne znaju da postoji. Problem s ovom emisijom nije što je ova mala bezobrazna, nego što sama činjenica da je SNS poslao nju (a stalno šalju neke no name klince) pokazuje da im apsolutno zapuca za emisiju i da šalju igrače sa klupe da krljaju i fauliraju, a ne da pobede. Iza emisije naravno stoji jebeni CeSiD u saradnji sa RTS-om, i u formatu u kome je ne može da služi ničemu drugom nego sprdnji.
CIRKUS U MUZEJU - MINUT ĆUTANJA ZA ŽIVOG SLIKARA
Da grad Šabac počinje polako da liči na „Leteći Cirkus Monti Pajtona“ i nije nešto novo, ali činjenica da manufaktura za proizvodnju gluposti radi danonoćno zasigurno će vas prijatno iznenaditi i nasmejati.
Izložba slika umetnika Ljube Popovića koja je otvorena danas u Muzeju grada Šapca iznedrila je više nego apsurdan događaj kojem mogu da pozavide i autori najbizarnijih romana današnjice.
Elem, na samom otvaranju izložbe stigla je informacija da je preminuo šabački slikar Dejan Ulardžić.
U svetlu iznenadnog događaja, održan je minut ćutanja za iznenadno „preminulog“ umetnika koji se nedugo zatim“ naravno živ“ pojavio na otvaranju izložbe.
Svaki put kad objave nesto Vucic dobije novih deset hiljada glasacaBluberi wrote:
disident wrote:Svaki put kad objave nesto Vucic dobije novih deset hiljada glasaca
Tako treba sa kmetovima, samo ostro i na kratkom lancuпаће wrote:Срели ћеркину другарицу, каже управо јој је у изгледу радно место какво је одавно чекала - државна установа, тачно се тражи њена специјалност, иначе доста ретка, нема другог таквог у граду осим госпође која је отишла у пензију и упразнила радно место, и то напросто није довољно. Потегла је неког из врхова градске управе по земљачкој (пореклом из истог колонишћког села) и даљерођачкој линији, пристала да се учлани у СНС и... каже да су јој сад шансе око пола-пола.
Јер увек могу да запосле неког са јачом везом, а што имају законску обавезу да попуне радно место тачно таквим стручњаком, није битно.
Poznati gej aktivista odlučio da posle 20 godina napusti LGBT aktivizam i posveti se marketingu
Predrag Azdejković: Aleksandar Vučić i Gordana Čomić su me oterali iz aktivizma
Umorila me je i razočarala izjava predsednika Vučića da neće potpisati Zakon o istopolnim zajednicama, kaže za Danas Predrag Azdejković, poznati gej aktivista koji je posle 20 godina odlučio da napusti LGBT aktivizam.
Kako ističe, Vučićeva izjava “ne samo da je ugasila čitavu priču o zakonu, već je poslala signal svim ostalim državnim organima i institucijama da sa LGBT organizacijama više ne treba da se sarađuje”.
– Umorila me je Gordana Čomić koja nas je izigrala oko zakona i podrške višegodišnjim LGBT aktivnostima koje sprovodimo, a njeno ministarstvo nije imalo sluha da ih podrži – ukazuje Azdejković i naglašava da su ga Čomić i Vučić „oterali iz aktivizna“.
Dodaje da ga je umorilo i konstantno napadanje na društvenim mrežama da se “prodao vlastima za velike pare”.
– Zato sam, za razliku od drugih LGBT aktivista iz naše neslavne prošlosti koji su pobegli u inostranstvo i tražili azile, odlučio da se samo prebacim u drugi sektor i vratim svojim marketing korenima. LGBT aktivizam je snažna droga i nadam se da ću se vremenom skinuti s nje i da se neću vraćati. U LGBT aktivizmu sam tačno 20 godina i mislim da je bilo dosta i da je vreme za nove mlade ljude, pune energije – objašnjava Azdejković svoju odluku da se više ne bavi LGBT aktivizmom.
Međutim, kaže da će nastaviti rad na Merlinka festivalu i gej magazinu Optimist.