24 sata Vučić
- Post n°751
Re: 24 sata Vučić
I taj odlazak u inostranstvo je zamazivanje ociju. Smestaj im nije placen, a plate su bedne. Ko moze da zivi u Nemackoj sa 1900 evra.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°752
Pa to je ono njegovo za dve godine, mozda tri. Al jebigica dobar deo Šumadije od Fijata zavisi
- Post n°753
Dali su radnicima rok od cak sedam dana da se odluce gde ce.
Zaposlenima u kragujevačkom Fiatu menadžment kompanije ponudio da u naredne 2 godine rade u inostranstvu a treba da se odluče do 20. maja, ZA NEDELJU DANA. Strahuju da će dobiti otkaz, odnosno biti proglašeni tehnološkim viškom, ukoliko ne prihvate.https://t.co/JmjYgI3vFE
— Biljana Đorđević (@Bibislav) May 13, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°754
Kako zajebati radnika.
(Lako! Daš mu da "sam odluči" u roku od sedam dana.)
(Lako! Daš mu da "sam odluči" u roku od sedam dana.)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°758
a što je najsmešnije lik je nekad bio urednik E - novina Pere Lukovića https://t.co/YZIVkjfYFu pic.twitter.com/IqosazuLO3
— Zlatko Crnogorac (@pravac_hamburg) May 13, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°760
Nine fer, Matic dobio samo 104 lajka...
- Post n°761
I koje su to "cetiri drzave"koje su povukle priznanje Kosova?
- Post n°762
ficfiric wrote:a što je najsmešnije lik je nekad bio urednik E - novina Pere Lukovića https://t.co/YZIVkjfYFu pic.twitter.com/IqosazuLO3
— Zlatko Crnogorac (@pravac_hamburg) May 13, 2022
Šta je sa Perom, živ li je?
- Guest
- Post n°764
i tek nedavno sam saznao da je B. Jelić, Lun za forumaše, izgleda godinama lapao pare koje su se slivale na račun enovina alko ološ
- Post n°765
Taj BJelic je toliko bio omiljen medj forumasima na B92 i PPP da apsolutno nikoga od moderacije nije makar formalno zaboleo kurac da mu zastiti privatnost kad je poceo da se stavlja znak jednakosti izmedju njegovog onlajn nika i njegovog RL imena, ima tome vise od 10 godina. Ne prebacujem tebi sto ti to sada radis, ta macka je davno pobegla iz torbe, nego samo konstatujem da mora da se zamerio jako velikom broju ljudi, a da ga niko ne pamti po dobrom.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°766
Evo, da probam da ne pominjem rl direktno- da li je i MM (jedan od gore pomenutih) bio na PPP?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°767
Crkva da objasni kako bi narod razumeo https://t.co/hUXzOOtXKv
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) May 18, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°769
sledi nam stravično vreme nezavisno od toga šta će uraditi Srbija, a ne sumnjam da ćemo učiniti sve da to vreme bude još gore.
lanci nabavke se potpuno raspadaju u svim oblastima privrede.
lanci nabavke se potpuno raspadaju u svim oblastima privrede.
- Post n°770
Porfi je bio jezivo snishodljiv. Bilo je neprijatno gledati.
_____
- Guest
- Post n°771
ja mislim da bi sad bilo najbolje da se raspišu jedni izbori da se vidi šta narod misli o svemu ovome.
- Post n°772
Pre bih rekao da krece "unutrasnji dijalog".
_____
- Post n°773
Cousin Billy wrote:i tek nedavno sam saznao da je B. Jelić, Lun za forumaše, izgleda godinama lapao pare koje su se slivale na račun enovina alko ološ
hehe skrinšotovao sam ovo ako mi se ikada spočita da zalazim u RL identitete
zapravo serem, sestriću bili izvini korektno si reagovao onomad kad me je neko cimao za to
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°774
Vilmos Tehenészfiú wrote:Taj BJelic je toliko bio omiljen medj forumasima na B92 i PPP da apsolutno nikoga od moderacije nije makar formalno zaboleo kurac da mu zastiti privatnost kad je poceo da se stavlja znak jednakosti izmedju njegovog onlajn nika i njegovog RL imena, ima tome vise od 10 godina. Ne prebacujem tebi sto ti to sada radis, ta macka je davno pobegla iz torbe, nego samo konstatujem da mora da se zamerio jako velikom broju ljudi, a da ga niko ne pamti po dobrom.
da li si realan, pa on i pera su patentirali razvlačenje po e novinama sa sve klevetama svih vrsta lažima defamacijama slikama nikovima pravim imenima i slično. ovi kojima je bitno bukvalno takve likove gaze na pešačkom prelazu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°775
kada učestvuješ u kampanjama defamacije kao što je ono sa Vanjom Ćalović, gubiš pravo na zaštitu privatnosti. eto toliko je prosto.