Srpska pravoslavna crkva
- Post n°451
Re: Srpska pravoslavna crkva
Ma ono, napisati frazu "u ovom našem prelepom i večitom protivrečnom gradu" (a ne biti Goran Vesić) i ne propasti odmah u zemlju je već popriličan blam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°452
taj vesicizam sem ko gazela preskocio
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°453
Nemušti i patetični word salad obračun ispod kojeg stoji 'jel vidiš, Dežuloviću' ili 'eat this, Dežuloviću'.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°455
Bleeding Blitva wrote:Nemušti i patetični word salad obračun ispod kojeg stoji 'jel vidiš, Dežuloviću' ili 'eat this, Dežuloviću'.
bravo, nije mi palo na pamet ali jeste
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°457
sta? krijes se po drugim topicima? vrati se tamo i izvini se maci ili cu te uskokovati.
_____
- Post n°458
ja sam sad video da si napisao ovo, izvinio sam se pre nego sto si napisao. Ako je tako uskokuj me
_____
????
- Post n°459
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°460
neka, volim kad anticipiras naredjenja
_____
- Post n°462
glupo je ovo sto pise Jovanovic, al sam ivent je dosta gluplji
_____
????
- Post n°465
Šta to sluša Azru, gleda Malika i druka direktore škola?
Last edited by Erős Pista on Mon Jun 27, 2022 11:08 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°466
Samo on da prosledi prosvetarima sa tzv tribina, posle toga ce sve priroda sama urediti
- Post n°467
Veronauku u škole, poruka je severa
Nikad mali Srbin neće biti nevera
_____
- Post n°468
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°469
Neverovatno. Ne recimo, silly me, da posalje nekog da vidi da li je to uopste tacno, da mozda nije problem u onome ko predaje u toj skoli, a ne preko novina, nego posalje nekoga da se raspita. Na kraju krajeva, sprecavanje bi bilo nekakvo delo, pa se mozda moze podneti i nekakva tuzba pa onda nek sud odluci. Ne. Da mi to stavimo u novine, posle toga je sve u bozjim rukama (i jos necijim, naravno). Koji je to nivo...
- Post n°471
Erős Pista wrote:Veronauku u škole, poruka je severa
Možeš ti da slavodobitno ironišeš kolko god hoćeš al' ostaće kompletna misterija od kud to da osopa koja je prevela Diltajev "Uvod u duhovne nauke", Huserlovu "Krizu evropske naučnosti", Kozelekovu kritiku prosvetiteljsva u "Kritici i krizi" te delove Habermasove "Teorije sporazmevejućeg delovenja" uspela svom narodu da rehbilituje jednu ustanovu tako maračnjačnjih mogućnosti da se mi sa ovim "autorima krize" za sto godina nećemo "sresti u ubudućnosti". Što bi preneražena Cakana iz Otvorenih vrata rekala svom brata:
Dobro Svetislave (Zoki) odakle tebi sve te (pravoslavne) ideje? Gde si ti to rastao i čega si se nagledao pa si takav???
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°473
na Spiskove se ne seku nokti i ne uvlaci konac
— Platipus Griša 8 (@kazi_tibi) June 27, 2022
- Guest
- Post n°474
Odličan je taj patrijarh savremenog senzibiliteta, nije izneverio moja očekivanja.
- Post n°475
Da svrati do Zagreba, da odmori malo, da napuni baterije kakvim kružokom