Srpska pravoslavna crkva
- Post n°727
Re: Srpska pravoslavna crkva
Grozan lik, tacno se vidi da je ona smirenost sa kojom obicno natupa u javnosti samo maska.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°728
ovo se odnosi na brankicu janković, poverenicu, ponavlja njene rečenice
kakav gad, gad
kakav gad, gad
- Post n°729
Slabo tu ima hrišćanskog duha kod ovog popa.Uncle Baby Billy wrote:na koju temu ovo postaviti...Žene, pozdravio nas juče patrijarh. pic.twitter.com/ILx1yNfEGR
— Biljana Lukić (@BiljanaLuki) May 13, 2023
- Post n°730
Oštro bez pardona
https://nova.rs/vesti/politika/svetosti-vasa-odgovornost-je-velika-a-sramota-nemerljiva-zorana-mihajlovic-o-snimku-patrijarha-porfirija-o-vernicama-jadnicama-i-bednicama/
„Svetosti, vaša odgovornost je velika, a sramota nemerljiva“: Zorana Mihajlović o snimku patrijarha Porfirija gde govori o vernicama, jadnicama i bednicama
https://nova.rs/vesti/politika/svetosti-vasa-odgovornost-je-velika-a-sramota-nemerljiva-zorana-mihajlovic-o-snimku-patrijarha-porfirija-o-vernicama-jadnicama-i-bednicama/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°731
šta ZM ima da kaže me zanima jedino ako to govori u svojstvu optužene ili svedoka saradnika.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°732
to ti je prva romkinja predsednica srbije bate kakvi crni svedoci i sudovi te spopali
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°733
I zaslužili smo seks sa Zoranom da nas više ne bije maler.
_____
- Post n°734
nazovimo to pravim rečima - bolje da ljulja nego da žulja
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°735
Hahahahaha kakva dzukela dripacka
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°736
inače mi utisak ovog nastupa srbskog duhovnika nije toliko suština njegovog govora, to je to, nego količina jezičkog džiberluka koju je demonstrirao. ova količina BRE u govoru mislim da ne postoji ni kod popova koji služe po šumadiji.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°737
evo celog govora, još je gore
- Post n°739
Sve što treba da znate o Prvoslavu Periću je da je godinama o trošku države a u pratnji Željka Mitrovića usavršavao svoje medijsko znanje na sajmovima “medija” po Las Vegasu. )
— UžičkaRepublika (@gjesic) May 13, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°740
kakav dripac
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°741
Ovo nije ni religijska, nego prava kafanska mizoginija. Falilo je samo da podrigne na kraju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°742
posle uskršnje poslanice patrijarha rts je imao emisiju posvćenu rodno senzitivnom jeziku, gostovala ivana dimić, poslednja dobitnica ninove nagrade (budala), lingvistkinja isidora bijelaković (isto budala) i brankica janković
lingvista (sic!) je rekla da niko od lingvista nije konsultovan pri donošenju zakona (porfirije to kaže), brankica je rekla da je 'bila politička volja' da se zakon donese na 19:15, rekla je i da crkva ne treba da se bavi zakonodavstvom jer ni mi se ne mešamo u crkvene stvari (malo diplomatskije) a na kraju emisije je ispizdela i osula paljbu po naturanju teme kao da je izven teme jezika sve u redu, dok ona kao poverenica svakodnevno dobija pritužbe za diskriminaciju žena, mizogini govor, da su žene ugrožene
ceo govor je posvećen ovoj emisiji i brankici janković
lingvista (sic!) je rekla da niko od lingvista nije konsultovan pri donošenju zakona (porfirije to kaže), brankica je rekla da je 'bila politička volja' da se zakon donese na 19:15, rekla je i da crkva ne treba da se bavi zakonodavstvom jer ni mi se ne mešamo u crkvene stvari (malo diplomatskije) a na kraju emisije je ispizdela i osula paljbu po naturanju teme kao da je izven teme jezika sve u redu, dok ona kao poverenica svakodnevno dobija pritužbe za diskriminaciju žena, mizogini govor, da su žene ugrožene
ceo govor je posvećen ovoj emisiji i brankici janković
- Post n°743
i ja sad imam užasnu potrebu da branim jedan šraf vučićeve vlasti i to me nervira
- Post n°744
Evo sad mu je odgovorila
https://n1info.rs/vesti/poverenica-o-izjavi-patrijarha-duboko-ponizavajuce-i-uznemiravajuce-reci/
https://n1info.rs/vesti/poverenica-o-izjavi-patrijarha-duboko-ponizavajuce-i-uznemiravajuce-reci/
_____
- Post n°745
plachkica wrote:gostovala ivana dimić, poslednja dobitnica ninove nagrade
khm.
_____
- Post n°746
pomešala sam je sa ovom poslednjom danicom vnešto, nebitno, nije poslednja dobitnica več iz 2015, 2016.
- Post n°747
Samo me jedna stvar zanima. Da li je Porfi znao da ga snimaju? Izgleda kao da je sasvim regularno i otvoreno snimano, ne skriveno. A i nastup je prilicno javan, nije bas na pozornici, ai se ponasa kao da nastupa pred publikom. S druge strane, ne verujem da je ocekivao da sira javnost sazna za ovo.
Kakogod, drago mi je da je procurelo, a jos draze ako se tome nije nadao. Sta je ocekivao, jbt? Da niko nikad nece saznati kako nastuoa kad je samo pred "svojima".
Opasna vucibatina.
Kakogod, drago mi je da je procurelo, a jos draze ako se tome nije nadao. Sta je ocekivao, jbt? Da niko nikad nece saznati kako nastuoa kad je samo pred "svojima".
Opasna vucibatina.
_____
- Post n°748
Kako li je sad Bujanecu Trebao bi da pljucne po njemu a potpisao bi svako slovo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°749
Teskoe.
_____
- Post n°750
ficfiric wrote:Kako li je sad Bujanecu Trebao bi da pljucne po njemu a potpisao bi svako slovo
Nedavno je Prkačin zavapio nad teškom sudbom hrvata - jer nemamo nekog našeg Vučića a on je baš super
Last edited by Bleeding Blitva on Sat May 13, 2023 11:30 pm; edited 1 time in total
_____
my goosebumps have goosebumps