Srpska pravoslavna crkva
- Post n°851
Re: Srpska pravoslavna crkva
i crvena petokraka i nikolaj velimirović
- Post n°852
Crkva, Zvezda, Politika... to je to, tu su svi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°854
Nogomet meets Porfirije je jedan novi oblik sinkretizma Nego ako sam dobro skužila, 25.05 je litija, a dan iza su dva prosvjeda, a sve je u Beogradu?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°855
Mislim da opozicija nece nista organizovati tih dana. Znaci litija 25, kontramiting 26, i na kraju glavni odbor SNS ili sta vec, 27.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°856
Ahaaa, tnx
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°857
Erős Pista wrote:Mislim da opozicija nece nista organizovati tih dana. Znaci litija 25, kontramiting 26, i na kraju glavni odbor SNS ili sta vec, 27.
Nuje GO, neko skupstina SNS, i to izborna.
_____
- Post n°858
Erős Pista wrote:Mislim da opozicija nece nista organizovati tih dana. Znaci litija 25, kontramiting 26, i na kraju glavni odbor SNS ili sta vec, 27.
i onda par dana pauze pa rat https://kossev.info/srpska-lista-od-1-juna-brani-ognjiste-svim-sredstvima-danas-uspeli-da-obuzdaju-narod/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°859
Neverovatni su.
_____
- Post n°860
V. Gajic navija sat da ga budi prvog juna
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°861
_____
- Post n°862
:pray: ФК Партизан се придружује позиву Српске православне цркве да се на Спасовданској литији, која ће бити организована 25.5.2023. године у Београду, ујединимо у молитви за сву децу Србије! pic.twitter.com/SNqQj7dKno
— FK Partizan (@FKPartizanBG) May 19, 2023
- Post n°863
ficfiric wrote:Ujedinimo se u molitvi!
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) May 19, 2023
25. maj u 19 časova pic.twitter.com/AOclgDWY8V
plachkica wrote::pray: ФК Партизан се придружује позиву Српске православне цркве да се на Спасовданској литији, која ће бити организована 25.5.2023. године у Београду, ујединимо у молитви за сву децу Србије! pic.twitter.com/SNqQj7dKno
— FK Partizan (@FKPartizanBG) May 19, 2023
Pokojni Gari
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°864
it aint over until fat lady sings
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°865
dead ringers jebote
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°866
Porfirijevi blizanci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°867
Bozja volja je bila da novac zavrsi gde je bog hteo, cemu hapsenje
Uhapšen bliski rođak vladike Pahomija: Sumnja se da je iz eparhijskog sefa ukrao 4,8 miliona dinara
Bliski rođak vladike Pahomija uhapšen je zbog sumnje da je ukrao novac iz eparhijskog sefa u Vranju, potvrdilo je tužilaštvo.
Kod njega su u kući pronađena 4,8 miliona dinara, prenosi Telegraf.
Muškarac ima 42 godine i radio je tehničke poslove u Epathijskom domu.
Krađa novca otkrivena je početkom nedelje, kada je pokrenuta istraga.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°868
-1ficfiric wrote:Bozja volja je bila da novac zavrsi gde je bog hteo, cemu hapsenje
meščini da je baš upro da završe u eparhijskom sefu
inč sam zab juče da ti pohvalim avatar mžd najbolji dosad
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°869
konjski nil wrote:inč sam zab juče da ti pohvalim avatar mžd najbolji dosad
Sve je super rekao mada je pokrao konobare iz Hondurasa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°870
Da ovi ovde nešto nauče
https://www.index.hr/vijesti/clanak/splitski-svecenik-tko-ne-osudi-zlocin-u-jasenovcu-taj-ne-moze-biti-vjernik/2465230.aspx
POZNATI splitski svećenik Ante Žderić napisao je nedavno kolumnu za Autograf u kojoj je između ostalog naveo da onaj tko ne osudi zločin u Jasenovcu ne može biti vjernik. "Radikalne ideologije duhovna su ‘Meka’ za sve one koji nisu bili kadri ostvariti se u bilo čemu u životu, što bi njihovom postojanju dalo smisao. Ideologije su, stoga, opijum za promašene", napisao je.
"One su dobrodošlo pokriće za sadiste i ništarije koji se ne mogu vidjeti ni u čemu drugom osim u radikalizmu nasilja koje im ideologija nudi. Kako i ne bi, kad takvi nisu ni za što. Oni svoj identitet grade na obmani da su vrjedniji od drugih. Zato broje krvna zrnca, gledaju boju puti i očiju. Ili motre s koliko se tko prstiju krsti. Drugo i ne znaju. Niti žele", dodaje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/splitski-svecenik-tko-ne-osudi-zlocin-u-jasenovcu-taj-ne-moze-biti-vjernik/2465230.aspx
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°871
Porfi, aj probaj da se izvadis za ono od pre par dana, al da ispadne jos gluplje i mizoginije.
- Odma dodje!
- Odma dodje!
"Crkva svaku ženu - majku, sestru, kćerku, koleginicu, komšinicu ili slučajnu prolaznicu - vidi kao najuzvišeniji i najsvetiji Božji dar ljudskom rodu"
_____
- Post n°872
prvoslav peric - spomenik slucajnoj prolaznici. feministicka aporprijacija rada braca dimitrijevica.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°873
_____
- Post n°874
— ivana von der najlon (@limaniva) May 23, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°875
sve je severina bila u pravu
_____