Srpska pravoslavna crkva
- Post n°826
Re: Srpska pravoslavna crkva
brte šuvare opet ti uganulo mozak u izgnanstvu, jel te tuklo?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°827
jedan tviter klasik
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°828
Bednar: e, Porfirije reko Vucicu nesto na bkondo wrote:brte šuvare opet ti uganulo mozak u izgnanstvu, jel te tuklo?
Eskobar: Sta na b?
Bednar: ne znam tacno , al mnogo romejski mi zvuci.
Eskobar: e mamu im jebem, opet se sabiraju.
Doci ce nas 500 iljada, pa se vi posle zalite da su platili kafe kuvarice ili tako nesto retardirano.
Last edited by Janko Suvar on Thu May 18, 2023 12:20 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°829
Dobro je shvatili smo da si cinični new age četnik, aj sad pali krpo ljudska.
- Post n°830
Na čelu sa patrijarhom Porfirijem, većina arhijereja je prisustvovalo sastanku sa šefom srpske države, izuzev episkopa diseldorfskog i cele Nemačke, Grigorija, zapadnoameričkog vladike Maksima, mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, epskopa banjalučkog Jefrema i episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°831
janko ko ti je ovaj faš na avataru
kako spajaš da budeš i kod kotlebe i kod vučića
kako spajaš da budeš i kod kotlebe i kod vučića
_____
#FreeFacu
- Post n°832
Notxor wrote:Na čelu sa patrijarhom Porfirijem, većina arhijereja je prisustvovalo sastanku sa šefom srpske države, izuzev episkopa diseldorfskog i cele Nemačke, Grigorija, zapadnoameričkog vladike Maksima, mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, epskopa banjalučkog Jefrema i episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija.
grigorije je neformalni lider pokreta otpora vučiću koji neki nazivaju i opozicijom. verovatno je ovu ekipu okupio u gildi.
_____
#FreeFacu
- Post n°833
https://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Viest
_____
- Post n°834
zabavno je sto su svi iz Bosne
_____
????
- Post n°835
svađam se danas. nebitno.
_____
- Post n°836
Janko Suvar wrote:zabavno je sto su svi iz Bosne
Zapadni Srbi
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°837
bolji od istocnih ocigledno.
_____
????
- Post n°838
Meni je veoma simpatično što sveštena lica imaju svešteno to jest metničko ime ali ne i prezime. Ko eskort dame i kućni ljubimci.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°840
"Jbg dobro kuva onaj talijan. Gazda malo bezveze, ali se jede zađaba"kondo wrote:
grigorije je neformalni lider pokreta otpora vučiću koji neki nazivaju i opozicijom. verovatno je ovu ekipu okupio u gildi.
- Post n°841
Notxor wrote:Na čelu sa patrijarhom Porfirijem, većina arhijereja je prisustvovalo sastanku sa šefom srpske države, izuzev episkopa diseldorfskog i cele Nemačke, Grigorija, zapadnoameričkog vladike Maksima, mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, epskopa banjalučkog Jefrema i episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija.
To je dakle ono sto je preostalo od crkve
- Post n°842
Nemam nikakvo poverenje u ovu poveznicu "zašto xy episkopa nije došlo na sastanak, aha, mora da je zato što su svi kontra AV". Za nekog je možda to i logično, na neke druge i ne baš.
- Post n°844
Otkazujte 500000 Slovaka.
https://n1info.rs/vesti/sta-znaci-blazenjejsi-i-kome-se-patrijarh-porfirije-obratio-tim-recima/
https://n1info.rs/vesti/sta-znaci-blazenjejsi-i-kome-se-patrijarh-porfirije-obratio-tim-recima/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°845
Стигло наређење да свештеници испуне квоту за Литију.
— Profitijeprvi (@profitije1) May 18, 2023
Вучић га је лепо посаветовао!!!
Али биће и вежбање ко за слет! pic.twitter.com/V5UcIMdJVL
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°847
_____
- Post n°848
Pesme ispod Istoka i Zapada
- Post n°849
Ovo uverenje kako se grupica vladika predvodjenih dizeldorfskim muflonom opire Vucicu i da su zato divni i pobornici demokratije je dirljivo poput uverenja da je Djokovic vratio terene zato sto je odjednom citava familija skupa sa njim postala protivnik Vucica i rezima, bez obzira sto vec sledeci dan Djokovic objavljuje narucene hvalospeve na racun Air Srbije.
- Post n°850
Ujedinimo se u molitvi!
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) May 19, 2023
25. maj u 19 časova pic.twitter.com/AOclgDWY8V
_____
★
Uprava napolje!