Ferenc Puskás wrote:Majkutibozju pa slusa li koji pop srpski melos?Cousin Billy wrote:Jovan Ćulibrk voli Joy Division (opsesivno), patrijarh je više u bluz rok fazonu.
Jes pa da se razbože.
Ferenc Puskás wrote:Majkutibozju pa slusa li koji pop srpski melos?Cousin Billy wrote:Jovan Ćulibrk voli Joy Division (opsesivno), patrijarh je više u bluz rok fazonu.
Jovan i Prvoslav su ta generacija gde je podela izmedju tzv gradske i tzv ruralne mladeži bila veoma izražena. Oni su bili gradski, i otud bluz, rok, Joy Division.Ferenc Puskás wrote:Majkutibozju pa slusa li koji pop srpski melos?Cousin Billy wrote:Jovan Ćulibrk voli Joy Division (opsesivno), patrijarh je više u bluz rok fazonu.
Тражимо оставку повереника за равноправност Бранкице Јанковић и одговорност свих надлежних у извршној власти од бившег потпредседника Владе Зоране Михајловић до актуелног министра културе Маје Гојковић јер нису урадили ништа на спречавању насиља над женама у протеклом периоду!
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) May 17, 2023
rekao je Porfirije, navodeći kako „svi ovaj problem pokušavaju da razumeju: zašto se desilo to što se desilo?“
„Naravno, mnogi u tom pokušaju, po svaku cenu traže odgovornog izvan sebe, optužujući drugoga, ko god da je taj drugi, da je on odgovoran za to što se desilo. Kao da nismo jedan organizam“, naveo je patrijarh.
Avzner wrote:
Vera i večera?https://t.co/evW4fvZqXT
— Døskæ (@idoskovic) May 17, 2023
Јанош Винету wrote:Туђини желе да им се не стрељају деца по школама.
”Домаћи” желе аутократију једног човека који корумпира све у друштву, укључујући и Патријарха.
Janko Suvar wrote:Obraćajući se Vučiću sa „uvaženi gospodine Predsedniče, Blaženjejši“, patrijarh srpski je istakao da „Crkva zna šta je vera u Boga, ali i da je čovek, pored svih ostalih potreba koje ima, pre svega biće koje ima potrebu za metafizičkim utemeljenjem svoga postojanja“.
Hvala More, sto si okacio ovaj tekst. Zbog njega, odnosno zbog ovog sto sam boldovao, sam odlucio da odem na veliki narodni miting 26tog maja. Poslednji put sam bio na mitingu 2008e. Ocigledno je da se ovde radi o ljudima stranim nasoj kulturi, koji nas doslovce ne razumeju (moguce je zato i mrze toliko), i na tom mitingu ce se povuci ta linija izmedju nas i tudjina.
‘U zatvoru na Klisi me posećivao mitropolit Porfirije, koji je u Blicu čitao moje pismo o tome kako su me mučili. Mitropolit Porfirije mi je bio prijatelj iz ranijih vremena. To je šokiralo šefa zatvora jer kako može neko kao Porfirije da dođe nekom kao što sam ja tamo’, Bokan. pic.twitter.com/TfZsECXSSD
— Željko Peratović (@45lines) May 18, 2023
– Уважени господине Председниче, Блажењејши, високопреосвећена и преосвећена браћо архијереји, уважени господо и госпође министри, драга браћо и сестре,Јанош Винету wrote:Туђини желе да им се не стрељају деца по школама.
”Домаћи” желе аутократију једног човека који корумпира све у друштву, укључујући и Патријарха.
Slovak ti tataErős Pista wrote:Ko ne razume Slovake?