Vučićeva Srbija
- Post n°876
Re: Vučićeva Srbija
Et BC
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°877
Cousin Billy wrote:- Gospodine Klačar, koji ste album?
A пропушта једну врло тајанствену чињеницу, којом би баш ваљало да се позабави: како то да, чим се родиш, свемир престане да производи људе старије од тебе?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°878
Doktorka Divna Simović Šiljković, koja radi u Domu zdravlja u Gornjem Milanovcu, dobila je upozorenje pred otkaz jer je na Fejsbuku podržala proteste, a bila je i učesnik na blokadama. Ona za N1 kaže da joj je upozorenje uručeno 8. decembra i da je sigurna da iza njega stoje politički razlozi, a ne oni koji su navedeni u dokumentu.
N1
N1
- Post n°879
Po kom osnovu bi joj dali otkaz?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°881
Erős Pista wrote:Po kom osnovu bi joj dali otkaz?
Све се може кад се хоће. По истом основу по ком, нпр, отказ може да добије онај ком су прсли они капилари за гласање.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°883
Ima u tekstu, izmisljene prijave za kasnjenje, prituzbe pacijenata itd. KartelErős Pista wrote:Po kom osnovu bi joj dali otkaz?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°884
Pa i to mora da se dokazuje. Ona se izzjasnjava po upozorenju pa tek onda. Inace zakon ima tu nezgodnu definiciju upozorenje pred otkaz kao da postoji izvesnost otkaza, a predvidjeno je vise vrsta sankcija. U 90%slucajeva je opomena ili 10% od plate, bar je tako kod mene..disident wrote:Ima u tekstu, izmisljene prijave za kasnjenje, prituzbe pacijenata itd. KartelErős Pista wrote:Po kom osnovu bi joj dali otkaz?
- Post n°886
GORE JAHTE U TIVTU: Luksuzni brodovi u plamenu, MILIONSKA šteta! (VIDEO) (kurir.rs)
Kažu tice je da je jahtica od Zvonka V.....
Kažu tice je da je jahtica od Zvonka V.....
- Post n°887
SAZNAJEMO Vlada Srbije ukida Uredbu u oblasti naučnih istraživanja koju je usvojila pre pet dana
https://www.blic.rs/vesti/politika/saznajemo-vlada-srbije-ukida-uredbu-u-oblasti-naucnih-istrazivanja-koju-je-usvojila/1xt7bv1?utm_source=blic_kat_vesti_hronika_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info
Na zahtev predsednika Republike Vlada Srbije će ukinuti Uredba o oblasitima naučnih i drugih istraživanja od značaja za odbranu zemlje i o načinu i postupku za izdavanje odobrenja za vršenje tih istraživanja zajedno sa stranim licima ili za potrebe stranih lica, saznaje "Blic".
Prethodno je Vlada tu Uredbu usvojila prošlog četvrtka.
Sednica Vlade zakazana je za dansas u 16h.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°888
:ljaksofon: :ljaksofon: :ljaksofon:
_____
- Post n°889
Мислим да смо на трагу механизма за паралисање рада владе и скупштине. Напросто се објави све што ураде, онда они то повуку, и тако су два пута потрошили време не начинивши другу штету осим својих дневница.
_____
- Post n°891
Ja ovo kontam kao siledžijska upozorenja u stilu, baš ti je lepo to istraživanje, bilo bi šteta da mu se nešto desi. Kao i ono upozorenje pred otkaz što su uručili onoj nesrećenoj ženi iz DZ. Neće biti otkaza na kraju, a ako ga i bude, sud će ga poništiti i vratiti je na posao, ali... jel ti stvarno to treba u životu? Isto tako i ovo - pa naravno da na kraju neće biti zakona, ali, gledaj brate svoja posla i ne talasaj, šta će ti to jebavanje...
_____
- Post n°892
"Drug Tito je rekao da su poslediplomski studenti u pravu"
- Post n°893
Erős Pista wrote:Ja ovo kontam kao siledžijska upozorenja u stilu, baš ti je lepo to istraživanje, bilo bi šteta da mu se nešto desi. Kao i ono upozorenje pred otkaz što su uručili onoj nesrećenoj ženi iz DZ. Neće biti otkaza na kraju, a ako ga i bude, sud će ga poništiti i vratiti je na posao, ali... jel ti stvarno to treba u životu? Isto tako i ovo - pa naravno da na kraju neće biti zakona, ali, gledaj brate svoja posla i ne talasaj, šta će ti to jebavanje...
Mozda je to, a.mozda jedan poziv menja sve
- Post n°894
Em ukida vladine uredbe, em nalazi pare za nas
Iskusni pronalazač našeg novca. pic.twitter.com/jjzXYjKwCz
— Ferman (@Fermantwiit) December 13, 2021
- Post n°896
Cousin Billy wrote:- Gospodine Klačar, koji ste album?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°897
_____
- Post n°899
Ako bih morao da se kladim na Klackov muzicki ukus - U2, Brus Springstin.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°900
Springstin je nažalost postao legitimacija olinjalih džekova i ocvalih kurajbera koji su se toliko prodali da je sada njihov raf prazan i tu je oznaka "Strpite se, ovaj proizvod se ubrzo vraća". Ono, život nas nije mazio, pravili smo kompromise, ali u nama još uvek bije isto mladalačko srce i ona stara strast aaaaa povračaču.
(Želim da verujem da bi ih Springstin tukao radničkom cokulom i davio gitarskom žicom metalnom dvanaesticom)
(Želim da verujem da bi ih Springstin tukao radničkom cokulom i davio gitarskom žicom metalnom dvanaesticom)