Ljigavi zalizani prevarant... 🤮 pic.twitter.com/tg2JV8JcqT
— Usrana Motka (@usrana_motka) December 14, 2021
Vučićeva Srbija
- Post n°951
Re: Vučićeva Srbija
- Post n°952
https://www.euronews.rs/srbija/drustvo/29224/smena-cetiri-direktora-u-eps/vestČetiri direktora u JP "Elektroprivreda Srbije", od kojih su dvojica izvršni, danas će biti smenjena zbog sumnje da su direktno odgovorni za havariju na elektro-energetskom sistemu, potvrđeno je za Euronews Srbija u EPS.
Iz ovog preduzeća su saopštili da je posle analize događaja koji su doveli do zastoja rada blokova u TENT-u u noći između subote i nedelje, v.d. direktora Milorad Grčić, doneo odluku o smeni odgovornih u lancu proizvodnje uglja i električne energije.
"Zbog propusta u radu biće smenjeni Dejan Jevtić, izvršni direktor za proizvodnju uglja, Milan Mišković, direktor proizvodnje uglja u RB "Kolubara", Savo Bezmarević, izvršni direktor za proizvodnju energije i Goran Lukić, direktor proizvodnje energije u ogranku TENT", saopšteno je iz EPS.
Oni navode da je do sada utvrđeno da je do problema došlo na više nivoa, da je u "Kolubari" u vagone utovaren ugalj lošijeg kvaliteta koji se tokom transporta natopio vlažnim snegom i zamrznuo i sitiču da takav ugalj nije smeo da bude upotrebljen u blokovima termoelektrana. Navode da su ove greške dovele do zastoja u radu blokova i grejanja Obrenovca.
Milorad Grčić je rekao da je odgovornost za rad celog sistema na njemu, kao direktoru "Elektroprivrede Srbije", ali i da neposredni rukovodioci moraju da snose odgovornost za nedopustive greške u radu. Zbog svih nerazjašnjenih okolnosti koje su izazvale zastoj u sistemu, EPS će zatražiti pomoć u daljoj istrazi od MUP-a i bezbednosnih službi, kako ne bi došlo do eventualnih novih propusta ili namernih grešaka u radu.
Grčić se zahvalio svim radnicima koji danonoćno rade na ispravljanju ovih propusta i podizanju proizvodnje.
- Post n°953
Del Cap wrote:Ljigavi zalizani prevarant... 🤮 pic.twitter.com/tg2JV8JcqT
— Usrana Motka (@usrana_motka) December 14, 2021
Ekolozi protiv antropologa
- Post n°954
Ziveo drug Luster!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°955
Ekolozi su krivi sto je spaljena glina red velicine Imago Mundi u razmeri 1:1
- Post n°956
Опа, почели су да смењују своје. Ништа показно суђење па онда грешка у поступку, одбацује се као неосновано, продужен притвор па пуштање, ништа повлачење по блатоидима а после у тишини ником ништа... Ел' то нешто као „био је Веља у праву, мораћемо да пређемо на крадуцкање“?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°957
Mór Thököly wrote:Ekolozi su krivi sto je spaljena glina red velicine Imago Mundi u razmeri 1:1
Evo, lik kaze da su proletos termoelektrane sljakale punom parom da bismo izvozili struju po 50-60e/MWh, zaradili smo 70 miliona evra, umesto da se smanji proizvodnja, lageruje ugalj za zimu i skine gornji sloj da bi se kasnije mogao vaditi kvalitetniji lignit.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°958
Erős Pista wrote:Ziveo drug Luster!
Vučić: Obesio bih se o ovaj najveći luster ovde.
— 5Grafa (@graforiks) December 15, 2021
Najveći luster: pic.twitter.com/2UY2WZ7HE5
- Post n°959
:ljaksofon:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°961
— Radomir Martin (@radomir_martin) December 16, 2021
"Na pitanje N1 zašto je Grčić četiri godine v.d. direktor mimo zakona, potpredsednica Vlade i ministarka energetike Zorana Mihajlović kaže da nema odgovor na tako nešto."
- Post n°962
Ovo nije glupo, nego kvarno prebacivanje odgovornosti na Brnabu.
_____
- Post n°963
Istini za volju ona je nadležna za Grčića (šta mu je Manja? Paće stop) tek poslednjih godinu dana.
A vedeizacija Srbije je posebna priča.
A vedeizacija Srbije je posebna priča.
- Post n°964
https://rs.n1info.com/vesti/vreme-kako-je-rem-hitno-dao-licencu-ruskom-kanalu-na-nemackom/
Sta mi radimo...
Sta mi radimo...
- Post n°965
Cekaj ti mislis da resorni ministri uticu na postavljanja direktora javnih preduzeca iz njihovog delokruga?Erős Pista wrote:Ovo nije glupo, nego kvarno prebacivanje odgovornosti na Brnabu.
- Post n°966
Ma ne, naravno, samo mislim da se Brnaba i Zorana peckaju preli izjava. Mozda se nisam najbolje izrazio. Kvarno u smislu sneaky.
_____
- Post n°967
Zorana je u pravu da je odgovornost na drugom mestu(na vrhu, mada ona insinuira - kod Brnabe).
_____
- Post n°968
Експлозија у сушари у Вреоцима, вечерас око 19ч.
— Атаман заГлибљански (@atamanzagliblje) December 19, 2021
Аутоклав, бр.33.
Нема повређених, ватрогасци су на терену.
(извор: ФБ профил - Александар Дражић)#ћумурефендија #страшилоИЗпечењаре #мангалоидниљуди pic.twitter.com/Oa4BDBrYeb
- Post n°969
Kad se siluje neki sistem, mora doci do ovakvih stvari
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°970
ali #ćumurefendija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°971
kakvi ste klasisti. zašto gazda pečenjare (esi nasolio? vrti! nemamo od rebara, nisam ja klao radijator nego prase) ne može da bude direktor najsloženije infrastrukture u zemlji.
https://www.vice.com/sr/article/k7wz8n/to-sto-je-direktor-eps-a-bivsi-vlasnik-pecenjare-nije-problem
https://www.vice.com/sr/article/k7wz8n/to-sto-je-direktor-eps-a-bivsi-vlasnik-pecenjare-nije-problem
- Post n°972
čuj ne može...
super je što kenjamo po pristojnity fakultety pearl clutcherima ali zato bi bolje bilo da smo nemaš pečat legalisti
nije ovaj glup, al jbg mora se imati tejk koji će privući pažnju.znanje potrebno za rukovođenje se stiče isključivo iskustvom, na terenu, u vatri
super je što kenjamo po pristojnity fakultety pearl clutcherima ali zato bi bolje bilo da smo nemaš pečat legalisti
lakše je zezati Grčića za pečenjaru, (jer je dobro zezanje, realno) umesto ga kritikovati za to što sedi tu već godinama a da nije direktor, na primer.
- Post n°973
Da, jaka kritika. Pa nek sedi kad je sposoban, šta sad koj kurac formalnosti. He gets the results, damn it!
_____
- Post n°974
Ima ironije da posle jedne decenije, gledamo bracu po peru sa Tarzanije.
Jednog kako hoce da se ubije ceo dan a drugog kako pise ovo.
Jednog kako hoce da se ubije ceo dan a drugog kako pise ovo.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°975
Život je nekom majka, nekom maćeha.
_____