Vučićeva Srbija
- Post n°451
Re: Vučićeva Srbija
Вучица је отхранила само Ромула и Рема, па настало онолико царство. Вучић храни онолике.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°452
čoban to radi bukvalno od 2000, opet nije vučićeva srbija, kao ni drugih 90% sadržaja na ovoj temi, već prosto srbija
- Post n°453
Kako li će "Vreme" obraditi ovu priču...
- Post n°455
coban placa pritom 200 din prevodilacku stranu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°456
Cousin Billy wrote:Sad će tankie zajednica da grakne da je ovo imperijalistička propaganda
ficfiric wrote:Ima li reakcija PRL-a?
Па после "нема левице"?
Има све врсте левице:
Имамо системску левицу:
Социјалдемократска партија Расима Љајића,
СПС,
Левица Србије Борка Стефановића која је сада у ДСу опет,
имамо ПРЛ, имамо НДМБГД.
Имамо несистемску и антисистемску левицу:
салонске левичаре, капућино-мока-лате-са-сојиним-млеком левичаре, имамо нацболе, имамо тенкије, имамо грађанску левицу, имамо националну левицу, имамо нажалост и социјалитичке националисте и национал-социјалисте.
Све имамо, али сви су скоро подједнако катастрофални.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°457
niko:
niko nigde ništa:
dva luzera sa burundi foruma: sad će svi internet komunisti skočiti da brane huawei
niko nigde ništa:
dva luzera sa burundi foruma: sad će svi internet komunisti skočiti da brane huawei
- Post n°458
ha ha
ja otkad krenula frka sa huawei prstom nisam mrdno. sad mi skoro isteko ugovoru i oni u mts u fazonu
mico, oces xaomi, oces huawei
ja bio u fazonu brt od sada samo samsung
ja otkad krenula frka sa huawei prstom nisam mrdno. sad mi skoro isteko ugovoru i oni u mts u fazonu
mico, oces xaomi, oces huawei
ja bio u fazonu brt od sada samo samsung
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°459
samsung naravno, samo ova pećina preplavljena sad xiaomi i huawei sranjem, na jedan samsung model 20 njihovih najaši
- Post n°460
mstislaw wrote:Kako li će "Vreme" obraditi ovu priču...
S obzirom da sam ovo pokupio od radomira martina sa tviće, rekao bih sasvim korektno. Videćemo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°461
budala ima google translateMr.Pink wrote:coban placa pritom 200 din prevodilacku stranu
- Post n°462
Gari, čitaj ovo:
https://www.danas.rs/vesti/politika/stojkovic-rudnik-rio-tinta-pocinje-da-radi-posle-izbora-u-aprilu-prica-o-referendumu-je-besmislena/
Profesorka Vesna Rakić Vodinelić smatra da Srbija ne treba da računa na pomoć Evrope oko otvaranja rudnika litijuma Rio Tinto.
„Evropa hoće da se vozi električnim automobilima zbog zelene povelje i da bi se oni proizveli potreban je litijum, tako da će u Evropi morati da se otvore rudnici litijuma, koji podrazumevaju upotrebu fosfatnih goriva i oni će uništiti ogromna područja u Srbiji“, rekla je ona.
Rakić Vodinelić je istakla da ta kompanija bira da radi u zemljama u kojima vladaju „nedemokratski i totalitarni režimi“.
https://www.danas.rs/vesti/politika/stojkovic-rudnik-rio-tinta-pocinje-da-radi-posle-izbora-u-aprilu-prica-o-referendumu-je-besmislena/
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°463
Šta će javnom preduzeću zaštita za telefone skuplja od 10.000 evra po komadu?
— BIRN Srbija (@BIRNSrbija) October 26, 2021
Eksperti sa kojima je BIRN razgovarao kažu da je ova oprema daleko sofisticiranija od, na primer, aplikacije koristili članovi klana Veljka Belivukahttps://t.co/rA1HrJ6sQj
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°464
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/advokat-spahovic-dijana-hrkalovic-je-vojnik-partije-misli-da-je-vucic-genije/„Hrkalović misli da je Vučić genije, a da je ona greškom, ili zbog pritisaka iz inostranstva uhapšena. Nema te sile koja će Dijanu da natera da kaže bilo šta protiv vlasti“, rekao je [njen advokat Sead] Spahović.
- Post n°465
Ok, ima li nekog da stvarno veruje da je Bugarima pukla cev, i da ne kradu gas?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°466
Ukrajina nudi pomoć Srbiji i Mađarskoj koje su ostale bez gasa zbog havarije u Bugarskoj
Ukrajina je spremna da Srbiji i Mađarskoj koje su ostale bez gasa zbog havarije na gasovodu u Bugarskoj, ponudi tranzitne isporuke gasa preko svoj teritorije, saopšteno je danas iz Ambasade Ukrajine u Srbiji.
Šef ukrajinskog gasno-transportnog sistema Sergij Makogon rekao je da je „operator gasnog sistema Ukrajine spreman da ponudi tranzitne kapacitete Mađarskoj i Srbiji kako bi se minimizirale posledice havarije za potrošače ovih država“, navodi se u saopštenju..
Ukrajina je više puta naglašavala da izgradnja gasovoda koji zaobilaze Ukrajinu neće učiniti zemlje Evrope energetski nezavisnim. Naprotiv, dodaje se, potpuna zavisnost od ruskog gasa, nediverzifikacija energetskih resursa i izvora snabdevanja može dovesti do kolapsa celog energetskog sistema države.
U saopštenju se navodi i da je jučerašnja nesreća na gasovodu u Bugarskoj „zapravo pokazala koliko ‘pouzdano’ funkcioniše direktna gasna ruta Rusija – Crno more (Turski tok) – Turska – Bugarska – Srbija (Balkanski tok) – Mađarska, koja je sa velikim oduševljenjem pokrenuta pre mesec dana zaobilazeći ‘nepouzdani’ put kroz Ukrajinu“.
Naravno, tehnički incidenti se dešavaju svakom sistemu za prenos gasa. Ali, za razliku od ostalih, ukrajinski sistemi omogućavaju da se u slučaju havarije na jednom od gasovoda brzo prebaci snabdevanje na drugi, tako da se to u Evropi neće ni osetiti. To se ponekad dešavalo, ali isporuke gasa u EU nisu bile prekinute, naglašava se u ukrajinskom saopštenju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°467
Летећи Полип wrote:Ok, ima li nekog da stvarno veruje da je Bugarima pukla cev, i da ne kradu gas?
Zabili nam noz u gasovod.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°469
krivokapića je na aerodromu dočekao nedimović, ministar poljoprivrede
- Post n°470
Erős Pista wrote:Летећи Полип wrote:Ok, ima li nekog da stvarno veruje da je Bugarima pukla cev, i da ne kradu gas?
- da pustam gas? klimni glavom
[klim]
- ok, u redu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°471
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:
- da pustam gas? klimni glavom
[klim]
- ok, u redu
Како се замашћени ред каже на бугарском? [милк]?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°472
plachkica wrote:krivokapića je na aerodromu dočekao nedimović, ministar poljoprivrede
Čestitke bravo.
Jebem ti gadove.
_____
- Post n°473
lolol Nedimara obukao svoj najbolji mantil i omiljene LC Waikiki farmerke, valjda ide pravo negde drugde posle ovoga
Данас и сјутра сам у званичној посјети Републици Србији. На београдском аеродрому дочекао ме је потпредсједник Владе Србије г-дин Бранислав Недимовић. pic.twitter.com/HhZok8kOFY
— Zdravko Krivokapić (@profKrivokapic) November 2, 2021
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°474
Erős Pista wrote:plachkica wrote:krivokapića je na aerodromu dočekao nedimović, ministar poljoprivrede
Čestitke bravo.
Jebem ti gadove.
E to je ono "lokalni mafijaš" (ne Nedimović, da ne bude zabune)