Радио сам једну недељу праксу у штампарији, видео како се слаже у олову... оно буквално топи и лије слово по слово, или макар цео ред одједном. И јесте, то испарава.
Vučićeva Srbija
- Post n°701
Re: Vučićeva Srbija
Добијали га и словослагачи, ваљда још неко време након преласка на цинкане плоче.
Радио сам једну недељу праксу у штампарији, видео како се слаже у олову... оно буквално топи и лије слово по слово, или макар цео ред одједном. И јесте, то испарава.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°702
Moj ujak je u slovolivnici, kao i svi ostali cepao iskljucivo vinjak. Niko nije doziveo penziju ali ne zbog olova, ciroza bajo.
- Post n°703
NAPADI NA LING-LONG SU I POLITIČKI!
— Detektor laži (@LaziDetektor) November 18, 2021
Ljiljana Smajlović o kampanji protiv Ling-Longa:
"Gde god da bismo otišli našli bismo kršenje radničkih prava! Ima i političkog interesa, sponzorstva i novaca da se stimuliše da se nađu loše stvari za Kineze! Postoje LOVCI NA KINESKI UTICAJ!" pic.twitter.com/fzSliIxMaD
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°704
Naravno, u koka-koli ima radnika koje drze u barakama, bez odgocarajuce odece i obuce i sa oduzetim licnim dokumentima.
Zlo
Zlo
- Post n°705
Licemeri, bunite se protiv Rio Tinta a ne smetaju vam Kinezi u Boru
Licemeri, bunite se protiv drzanja robova u Zrenjaninu samo zato sto ih drze Kinezi
Licemeri, bunite se protiv drzanja robova u Zrenjaninu samo zato sto ih drze Kinezi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°707
Dobijes kusur od par Garija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°708
sto je najgore 90% levicara relativizuje ovaj uzas picka im materina govnjiva i odvratna
- Post n°709
Nisam primetio. Video sam kod par ljudi koji za sebe kazu da su levicari ali jasno je da nisu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°710
Thomas Sankara wrote:sto je najgore 90% levicara relativizuje ovaj uzas picka im materina govnjiva i odvratna
Nisam pratio. Ima negde nesto na prvu loptu?
- Post n°711
Najnovija vest
— Igor Mitrovic (@IgorMitrovic100) November 18, 2021
Vijetnamski radnici preseljeni su u hotel "Kaštel" u Ečki!
Tačnije,njih 89 je dobilo premeštaj u ovaj objekat,za ostalih 400 još uvek nema informacija.
Ovo je svakako dobra vest i dokaz da se građanski aktivizam ipak uvek na kraju isplati.
Uskoro opširnije. pic.twitter.com/EhesMWGqgO
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°712
Mór Thököly wrote:Naravno, u koka-koli ima radnika koje drze u barakama, bez odgocarajuce odece i obuce i sa oduzetim licnim dokumentima.
Zlo
Sad lepo koka-kolini advokati da presaviju tabak.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°714
Da nije rekla koka-kola rekla bi McDolanc(tm). Skrndelj odvratni.
- Post n°715
Али зато неустрашиви новинари Вучуревићевог месног листа јуришају на горуће теме:
NA LETO POČINJE NAPLATA PARKIRANJA VOZILA NA PESKARI
PREMIJERKA NA SKUPU CIVILNOG SEKTORA GOVORILA O FABRICI VODE
PREDLOŽENO PROŠIRENJE POSTOJEĆEG ISPITIVANJA VAZDUHA, ALI I DALJE NEĆE BITI POTPUNO
ŠKOLOVANJE UZ PRAKTIČAN RAD DOBRO JE ZA ĐAKE I POSLODAVCE
PREDLOŽENO PROŠIRENJE POSTOJEĆEG ISPITIVANJA VAZDUHA, ALI I DALJE NEĆE BITI POTPUNO
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°716
https://espresso.economist.com/e7b6ef072f6959b5f4e092e4d8f0749f
- Post n°717
паће wrote:Али зато неустрашиви новинари Вучуревићевог месног листа јуришају на горуће теме:
Paće, da li si kupio (sada već) današnji broj? Da li ima nešto o ovome? Ja bukvalno "osvežavam" stranicu svakoga dana ne bi li dočekao da napišu makar jedan tekst, ali ništa...
- Post n°718
https://rs.n1info.com/vesti/tomislav-momirovic-vijetnamski-radnici-linglong-uslovi-srbija/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°719
_____
- Post n°720
"To se tiče kampanje koja se vodi protiv Linglonga, kao što se protiv svake kineske kompanije vodila kampanja. Ja sam po celom svetu molio da nađemo investitora za Smederevsku železaru, koja nije radila i nije doprinosila, imali smo finansijsko krvarenje i jedva smo namolili predsednika Sija za to. Tih 5.500 ljudi koji tamo radi generiše i nova radna mesta za sve koji rade sa železarom", poručio je Vučić.
...
"Niste brinuli o srpskim radnicima, a sad ste zabrinuti za Vijetnamce? Nemojte mene da folirate i lažete. Gledaćemo da pomognemo i Vijetnamcima i svima, ali nećemo da rasterujemo investitore, jer ih je jako teško dovesti", zaključio je.
- Post n°721
Kako zajebati radnika i privući investitora.
- Guest
- Post n°722
Ali kakva argumentacija Jebemo i izrabljujemo i mrcvarimo radnike since 1991, a VI SE SADA SETILI VIJETNAMACA.
- Guest
- Post n°723
i da, zanimljivo kako sve može kada ima solidarnosti, ko bi jebeno rekao. 500 ljudi koji su u daleko gorem i opasnijem položaju nego najcrnji motač kablova u Juri ušli su u štrajk i pljunuli gazde u lice.
- Post n°724
Jer nemaju drugi izlaz, a ovi nasi imaju (ili im se bar cini da imaju), i to nas i jebe.
_____