2. mesto profesora na nekoj pandurskoj akademiji, katedra za streljanje civila
3. ordenje od zločinačke države i nakazne pedofilske crkve
Notxor wrote:LISICA SE ŠETA PO ČAČANKOJ BOLNICI I KRADE HRANU PACIJENTIMA: Pošteno se odomaćila, danima već ne mogu da je uhvate!
daTurul madár wrote:
šuvare da li si se ti prijavio tada da patroliaš kulpinom?
Janko Suvar wrote:daTurul madár wrote:
šuvare da li si se ti prijavio tada da patroliaš kulpinom?
Moj komentar se odnosio na ovaj Samit nesvrstanih, ali vazi podjednako za Rome i za sve stranke podjednako. Mislim da od sveg mrtvog Brozovog nasledja, ovo je najmrtvije. Ne znam sta to govori, ali je tako.
Todays 60th anniversary summit in Belgrade of the 1st non-aligned summit looks a bizarre zombie event. The NAM has outlived its purpose 30yrs ago. Today meeting include Turkey (🧐 NATO?), Russia, Azerbaijan and Bosnia... pic.twitter.com/A4mIe0ZkLv
— Florian Bieber (@fbieber) October 11, 2021
Kakve veze imaju nesvrstani i Ruska Federacija?
— SLOBODAN J. GEORGIEV (@SlobaGeorgiev) October 10, 2021
Da li su u BGD i Hrvati, Slovenci, Makedonci, Crnogorci... svi oni koji su pravili Samit 1961?
Hvala
Janko Suvar wrote:Pa ako je Brozovo nasledje samoupravni socijalizam, bratstvo i jedinstvo i nesvrstani onda nema nikakve sumnje da su te stvari mrtve. Nije vrednosni stav, samo eto.
Mislim da nije tacna ta primedba, odnosno da je malo zastarela. Domaci desnicar je odavno razlog zasto je sve tako kako jeste poceo da trazi u 1918toj, 1903oj, a kako vidimo po ovom Cirjakovicu i u 1804toj. Mozda je nekad Broz bio kriv za sve, tamo negde u ranocetnickoj fazi, Draskovicu , Seselju i Djindjicu. Sad je gore.
Ja sam na nekom porodicnom okupljanju, tako da upravo stiscem bilo naroda svojom rukom. Negativni stavovi o nesvrstanima idu od "Vucic peder, sta on meni", preko "Sta mi imamo sa Ganom", do "crnci podljudi".
isti komentari su i u medijima i javnosti, samo prigodnije receni. Dosta tuzno sto je zemlja navikla da bude periferija Visegradske grupe, i misli da nema nista drugo.