Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Anonymous
    Guest

Vučićeva Srbija - Page 15 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest Sun 10 Oct 2021, 17:31

1. knjiga

2. mesto profesora na nekoj pandurskoj akademiji, katedra za streljanje civila 

3. ordenje od zločinačke države i nakazne pedofilske crkve
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun 10 Oct 2021, 17:33

Nek se pripreme jutarnji programi na Hepiju i Pinku.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun 10 Oct 2021, 17:38

još jedan heroj osuđen od takozvanog suda za navodne zločine.
    Notxor

Post by Notxor Mon 11 Oct 2021, 11:56

LISICA SE ŠETA PO ČAČANKOJ BOLNICI I KRADE HRANU PACIJENTIMA: Pošteno se odomaćila, danima već ne mogu da je uhvate!

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    boomer crook

Post by boomer crook Mon 11 Oct 2021, 12:58

Notxor wrote:LISICA SE ŠETA PO ČAČANKOJ BOLNICI I KRADE HRANU PACIJENTIMA: Pošteno se odomaćila, danima već ne mogu da je uhvate!

priroda se obnavlja

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 11 Oct 2021, 13:04

Vučićeva Srbija - Page 15 3579118792
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 11 Oct 2021, 17:31

ako sacekamo jos sat dva, moci cemo da cujemo liberale kako bas direktno kazu "jebene camuge zive u kolibama"

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 11 Oct 2021, 17:38

U Srbiji?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 11 Oct 2021, 17:57

Sećam se kako je gradska ekipa iz DSS (konkretno Miloš Aligrudić i ne znam još ko) cičala od smeha kada su romska udruženja tražila nastavak neke saradnje. Ahaha romsko pitanje u Beogradu, dajte krindž je da razgovaramo o tome, hihi ciganija. Vidi izgledaju maltene ko ljudi, imaju i kravate i sve.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 11 Oct 2021, 17:59

šteta što nije u praksi zaživela ideja da dss ide i patrolira severom vojvodine da proveravaju ko to ne priča srpski, kad bi naleteli na par roma ekipica poput onih oko miškolca u mađarskoj, odneli bi svoja jaja u kesicama kući, ali u najlonskim.

šuvare da li si se ti prijavio tada da patroliaš kulpinom?
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 11 Oct 2021, 18:07

Srecom, Vucko je zbrisao sa politicke scene one koji su se zalagali za to i za razliku od tada, sad ne vrse nikakvu funkciju

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 11 Oct 2021, 18:10

da, zbrisao ih 

ovaj bio glavni zagovornik, pošto je iz tih krajeva, šteta što nije krenuo da ga tamo oko kikinde pojedu s govnima. našli bi ga verovatno ispod gomile stajskog đubriva na obodu nekog totovog sela ili oroma

Vučićeva Srbija - Page 15 1c308e7f603992708e3c6b912c09b1b1
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 11 Oct 2021, 18:21

Al se Brnabic ugojila...
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 11 Oct 2021, 18:24

Htedoh reci, nije se DSS zalagao za to. Mislim da je tad predsednica bila SRI, od nje nikad nisu mogle da se cuju takve stvari. Jezicka patrola su ideja Jovanova za koju se zalagao pred prelet u SNS i dobri vodja ga je za te nastupe nagradio

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 11 Oct 2021, 18:28

Turul madár wrote:

da

Moj komentar se odnosio na ovaj Samit nesvrstanih, ali vazi podjednako za Rome i za sve stranke podjednako. Mislim da od sveg mrtvog Brozovog nasledja, ovo je najmrtvije. Ne znam sta to govori, ali je tako.

_____
    ????
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon 11 Oct 2021, 18:36

Janko Suvar wrote:
    Turul madár wrote:

da

Moj komentar se odnosio na ovaj Samit nesvrstanih, ali vazi podjednako za Rome i za sve stranke podjednako. Mislim da od sveg mrtvog Brozovog nasledja, ovo je najmrtvije. Ne znam sta to govori, ali je tako.

Nevezano za ovu raspravu.

Interesantno je kako isti ljudi sve Brozovo proglašavju mrtvim, neuspjelim, propalim itd, a istovremeno misle i tvrde da je upravo Brozovo djelo te njegovo naslijeđe i uticaj krivo što društvo i nacija nisu ustrojeni kako red nalaže.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 11 Oct 2021, 18:57

Pa ako je Brozovo nasledje samoupravni socijalizam, bratstvo i jedinstvo i nesvrstani onda nema nikakve sumnje da su te stvari mrtve.  Nije vrednosni stav, samo eto.

Mislim da nije tacna ta primedba, odnosno da je malo zastarela. Domaci desnicar je odavno razlog zasto je sve tako kako jeste poceo da trazi u 1918toj, 1903oj, a kako vidimo po ovom Cirjakovicu i u 1804toj.  Mozda je nekad Broz bio kriv za sve, tamo negde u ranocetnickoj fazi, Draskovicu , Seselju i Djindjicu. Sad je gore. 

Ja sam na nekom porodicnom okupljanju, tako da upravo stiscem bilo naroda svojom rukom. Negativni stavovi o nesvrstanima idu od "Vucic peder, sta on meni", preko "Sta mi imamo sa Ganom", do "crnci podljudi".

isti komentari su i u medijima i javnosti, samo prigodnije receni. Dosta tuzno sto je zemlja navikla da bude periferija Visegradske grupe, i misli da nema nista drugo.

_____
    ????
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 11 Oct 2021, 19:18

_____
    ????
    Sotir

Post by Sotir Mon 11 Oct 2021, 19:21

Сад су и Русија и Турска вонаби несврстани, док се САД/НАТО и Кина туку.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 11 Oct 2021, 19:34

evo tuta primecuje istu stvar

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 11 Oct 2021, 19:57

Janko Suvar wrote:Pa ako je Brozovo nasledje samoupravni socijalizam, bratstvo i jedinstvo i nesvrstani onda nema nikakve sumnje da su te stvari mrtve.  Nije vrednosni stav, samo eto.

Mislim da nije tacna ta primedba, odnosno da je malo zastarela. Domaci desnicar je odavno razlog zasto je sve tako kako jeste poceo da trazi u 1918toj, 1903oj, a kako vidimo po ovom Cirjakovicu i u 1804toj.  Mozda je nekad Broz bio kriv za sve, tamo negde u ranocetnickoj fazi, Draskovicu , Seselju i Djindjicu. Sad je gore. 

Ja sam na nekom porodicnom okupljanju, tako da upravo stiscem bilo naroda svojom rukom. Negativni stavovi o nesvrstanima idu od "Vucic peder, sta on meni", preko "Sta mi imamo sa Ganom", do "crnci podljudi".

isti komentari su i u medijima i javnosti, samo prigodnije receni. Dosta tuzno sto je zemlja navikla da bude periferija Visegradske grupe, i misli da nema nista drugo.

Ima drugo, ali to niste hteli
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Mon 11 Oct 2021, 21:08

Mislim, kako ne razumete zasto AV pravi ovo? On bi hteo da opet napravi pokret nesvrstanih, ali na digitalnoj platoformi. Odluke se donose preko tvitera, instagrama i tik toka.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 11 Oct 2021, 21:11

skec fantoma se vec pise sam od sebe

_____
    ????
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 11 Oct 2021, 22:40

N1:

„Funkcija je prosta: pored pokušaja da se od zemalja članica nesvrstanih obustavi dalje priznavanje Kosova ili da se postigne da ga otpriznaju, cilj je usko ekonomski, koji se tiče vladajuće elite. Sutra kreće sajam naoružanja i mislim da je cilj ovih bilateralnih susreta trgovinska saradnja u oblasti namenske industrije, koja kao što smo videli iz primera Krušika neće koristiti nama građanima nego samo trgovcima oružjem koji finansiraju partiju na vlasti“, kaže Cvijić u emisiji Iza vesti na TV N1.

Dodaje da je taj skup i u funkciji Rusije, čiji ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je takođe došao u Beograd, u funkciji rane predizborne kampanje, „gde se vlast konstantno trudi da se posle viđanja sa zapadnim političarima (Brdo kod Kranja u Sloveniji na samitu lidera EU i Zapadnog Balkana) odmah vidi sa političarima iz Rusije“.

„Cilj je da se igra na četiri-pet stolica istovremeno, i meni to izgleda u funkciji unutrašnje a ne spoljne politike“, ocenjuje Cvijić.

Ističe da smo iz većine govora na skupu mogli da vidimo da nije nesvrstan, već svrstani skup, jer je većina govora bila uperena protiv Zapada, te se Rusija tu dobro uklapa.

Smatra da Srbija vodi pogrešnu spoljnu politiku, jer za malu državu kao što je ona „sedenje na više stolica može samo da šteti njenom međunarodnom ugledu, da je pretvori u monetu za potkusurivanje“.

Dodaje da ugled jedne male zemlje poput Srbije čini „predvidljivost u vezi sa čvrstim savezima, a ne njihovo menjanje kako vetar duva, kao i usidrenje u savez koji je dominantan u okruženju u kojem se nalazi“, ukazujući da su zemlje iz našeg okruženja ili u EU ili u NATO.

„Imali bismo mnogo veći ugled da smo članica EU i NATO, jer su sve zemlje u našem okruženju članice jednog ili drugog saveza“, navodi Cvijić.

Navodi da „većina članica EU liči na nešto na šta bismo mi hteli da ličimo, ako pitate većinu građana u kakvom sistemu bi voleli da žive, to je u uređenom, predvidivom“.

Na pitanje šta ćemo mi EU sa svim aferama koje se stalno otkrivaju, on smatra da nas većina zemalja Unije hoće, „ali zbog sistema glasanja i činjenice da jedna zemlja može da blokira nečiji put priključenja, i nemogućnosti da nas nagrade zbog naših uspeha, tapšu po leđima nekog ko to ne zaslužuje“, aludirajući na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Dodaje da misli da će tapšanje po leđima prestati kada se shvati da on ne ispunjava ono što je obećao.

Na pitanje kako EU može da gleda na nesvrstane, on navodi da je „EU navikla, ali jedna stvar je kad vi to organizujete, a druga kad se to pretvori u harangu protiv Zapada“.

„Nisam siguran da to doprinosi kredibilitetu zemlje (Srbije) na Zapadu“, navodi Cvijić.

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 11 Oct 2021, 23:19

Malo predramatično, ali skoro sve je u pravu. Posebno ovo:

Smatra da Srbija vodi pogrešnu spoljnu politiku, jer za malu državu kao što je ona „sedenje na više stolica može samo da šteti njenom međunarodnom ugledu, da je pretvori u monetu za potkusurivanje“.

Dodaje da ugled jedne male zemlje poput Srbije čini „predvidljivost u vezi sa čvrstim savezima, a ne njihovo menjanje kako vetar duva, kao i usidrenje u savez koji je dominantan u okruženju u kojem se nalazi“, ukazujući da su zemlje iz našeg okruženja ili u EU ili u NATO.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri 15 Nov 2024, 23:53