Crna Gora
- Post n°851
Re: Crna Gora
Ne uvlacite me u obracune tamosnjih kartela.
- Post n°852
Ekipa stigla.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°853
Dragan Bursać, manijak koji je dobrodošao u nekim srpskim medijima piše:
Uvod: Đurđa Zvicer, starica od preko 80 godina, zavezana za trešnju. Gleda svoju kuću u plamenu. A u zapaljenoj kući dvije žene i troje djece gore. Srpske horde na pravdi Boga, muče, kolju i pale porodicu Zvicer. Krivi što su živi i što su Crnogorci. I taj dan četnici slave. I to na Cetinju. Može li bolesnije?!
A oči suza više nemaju. Isplakale su svu težinu kamena pod sobom i plavog neba nad sobom.
...
https://www.cdm.me/kolumne/cetinje-nikad-srpsko-to-je-cetnicima-problem/
edit: setio sam se na koga me podseća. Ima neki Mihailo Medenica koji isto tako piše, ali u obrnutom ogledalu. Ništa gore od loše poezije.
Uvod: Đurđa Zvicer, starica od preko 80 godina, zavezana za trešnju. Gleda svoju kuću u plamenu. A u zapaljenoj kući dvije žene i troje djece gore. Srpske horde na pravdi Boga, muče, kolju i pale porodicu Zvicer. Krivi što su živi i što su Crnogorci. I taj dan četnici slave. I to na Cetinju. Može li bolesnije?!
A oči suza više nemaju. Isplakale su svu težinu kamena pod sobom i plavog neba nad sobom.
...
https://www.cdm.me/kolumne/cetinje-nikad-srpsko-to-je-cetnicima-problem/
edit: setio sam se na koga me podseća. Ima neki Mihailo Medenica koji isto tako piše, ali u obrnutom ogledalu. Ništa gore od loše poezije.
_____
- Post n°854
Novi ministar prosvete
https://m.cdm.me/kultura/miomir-vojinovic-dvostruki-laureat-puskinove-nagrade-za-knjizevnost/
https://m.cdm.me/kultura/miomir-vojinovic-dvostruki-laureat-puskinove-nagrade-za-knjizevnost/
- Post n°855
Dobro da je nakrcao već dva komada, jer mi nešto govori da ih više neće dobijati.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°856
Radno iskustvo budućeg ministra kapitalnih investicija u Vladi Crne Gore. Preuzeto iz zvanične biografije. pic.twitter.com/ioQhsdpiCg
— Feđa Pavlović (@FedjaPavlovic) April 27, 2022
- Post n°857
Ekspertska vlada.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°858
U sadašnjoj situaciji Dritan je ipak uradio jednu jako važnu stvar - SNP je deo vlade, a SD nije.
Vlada će zavisiti od DPS kao što je prošla zavisila od DF, ali nije Dritan kriv što ljudi tako glasaju, ali i to se promenilo.
edit: Nova većina će za početak da čuva svoje guzice
Vlada će zavisiti od DPS kao što je prošla zavisila od DF, ali nije Dritan kriv što ljudi tako glasaju, ali i to se promenilo.
edit: Nova većina će za početak da čuva svoje guzice
Najmanje 46 poslanika nove parlamentarne većine jutros će Skupštini predati inicijativu da se kroz izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi, izbori u Podgorici i trinaest opština odgode za kraj oktobra, potvrđeno je Televiziji Vijesti.
Za izglasavanje je, kako je objašnjeno, potrebna tropetinska većina, koju imaju sa još tri poslanika Socijaldemokrata.
#NEWStory
— NVO MANS (@NVOMANS) April 28, 2022
Kako je porodica Vesne Medenice sticala vrijednu imovinu otkrivamo u novoj priči iz serijala #imovinafunkcionera
Sa uloženih samo 16.000 eura, Miloš Medenica je postao vlasnik vile u Krašićima, vrijedne 700.000 eura. https://t.co/4tY8BCtcGo pic.twitter.com/5WdUQXkHCU
_____
- Post n°859
Spectacular, Spectacular
_____
- Post n°861
Pa taman tako, Kirgistanci.
Jel ovo prvi put u istoriji da vlada neko ko nema ni 5% podrske?
Jel ovo prvi put u istoriji da vlada neko ko nema ni 5% podrske?
- Post n°864
Evo ispravili su tek sad pre dva sata
Jutro je pametnije od večeri rekao je veliki...Živa?
Jutro je pametnije od večeri rekao je veliki...Živa?
- Post n°865
Виши полицијски инспектор прве класе Предраг Шуковић нови је начелник Специјалног полицијског одјељења, саопштено је из Управе полиције.
Подсјетимо, Шуковић познат је као бивши шеф криминалистичке полиције. У жижу јавности доспио је када је пуцано на њега у центру Подгорице.
Шуковић је својевремено оптужио бившег премијера Душка Марковића и бившег директора полиције Веселина Вељовића да имају везе са шверцом цигарета и нелегалним пословањем мојковачке фабрике цигарета.
Документацију о томе доставио је и Специјалном тужилаштву.
Подсјетимо, Шуковић познат је као бивши шеф криминалистичке полиције. У жижу јавности доспио је када је пуцано на њега у центру Подгорице.
Шуковић је својевремено оптужио бившег премијера Душка Марковића и бившег директора полиције Веселина Вељовића да имају везе са шверцом цигарета и нелегалним пословањем мојковачке фабрике цигарета.
Документацију о томе доставио је и Специјалном тужилаштву.
_____
- Post n°866
Jel Driton sa svih svoji 160cm prca ovu Jo ili je na delu neka manje vidljiva kombina?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°867
Ne.kondo wrote:Jel Driton sa svih svoji 160cm prca
Zato su ga i nasankali na ravu kad je bio u Emiratima.
- Post n°868
SVe više sam uveren da je Dritan CIA asset još iz Sarajeva.
Nema šanse da je najbolji student FPN u Sarajevu, pa još Albanac iz Crne Gore mogao prođe ispod radara, u vreme kad se aerodrom u Tuzli koristi za isleđivanje naprednim tehnikama, dakle puna Bosna agenata.
Ima čiji je to posao.
edit: ne kažem da je to loše, ili da je dobro. Čini mi se da ima dozvolu da pusti policiju da radi svoj posao.
Nema šanse da je najbolji student FPN u Sarajevu, pa još Albanac iz Crne Gore mogao prođe ispod radara, u vreme kad se aerodrom u Tuzli koristi za isleđivanje naprednim tehnikama, dakle puna Bosna agenata.
Ima čiji je to posao.
edit: ne kažem da je to loše, ili da je dobro. Čini mi se da ima dozvolu da pusti policiju da radi svoj posao.
_____
- Post n°869
Bio bih iznenadjen da je lik stvarno bio najbolji student fakulteta na kome je, po recima Vuka Draskovica, najteze bilo otvoriti vrata.
- Post n°870
Dritan je pametniji od pola crnogorske političke scene zajedno, ali džaba mu kad su mu ovakve budale u stranci i vladi.
Svaka kuća mora imati baklavu za Bajram. Mora, mora:) pic.twitter.com/mtHX8rhYni
— Jovana Marovic (@JoMarovic) May 1, 2022
_____
- Post n°871
Ovo mi je vrh. Ovakve likove kad vidim, odmah milujem dedin pistolj.
- Post n°872
Inače u CG su "otkrili" da su im komandiri policijskih protiviterorističkih jedinica u stvari veterani sa Košara i da su komitsku ološ sa Cetinja nazvali bagrom, a sve to u vezi sa proglašenjem Joanikija za mitropolita.
Problem je što je novi ministar unutrašnjih poslova pičketina Adžić iz URA koji je podneo ostavku na poslaničko mesto posle poslednjih izbora.
Dakle, čovek koji je zbog pretnji sugrađana sa Cetinja podneo ostavku je umesto ordena za kukavičluk dobio ministarsko mesto i to unutrašnjih poslova.
I taj "hrabri" mladić će da ratuje protiv crnogorskih narko klanova?
Problem je što je novi ministar unutrašnjih poslova pičketina Adžić iz URA koji je podneo ostavku na poslaničko mesto posle poslednjih izbora.
Dakle, čovek koji je zbog pretnji sugrađana sa Cetinja podneo ostavku je umesto ordena za kukavičluk dobio ministarsko mesto i to unutrašnjih poslova.
I taj "hrabri" mladić će da ratuje protiv crnogorskih narko klanova?
_____
- Post n°873
Neće niko u CG ratovati protiv narko-klanova.
- Post n°874
Šatro bajramska a ovamo čista putinovZka baklava
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.