Crna Gora
- Post n°451
Re: Crna Gora
jel to usledilo posle spajićevog javljanja o eskobarovoj podršci iz usa?
- Post n°452
Jeste, ali sad se prilično brzo smenjuju događaji.
CG nema zakon o skupštini i vladi - sve je u ustavu tako da možda ima mogućnosti za neku opstrukciju uz pomoć Bečića.
Jako je mnogo nepoznanica.
Demokrate i večeras organizuju proteste.
CG nema zakon o skupštini i vladi - sve je u ustavu tako da možda ima mogućnosti za neku opstrukciju uz pomoć Bečića.
Jako je mnogo nepoznanica.
Demokrate i večeras organizuju proteste.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°453
najsmješnije je što su DFovci instruirali svoje da ne izlaze na proteste jer ih organizuju demokrate
- Post n°454
Pa ,a izbore je i Demokratama bolje da ih ne percipiraju kao jedno
- Post n°455
Meni je hit što URA ponavlja da se ovim ne vraća DPS na vlast.
Najnovije saopštenje Krivokapića:
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/586164/kabinet-premijera-koalicija-crno-na-bijelo-da-vrati-mandat-gradjanima
Za to vreme CG dere Hrvatsku u rukometu posle 1. poluvremena.
Najnovije saopštenje Krivokapića:
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/586164/kabinet-premijera-koalicija-crno-na-bijelo-da-vrati-mandat-gradjanima
_____
- Post n°456
Notxor wrote:
čuj dere, kida - drže 5-6 razlike duboko (10. minut) u II poluvremenu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°457
32:26
oj svijetla majska zoro
oj svijetla majska zoro
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°458
Oj junaštva svijetla zoro - Danica Crnogorčević.mp3
_____
- Post n°459
BEČIĆ ZAKAZAO TRI VANREDNE SJEDNICE
Prvo o razrješenju Abazovića, pa o skraćenju mandata i onda o nepovjerenju Vladi
Predsjednik Skupštine objavio dnevni red vanrednog zasjedanja parlamenta
U Beranama Demokrate i DF zajedno protestuju protiv SNP
Prvo o razrješenju Abazovića, pa o skraćenju mandata i onda o nepovjerenju Vladi
Predsjednik Skupštine objavio dnevni red vanrednog zasjedanja parlamenta
U Beranama Demokrate i DF zajedno protestuju protiv SNP
Last edited by Notxor on Thu Jan 20, 2022 6:44 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°460
pa svejedno kakav je raspored, nemaju glasove za prva dva.
_____
????
- Post n°461
Rekao sam već da je sad sve u funkciji kampanje, pa i to. Diskutovaće o Dritanovom liku i delu i URA.
Edit: Krivi pisao Porfiriju da se što pre potpiše temeljni ugovor.
Nikšić
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/586191/protest-u-niksicu-verbalno-napadnut-i-dopisnik-tvcg
Edit: Krivi pisao Porfiriju da se što pre potpiše temeljni ugovor.
Nikšić
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/586191/protest-u-niksicu-verbalno-napadnut-i-dopisnik-tvcg
_____
- Post n°462
Janko Suvar wrote:pa svejedno kakav je raspored, nemaju glasove za prva dva.
Janko, jel bas sve moramo da ti objasnjavamo. Posle dana i dana rasprave o prve dve tacke, stvari ce izgledati drugacije sve i da na kraju rezultat bude isti. Stranke koje nemaju predsednika skupstine mogu dugo da opstruiraju rad parlamenta, a ovako - to ce biti ludnica
- Post n°463
Dobro izvinjavam se pitam samo
Malo sam se odvikao od imanja kao skupstine i tako tih stvari.
Malo sam se odvikao od imanja kao skupstine i tako tih stvari.
_____
????
- Post n°464
Manjinska vlada nije dogovorena, već je model koji je ponuđen svima, kao rješenje za izlazak iz krize, istakla je funkcionerka Ure - Novaković Đurović
URA je crnogorska looney party. Dosta za danas.
URA je crnogorska looney party. Dosta za danas.
_____
- Post n°467
Jel samo meni ovaj čovek "vuče" na Mila Đukanovića?
- Post n°469
Teške reči:
Demokratska Crna Gora sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) neće smjenjivati čak ni političkog izdajnika, kakav je Dritan Abazović, poručio je poslanik Demokrata Danilo Šaranović.
Opozicione stranke danas će podnijeti inicijativu za smjenu predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića, saznaje Televizija Crne Gore (TVCG).
Da razjasnim, imbecilima sam nazvao par funkcionera URA jer pričaju gluposti, ne Abazovića.
Mora još da se odmota da bi moglo da se ozbiljno priča o ovom njegovom potezu.
Za to će biti u prilici večeras na RTCG u 20,00 tj. na:
https://www.rtcg.me/tv/gledaj-tvcg-1.html
Demokratska Crna Gora sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) neće smjenjivati čak ni političkog izdajnika, kakav je Dritan Abazović, poručio je poslanik Demokrata Danilo Šaranović.
Opozicione stranke danas će podnijeti inicijativu za smjenu predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića, saznaje Televizija Crne Gore (TVCG).
Da razjasnim, imbecilima sam nazvao par funkcionera URA jer pričaju gluposti, ne Abazovića.
Mora još da se odmota da bi moglo da se ozbiljno priča o ovom njegovom potezu.
Za to će biti u prilici večeras na RTCG u 20,00 tj. na:
https://www.rtcg.me/tv/gledaj-tvcg-1.html
_____
- Post n°470
u fundusu ostali samo ili mali ili veliki brojevi...
_____
#FreeFacu
- Post n°472
Ja ludim od toga. Nema vise gap, nema m&s (mada je za dede) jedino da idemo u Pirossi. Svuda vidim prasice u frulicama a nisu metalci.
Izvinjavam se čojstvu za off
Izvinjavam se čojstvu za off
- Post n°473
„Ми, градоначелници бокељских градова, поручујемо свима који су кренули у прекрајање изборне воље грађана Црне Горе исказане на изборима 2020. године да постоје само двије поштене солуције:
– договор унутар постојеће парламентарне већине, или
– расписивање нових парламентарних избора и враћање мандата грађанима Црне Горе.
Свако чињење већине у Скупштини Црне Горе у смјени постојећих органа власти и избора нових органа власти, било кога из актуелне скупштинске већине са ДПС представља превару грађана Црне Горе, издају народне воље и директно пактирање са криминалним режимом ДПС-а.“
„Не постоји никаква флоскула, никакава интелектуална вратоломија која може да оправда такво дјеловање. Бока и градови на чијем смо челу сигурно неће нијемо посматрати оваква дешавања“, закључак је поруке тројице бокељских градоначелника.
– договор унутар постојеће парламентарне већине, или
– расписивање нових парламентарних избора и враћање мандата грађанима Црне Горе.
Свако чињење већине у Скупштини Црне Горе у смјени постојећих органа власти и избора нових органа власти, било кога из актуелне скупштинске већине са ДПС представља превару грађана Црне Горе, издају народне воље и директно пактирање са криминалним режимом ДПС-а.“
„Не постоји никаква флоскула, никакава интелектуална вратоломија која може да оправда такво дјеловање. Бока и градови на чијем смо челу сигурно неће нијемо посматрати оваква дешавања“, закључак је поруке тројице бокељских градоначелника.
_____
- Post n°475
Za to vreme, malo južnije, URA i Demokrate zajedno smenjuju Carevića.
Martinović: Šapnuo mi je da sam p**ka, a Demokrate najveće splake; Konatar: Nije tačno, odrasli smo ljudi, a ne djeca
Nakon intervencije predsjednika Odbora Milana Kneževića, verbalni sukob je prestao, ali je, nakon završetka sjednice Martinović rekao Konataru da pošalje Dritana Abazovića da mu to kaže - "ako mu basta"
(Konatar hoda sa štapom pa bi bila sramota udariti ga - čista epika)
Martinović: Šapnuo mi je da sam p**ka, a Demokrate najveće splake; Konatar: Nije tačno, odrasli smo ljudi, a ne djeca
Nakon intervencije predsjednika Odbora Milana Kneževića, verbalni sukob je prestao, ali je, nakon završetka sjednice Martinović rekao Konataru da pošalje Dritana Abazovića da mu to kaže - "ako mu basta"
(Konatar hoda sa štapom pa bi bila sramota udariti ga - čista epika)
Last edited by Notxor on Fri Jan 21, 2022 2:06 pm; edited 1 time in total
_____