Crna Gora
- Post n°251
Re: Crna Gora
Nemacki spijun, trazio da se bombarduje Srbija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°252
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-zelim-pristojan-odnos-sa-crnom-gorom-ali-nemam-velika-ocekivanja/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°254
Izgelda da su se zapili na kraju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°255
el to opet oko dubrovnika prave planove
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°256
evo obojica nose odelo, sad mora neki drugi argument iz Uijesti da se uzme
_____
????
- Post n°257
Janko Suvar wrote:evo obojica nose odelo, sad mora neki drugi argument iz Uijesti da se uzme
А можда су и рођени истог месеца.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°258
Mionići, Trebinje
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°260
Žarko Korać, potpredsednik vlade Srbije u premijerskom mandatu Zorana Đinđića:
To je krajnje uvredljivo licemerje. Krivokapića je za premijera Crne Gore izabrao onaj isti čovek koji je nad odrom ubijenog zorana Đinđića samoinicijativno uzeo reč i rekao: „Ko se mača laća od njega će i poginuti“. Mitropolit, ljubitelj Ratka Mladića i Radovana Karadžića.
Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politike:
Premijer Vlade Crne Gore je kroz lep gest polaganja cveća pokazao izuzetno poštovanje prema pokojnom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću. Ovim činom Krivokapić je pokazao da razume kako žrtvu tako i sve pozitivno što je Đinđić činio kako bi Srbija postala moderna evropska država. Lično osećam zahvalnost a imao bih i poruku za Krivokapića, da pokuša da u CG radi približno dobro kako je Đinđić u Srbiji.
To je krajnje uvredljivo licemerje. Krivokapića je za premijera Crne Gore izabrao onaj isti čovek koji je nad odrom ubijenog zorana Đinđića samoinicijativno uzeo reč i rekao: „Ko se mača laća od njega će i poginuti“. Mitropolit, ljubitelj Ratka Mladića i Radovana Karadžića.
Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politike:
Premijer Vlade Crne Gore je kroz lep gest polaganja cveća pokazao izuzetno poštovanje prema pokojnom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću. Ovim činom Krivokapić je pokazao da razume kako žrtvu tako i sve pozitivno što je Đinđić činio kako bi Srbija postala moderna evropska država. Lično osećam zahvalnost a imao bih i poruku za Krivokapića, da pokuša da u CG radi približno dobro kako je Đinđić u Srbiji.
_____
????
- Post n°261
Vecina ljudi pogresno umaci Amfijeve reci na sahrani
- Post n°263
🦳 Predsjednica NVO Evropski pokret Srbije sa Kosova i Metohije, gospođa @trajkovic_rada na Kongresu #AlijansaŽena poručila: Veliko poštovanje muškarcima koje su pomogle žene iz #DPS da dođu do građanske Crne Gore#KongresAŽ #PolitikaCG #CrnaGora pic.twitter.com/0zguOkcbX6
— DPS - Crne Gore (@DPSCrneGore) November 8, 2021
- Post n°265
Skupština Crne Gore usvojila je predlog za pokretanje postupka utvrđivanja da li je Đukanović povredio Ustav zbog postupanja tokom ustoličenja Joanikija.
Predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić najavio je da će poslati predlog Ustavnom sudu, kako bi se sud izjasnio da li je šef države povredio najviši pravni akt, prenose crnogorski mediji.
Ako Ustavni sud utvrdi da je Đukanović prekršio Ustav, Skupština može da ga smeni sa mesta predsednika.
- Post n°266
Sve bi to bilo u redu samo da Crna gora ima Ustavni sud.
_____
- Post n°267
ovde je nastupilo ludjenje
manjinska vlada sa sdp fasistima uz glasacku skupsti sku masinu dps-a.
kazu uslov je da se milo povuce sa mesta predsednika dps -a
no moze li neko objasniti ovo 450 eura minimalac, 40 posto povecanje plata zdravstvenim radnicima, onda ako ne budem zadovoljan reztatima akcije avropa sad podnecu ostavku ( pa koga boli da li si ti zadovoljan??)
manjinska vlada sa sdp fasistima uz glasacku skupsti sku masinu dps-a.
kazu uslov je da se milo povuce sa mesta predsednika dps -a
no moze li neko objasniti ovo 450 eura minimalac, 40 posto povecanje plata zdravstvenim radnicima, onda ako ne budem zadovoljan reztatima akcije avropa sad podnecu ostavku ( pa koga boli da li si ti zadovoljan??)
- Post n°269
ne naravnoMór Thököly wrote:To SNP rusi vladu?
no se ocekuje da neko od urasa da glas.sumnjam da ce biti ista od toga osim da df to uradi ali nemaju oni herca ni dostojanstva za to.
najvise me interesuje misljenje foruma o ovom spajicevom planu evropa sad tj segmenat o platama.
ovde je prosto receno spajic preko noci postao najpopular faca od objave da ce minimal placa biti 450 eura.
interesuje me da li je to real? kakoce ici to u praksi uz sve slabe institucije.
skeptican sam oko svega toga.
- Post n°270
Demokrate na plenumu i DF na konferenciji za medije danas rekoše da neće ruštiti vladu sa DPS-om.
Dritan mrsi, ali, što se kaže, neveruem.
edit: Apropos plata, možda je Spajić dobio informaciju da su našli naftu. Rezultati bušenja se očekuju do kraja godine.
Dritan mrsi, ali, što se kaže, neveruem.
edit: Apropos plata, možda je Spajić dobio informaciju da su našli naftu. Rezultati bušenja se očekuju do kraja godine.
_____
- Post n°271
bradilko wrote:ne naravnoMór Thököly wrote:To SNP rusi vladu?
no se ocekuje da neko od urasa da glas.sumnjam da ce biti ista od toga osim da df to uradi ali nemaju oni herca ni dostojanstva za to.
najvise me interesuje misljenje foruma o ovom spajicevom planu evropa sad tj segmenat o platama.
ovde je prosto receno spajic preko noci postao najpopular faca od objave da ce minimal placa biti 450 eura.
interesuje me da li je to real? kakoce ici to u praksi uz sve slabe institucije.
Ne znam, valjda je ideja da država obori poreze na zarade do nekog nivoa (mislim oko 750) evra, a da se onda taj novac prelije u plate. 2 stvari - ko to može da kontroliše i što ne bi firma sebi prosto ostavila te pare, i drugo, kako će država da pokrije taj manjak prihoda.
To onako bazično, ne znam koje su brojke u igri i je li budalaština (skeptičan sam da će da bude dobro i da potraje...).
- Post n°272
vlada misli da odredi minimalac na 450.pa ce da pojuri poslodavce.Del Cap wrote:bradilko wrote:
ne naravno
Ne znam, valjda je ideja da država obori poreze na zarade do nekog nivoa (mislim oko 750) evra, a da se onda taj novac prelije u plate. 2 stvari - ko to može da kontroliše i što ne bi firma sebi prosto ostavila te pare, i drugo, kako će država da pokrije taj manjak prihoda.
To onako bazično, ne znam koje su brojke u igri i je li budalaština (skeptičan sam da će da bude dobro i da potraje...).
ali uz ove preslabe institucije..
- Post n°273
Ja mislim da nije totalno nerealno za zemlju kao CG.
- Post n°274
Mislim, na srednji rok sve/80% ce se to vratiti u potrosnju pa timevelikim delom i u te iste plate, ali na kratak rok bi moglo biti problema, ali ukupno to nije toliko mnogo para.
- Post n°275
Ja pozdravljam svako povecanje plata jer je to jedan od nacina da se ljudi zadrze od bezanije. Tj to je glavni nacin.