Crna Gora
- Post n°227
Re: Crna Gora
MNE wrote:niđe vezeErős Pista wrote:Ma lupetanje. Upravo logika bezbednosti gura manjinske partije diljem regiona uvek u zagrljaj vladajuce partije, koja god ona bila.
manjinski narodi u CG su legitimno zabrinuti za svoju bezbjednost sad kad su se nožžicesrebrenice dokopali dijela vlasti
Kako je to odgovor na ono sto sam napisao?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°228
pa očigledno nije tako kao što si napisao, da jeste manjinske partije bi već bile u vlasti u CG
- Post n°230
MNE wrote:pa očigledno nije tako kao što si napisao, da jeste manjinske partije bi već bile u vlasti u CG
Ne, nego ocigledno imaju druge razloge. Npr, Milo i DPS su jos uvek na nekim relevantnim nivoima vlast. Takodje, oni su bilo the vlast 30 godina. A mozda im i nike bas tolika frka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°232
Visoki bezbednosni funkcioner CG pronađen mrtav
Istaknuti funkcioner Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore pronađen je mrtav u Podgorici.
Kako navode tamošnji mediji, u pitanju je Luka Bulatović.
U toku je istraga, javlja RTCG.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=10&dd=15&nav_category=167&nav_id=1937074
Istaknuti funkcioner Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore pronađen je mrtav u Podgorici.
Kako navode tamošnji mediji, u pitanju je Luka Bulatović.
U toku je istraga, javlja RTCG.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=10&dd=15&nav_category=167&nav_id=1937074
- Post n°233
Je
Bo
Te
Bo
Te
_____
- Post n°234
Eh da je samo to nego i:
Dritan bio u Spužu i razgovarao sa robijašem u vezi sa ubistvom Duška Jovanovića,
otkriveno ko je Belivuku skinuo zabranu ulaska u CG da bi došao na žurku kod Zvicera,
Milo Blitva Tadiću rekao da je njegov nacionalizam impotentan (wtf?) a Vučićev agresivan. hehe.
I samoubistvo i Belivukov ulazak je preuzelo Specijalno državno tužilaštvo koje je potpuno pod kontrolom Mila Đukanovića tako da od svega verovatno neće biti ništa dok ne dođe do smene u Tužilačkom savetu, tj. dok se ne dogovore partije na vlasti.
Bilo je i ozbiljne zajebancije u Ustavnom sudu, ali nije ništa rešeno.
Dritan bio u Spužu i razgovarao sa robijašem u vezi sa ubistvom Duška Jovanovića,
otkriveno ko je Belivuku skinuo zabranu ulaska u CG da bi došao na žurku kod Zvicera,
Milo Blitva Tadiću rekao da je njegov nacionalizam impotentan (wtf?) a Vučićev agresivan. hehe.
I samoubistvo i Belivukov ulazak je preuzelo Specijalno državno tužilaštvo koje je potpuno pod kontrolom Mila Đukanovića tako da od svega verovatno neće biti ništa dok ne dođe do smene u Tužilačkom savetu, tj. dok se ne dogovore partije na vlasti.
Bilo je i ozbiljne zajebancije u Ustavnom sudu, ali nije ništa rešeno.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°235
Dok se nagađa motiv zbog čega je nekad visoki funkcioner Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), 53-godišnji Luka Bulatović u iznajmljenom stanu, kako se sumnja, sebi oduzeo život i šta je naveo u pismu koje je ostavio za glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, Televizija Vijesti pouzdano saznaje da bezbjednosni sektor trese do sada nezabilježena afera.
Naime, po tvrdnjama više sagovornika iz bezbjednosnih službi, sve je počelo u srijedu u večernjim satima, kada su pripadnici ANB Katniću predočili sumnju da se u prostorijama Specijalnog tužilaštva (SDT) nalaze uređaji za prisluškivanje.
Ubrzo nakon toga uslijedio je pregled prostorija kojim su potvrđene sumnje. U jednoj od njih pronađen je prislušni aparat, za koji iz ANB-a sumnjaju da je postavljen u periodu dok je direktor tajne policije bio Dejan Peruničić.
On nije odgovorio na pitanja Televizije Vijesti kako komentariše ove sumnje.
Ono što za sada nije poznato je da li je uređaj bio aktivan i ako jeste - ko je i odakle prisluškivao Katnića i tužioce. Dan nakon što je otkriven uređaj, obavljen je još jednom detaljan pretres prostorija.
Saznanja da je u jednoj od prostorija pronađen uređaj za prisluškivanje, Katnić nije demantovao već je kratko kazao da se sprovode određene provjere i da ne može ništa saopštiti dok one ne budu okončane.
Aktuelni direktor Dejan Vukšić, odgovarajući na pitanja Vijesti, nije potvrdio ali ni demantovao da je uređaj pronađen.
"Odgovori na pitanja koja ste postavili, sadržali bi između ostalog i tajne podatke iz djelokruga rada Agencije, što me, siguran sam da razumijete, onemogućava da Vam izađem u susret i odgovorim na postavljena pitanja, kako u smislu potvrde, ali i eventualne negacije predočenih navoda", kazao je.
Ko je i ako jeste, od kada i zbog čega, prisluškivao SDT upućeni sagovornici TV Vijesti vjeruju da će se odgovor naći u računaru, koji je pronađen u stanu u kojem se, kako se sumnja, ubio Bulatović.
Oni tvrde i da je Bulatović jedno oproštajno pismo namijenio porodici, a drugo Katniću i visokim policijskim službenicima, te da je pismom zatražio da se upravo glavnom specijalnom tužiocu preda računar koji je već danas vještačen.
Naime, po tvrdnjama više sagovornika iz bezbjednosnih službi, sve je počelo u srijedu u večernjim satima, kada su pripadnici ANB Katniću predočili sumnju da se u prostorijama Specijalnog tužilaštva (SDT) nalaze uređaji za prisluškivanje.
Ubrzo nakon toga uslijedio je pregled prostorija kojim su potvrđene sumnje. U jednoj od njih pronađen je prislušni aparat, za koji iz ANB-a sumnjaju da je postavljen u periodu dok je direktor tajne policije bio Dejan Peruničić.
On nije odgovorio na pitanja Televizije Vijesti kako komentariše ove sumnje.
Ono što za sada nije poznato je da li je uređaj bio aktivan i ako jeste - ko je i odakle prisluškivao Katnića i tužioce. Dan nakon što je otkriven uređaj, obavljen je još jednom detaljan pretres prostorija.
Saznanja da je u jednoj od prostorija pronađen uređaj za prisluškivanje, Katnić nije demantovao već je kratko kazao da se sprovode određene provjere i da ne može ništa saopštiti dok one ne budu okončane.
Aktuelni direktor Dejan Vukšić, odgovarajući na pitanja Vijesti, nije potvrdio ali ni demantovao da je uređaj pronađen.
"Odgovori na pitanja koja ste postavili, sadržali bi između ostalog i tajne podatke iz djelokruga rada Agencije, što me, siguran sam da razumijete, onemogućava da Vam izađem u susret i odgovorim na postavljena pitanja, kako u smislu potvrde, ali i eventualne negacije predočenih navoda", kazao je.
Ko je i ako jeste, od kada i zbog čega, prisluškivao SDT upućeni sagovornici TV Vijesti vjeruju da će se odgovor naći u računaru, koji je pronađen u stanu u kojem se, kako se sumnja, ubio Bulatović.
Oni tvrde i da je Bulatović jedno oproštajno pismo namijenio porodici, a drugo Katniću i visokim policijskim službenicima, te da je pismom zatražio da se upravo glavnom specijalnom tužiocu preda računar koji je već danas vještačen.
_____
- Post n°236
https://youtu.be/QUp3N4J5zEM
ovako pocinje dnevnik na gradskoj podgorickoj televiziji koja je pod direktnom kontrolom dps-a.
ovo nije neki fantomski bebin portal tipa lica, aktuelno i slicno vec full projekat mila i njegovog staba. naravno niko nije osudio ovaj fasisticki gadluk od tih njihovih silnih antifasista, ngo organizacija ili kao levicarskih partija.
naravno da isto misle kao i ova.
ovo nije presedan vec ustaljena.praksa u crnogorskim medijima koje kontrolise milo i njegov stab.
ovako pocinje dnevnik na gradskoj podgorickoj televiziji koja je pod direktnom kontrolom dps-a.
ovo nije neki fantomski bebin portal tipa lica, aktuelno i slicno vec full projekat mila i njegovog staba. naravno niko nije osudio ovaj fasisticki gadluk od tih njihovih silnih antifasista, ngo organizacija ili kao levicarskih partija.
naravno da isto misle kao i ova.
ovo nije presedan vec ustaljena.praksa u crnogorskim medijima koje kontrolise milo i njegov stab.
- Post n°237
Članovi Odbora za bezbjednost i odbranu pogledali su juče nekoliko video-snimaka pronađenih u prenosnom računaru koji je ostavio stradali agent tajne službe Luka Bulatović, ali i čuli izjavu njegovog kolege koji je postavio prislušni uređaj u prostorije Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), saopšteno je “Vijestima” iz više izvora.
Osim snimka kojim se Bulatović posthumno obraća glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću, navodno odgledan je i onaj na kom je snimljena poruka za doskorašnjeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića.
Sagovornici lista sa sastanka u takozvanoj “gluvoj sobi” u državnom parlamentu, tvrde da Bulatović na jednom od video-zapisa govori da nije znao za prisluškivanje kabineta GST Katnića.
Navodno, sa drugog snimka Lazoviću poručuje da se “ne sveti zbog izdaje”.
Prema istim informacijama, službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) koji je postavio “bubicu”, na saslušanju u tužilaštvu rekao je kada je i po čijem naređenju to učinio.
Kazao je, tvrdi sagovornik “Vijesti”, da nije znao da je u pitanju nezakonita aktivnost.
Izvori lista kazali su i da je Katnić odgovarajući članovima Odbora rekao da je Peruničić nalogodavac nezakonitog prisluškivanja, a da su snimci završavali i u Rusiji.
Hahahaha! Pa Katnić je "kralj"... Crnogorski DB u stvari radi za Ruse... ne za Mila, nikako za Mila...
_____
- Post n°238
Vlada Pavicevic na Prvoj kenja protiv Krvokapica. U kakvu se krpu pretvorio taj covek.
Last edited by Erős Pista on Tue Nov 02, 2021 3:45 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°240
Večeras sam imao zadovoljstvo da se susretnem sa ambasadorima SAD, GER, UK, FRA i ITA u Srbiji i 32 nerezidentna ambasadora u Crnogorskoj kući, u Beogradu. 1/3 pic.twitter.com/srJzIi5fXE
— Zdravko Krivokapić (@profKrivokapic) November 2, 2021
- Post n°241
Jesu li kacili cg zastave po banderama?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°242
Kako da ne. Dobro je da nisu njega okačili.
- Post n°245
Pa cekaj, je li primio neko ovog coveka?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°246
Primio on 26 ambasadora u Crnogorskoj kući na Dedinju.
_____
- Post n°247
Primila ga je Ana Brnabic i bila je odmah tu pored njega kad su Milovom drugaru odneli cvijet. Sutra ce se sresti sa Vucicem , Brnabic i Dacicem.
_____
????
- Post n°248
I to je neka poruka, i to nimalo umirujuca za Vucica.
Et Noxtor
Et Noxtor
_____
- Post n°249
Janko Suvar wrote:Primila ga je Ana Brnabic i bila je odmah tu pored njega kad su Milovom drugaru odneli cvijet. Sutra ce se sresti sa Vucicem , Brnabic i Dacicem.
Mafijaški premijer
- Post n°250
Legijin ortak i svercer cigareta. Sta smo jos zaboravili?