Crna Gora
- Post n°401
Re: Crna Gora
_____
????
- Post n°402
MNE wrote:izgleda da su Dritanu namjestili neke kurve u Dubaiju pa su ga malo snimali, momak je naivan a zagorio dobro nije ni čudo kad je nevinost izgubio sa 30 i nešto godina
a čuj, sve dok nisu muške kurve može samo da mu se digne (no pun) rejting u montenegro
što reko boomer sve smo to već viđeli u bjesi
jebate krivi čita forum, pazite šta pišete mogli bi da vam se ostvari (kao u literaturi žanete poliakov)
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°403
Notxor wrote:Protest i u Podgorici.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/586011/pocelo-okupljanje-ispred-zgrade-vlade
Kazahstanski scenario:tm:, u NATO varijanti? Naročito ako stvarno pukne u Ukrajini.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°404
Mlađa i brojnija ekipa u Podgorici.
_____
- Post n°405
- Post n°406
edit: trivia za danas. Ura na albanskom znači most.
_____
- Post n°407
Da, tako su nekad namestili De Mikelisu par svalerki, Talijani se odusevilikondo wrote:MNE wrote:izgleda da su Dritanu namjestili neke kurve u Dubaiju pa su ga malo snimali, momak je naivan a zagorio dobro nije ni čudo kad je nevinost izgubio sa 30 i nešto godina
a čuj, sve dok nisu muške kurve može samo da mu se digne (no pun) rejting u montenegro
što reko boomer sve smo to već viđeli u bjesi
jebate krivi čita forum, pazite šta pišete mogli bi da vam se ostvari (kao u literaturi žanete poliakov)
- Post n°408
Nikolaidis navodno ima carte blache da bira resor. Ljudi ovo će biti ludilo. Kažu da Milo podržava da se “uključe sve procrnogorske intelektualne snage” mada ne znam zašto mene tu ne spominju da li zbog “intelektualne” ili “snage” https://t.co/jjiqlaGVnT
— Jelena Đurović Pfizer (@JelenaDjurovic) January 19, 2022
_____
????
- Post n°409
Darko Šuković je večeras u pregovorima za resor informisanja kao vanstranačka ličnost. Ameri navodno guraju i podržavaju tu priču što je i logično.
edit: da ne misli neko da je shvatam ozbiljno. Žena je budala.
_____
- Post n°410
Notxor wrote:Meni liči na 12. juli 1941, ali se ja ne pitam.Darko Šuković je večeras u pregovorima za resor informisanja kao vanstranačka ličnost. Ameri navodno guraju i podržavaju tu priču što je i logično.
edit: da ne misli neko da je shvatam ozbiljno. Žena je budala.
Каква црна будала, угледни црногорски интелектуалац, патриота, особа са јако пуно новца и утицаја на кључним местима.
10 година је важила за угледног интелектуалца, радо виђена на Врачару и у Подгорици, кад то сад одједном будала.
Кадрира министре на Твитеру, не би ме чудило да тако и буде.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°411
jasan mi je uticaj USA i njihove zelje ali me zabole i za to.
od danas mi je dritan na listi zajedno sa dps/sdp/sd huljama. ovde njihovi danas slave a njih je trebalo lustrirati a ne reanimirati
- Post n°413
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°414
Specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar u Crnu Goru stiže 1. februara, saznaje CdM.
Na sve ovo nek još pita šta će CG poslati u pomoć Ukrajini ako se tamo Rusi poseru po ventilatoru.
- Post n°415
- Post n°416
Кривокапић жели да Мики Спајић буде нови потпредседник владе.
Danas sam Skupštini Crne Gore podnio inicijativu za smjenu Dritana Abazovića, i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru! :flag_me::flag_eu: pic.twitter.com/9vRU3dolrZ
— Zdravko Krivokapić (@profKrivokapic) January 19, 2022
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°417
Pisao sam da bi prvi izbori trebalo da budu u martu - sad ih pomeraju za maj, iako je DPS to ranije odlučno odbijao, sad je to ok.
Nikšić protiv predsednika SNP
Nikšićki odbor Socijalističke narodne partije saopštio je da se aktuelna politička kriza treba rješavati u okvirima parlamentarne većine.
U saopštenju koje potpisuje predsjednik OO SNP Nikšić Nenad Marković je naveo da je na sjedici Izvršnog odbora partije razmatrana trenutna politička situacija i da je zauzet jednoglasan stav.
_____
- Guest
- Post n°418
- Post n°419
- Post n°420
Nema logike da se posle krize oko odlaganja lokalnih izbora, drugi bez problema pomeraju.
Ništa posebno se nije desilo od te prve krize do juče, da se kaže - to je uzrok. DF nije pokrenuo inicijativu za izlazak iz NATO, otpriznavanje Kosova čak ni u svrhu propagande jer znaju da to nema šanse da prođe u skupštini.
URA pominje EU integracije i Roaming - prvo je opšte mesto, drugo je imbecilno.
Problem je što to nije prvi put da se dešava. Pozitivna, Dritanova prethodna stranka je nešto slično uradila.
E sad, ako i nema logike ja bih rekao da ima sistema u tom ludilu.
Da ponovim. Budala:
Ajmo jedan thread pojašnjenja: za ministre smo se zezali nikom nije ništa ponudjeno krenuli smo u euforično izmišljanje i wish-list šta bi četnike trigerovalo ponajbolje
_____
- Post n°422
_____
????
- Post n°424
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°425
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk