Hrvatska
- Post n°851
Re: Hrvatska
Kakav bre Hitler, nijedna košulja mu nije ispeglana, a tregeri su ok, malo prešareni za moj ukus.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°852
Kako ga je žena pustila neispeglanog u grad?Notxor wrote:Kakav bre Hitler, nijedna košulja mu nije ispeglana
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°853
Vilmos Tehenészfiú wrote:Kako ga je žena pustila neispeglanog u grad?Notxor wrote:Kakav bre Hitler, nijedna košulja mu nije ispeglana
Рачуна да ће се тамо већ наћи неко да га испегла.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°855
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°856
https://www.index.hr/vijesti/clanak/drzava-rimcu-poklanja-vise-od-milijardu-kuna/2466338.aspx
- Post n°857
A nekoć su index i Rimac bili bffs I komentari su bili u skaldu s tim, hvalio se mladi 'izumitelj', a svakog skeptičara bi optužili za famozni hrvatski jal. Danas mu okrenuli leđa, a bogami i komentatori ispod.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°858
Obrana je Pernara pitala i o njegovu podcastu u kojem je svoj interes za slučaj opravdavao željom da se optužene osudi. Branitelji optuženih rekli su i da je Pernar na svojoj stranici širio govor mržnje, a zatim je došao do Ndole te su ga pitali je li snimao sudnicu, na što je on odgovorio da je. Obrana je dalje rekla i da je Pernar u svom podcastu branio robovlasništvo, govoreći da su robovlasnici bičevali svoje robove jer su oni jeli šećernu trsku koja kvari zube.
Pernar je u tom trenutku poludio i napao branitelja, gospodina Kalandanyju, da mu stavlja riječi u usta.
"Gospodine, vi mi stavljate riječi u usta. Shvatite to kako hoćete. Ali ne slažem se s vama, to su gluposti!", rekao je Pernar.
Branitelji su nakon toga sudu rekli kako Pernarovo da ponašanje i riječ "gluposti" predstavljaju ismijavanje i uvredljiv jezik te su od suda zatražili da se Pernara optuži za nepoštivanje suda i privede.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°859
Oslobodili osmorku u Zambiji i izgleda da i djeca idu s njima natrag u Hrvatsku.
A Pernar najavio da ide u Kongo provjeravat dokumentaciju, nadajmo se da će tamošnji ljudi kad-tad biti upoznati s njegovim rasističkim ispadima i prikladno reagirati.
A Pernar najavio da ide u Kongo provjeravat dokumentaciju, nadajmo se da će tamošnji ljudi kad-tad biti upoznati s njegovim rasističkim ispadima i prikladno reagirati.
_____
- Post n°860
Pravedno.
Hrvati nisuRusi Srbi Cigani Romi da kradu decu, već su ih pošteno platili i šta tu ima neki Pernar rasista da se meša?
Hrvati nisu
_____
- Post n°861
A ti stvarno misliš da je Pernaru na umu dobrobit djece? Djeca, pa ni njegova vlastita ga ne zanimaju.
_____
- Post n°862
Bleeding Blitva wrote:s njegovim rasističkim ispadima
Bila bi fora da jednom ispadne u pravu pa da ga tamo skuvaju i pojedu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°863
Nemam pojma ko je čovek. Poznato mi je ime i mislim da bih mu prepoznao lik.
Nego, pošto su deca?
Nego, pošto su deca?
_____
- Post n°864
Bleeding Blitva wrote:A ti stvarno misliš da je Pernaru na umu dobrobit djece? Djeca, pa ni njegova vlastita ga ne zanimaju.
Notxor wrote:Nemam pojma ko je čovek. Poznato mi je ime i mislim da bih mu prepoznao lik.
Nego, pošto su deca?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°865
Pitaj na markićkinom portalu narod.hr, tamo su ti susretljiviji.Notxor wrote:Nemam pojma ko je čovek. Poznato mi je ime i mislim da bih mu prepoznao lik.
Nego, pošto su deca?
_____
- Post n°866
na stranu pernar, to jeste trgovina decom. možda će deci biti bolje u hrvatskoj nego u kongu ali to i dalje ne menja činjenicu da se radi o trgovini decom. zabrinjavajuće je što je samo pernar reagovao.
- Post n°867
Pominju se brojke - od 15 do 40 hiljada evra, a to mi deluje malo skupo.
Kapiram da je Hrvatska sad Europa, standard itd, itd... ali možda bi bolje prošli negde u Aziji.
Ne fali para Anđelini i Madoni i onoj bivšoj ženi onog manijaka Vudi Alena, pa su išle u Aziju po decu.
U stvari ne znam za šta im trebaju.
Kapiram da su ovi crni bolji za sport i za neku fizikaliju a ovi iz štajaznam Vijetnama i Filipina su bolji za neke kućne poslove, čišćenje, spremanje...
Kapiram da je Hrvatska sad Europa, standard itd, itd... ali možda bi bolje prošli negde u Aziji.
Ne fali para Anđelini i Madoni i onoj bivšoj ženi onog manijaka Vudi Alena, pa su išle u Aziju po decu.
Kapiram da su ovi crni bolji za sport i za neku fizikaliju a ovi iz štajaznam Vijetnama i Filipina su bolji za neke kućne poslove, čišćenje, spremanje...
_____
- Post n°868
u jbt
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°869
Šta ti propuštaš...Notxor wrote:Nemam pojma ko je čovek.
- Post n°870
Brte, za šta bi Rvatima trebali nego za Crnu legiju.Notxor wrote:
Kapiram da su ovi crni bolji za sport i za neku fizikaliju
- Post n°871
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°873
Bilo je osuda sa svih strana, s lijeve o 'saviour complex', i da koliko god imali dobre namjere ne bi trebali sudjelovati u tome, a s desne je rezultiralo hajkom na trans ljude. Markićka je u sabor dovela neku mater da priča o svojoj trans kćeri, pa je prozvala Školu za primjenjenu umjetnost da 'tamo ima puno rodne disforije'.plachkica wrote:na stranu pernar, to jeste trgovina decom. možda će deci biti bolje u hrvatskoj nego u kongu ali to i dalje ne menja činjenicu da se radi o trgovini decom. zabrinjavajuće je što je samo pernar reagovao.
Kaže Pernar: Pozivam sve da ne osjećaju nikakvu gorčinu i ako optuženici neće nikome radit pravne probleme u HR ni ja neću ići u daljnje kopanje po ovom slučaju
_____
- Post n°874
Jedan od zaštitara, nekoć vojni policajac, na uho nam šapće da je dolje, u resortu, sve predsjednike čuvao. I Mesića, i Josipovića, i Milanovića. I kako su svi guštali. I smijali se kad bi čuli vic da će se jednog dana sve ovo trebati srušiti. Službeno se to zove vratiti u prvobitno stanje. Aktivisti koji su posljednjih godina na Vruji organizirali Festival bespravne gradnje jedva to čekaju. I poručuju kako će budno pratiti kako se odvija rušenje. Bude li problema, kažu, slijede njihove nove akcije.
Pade SAO Vruja
- Post n°875
Ivan Pernar, koji je svjedočio protiv Hrvata u Zambiji i pokušao im pravno napakostiti, je prilično dugo čekao u Zambiji svoj trenutak u kojem će pred sudom druge države izgaditi ljude koji su poštovali proceduru i samo htjeli posvojiti djecu.
Također, mnogi su povukli pitanje troškova njegovog puta. Stoga su novinari kontaktirali Ivana Pernara te su ga upitali koliko su ga izašli troškovi putovanja.
"Karta od Lusake do Beča je 500 eura. Smještaj koji trenutno plaćam u Ndoli je 250 kvača na noć, to je oko 13 dolara. Ako jedem za ručak game meat (meso od bizona s rižom i salatom od zelja) plus pivo, to je 140 kvača odnosno sedam dolara. Zapravo, je jeftinije živjeti u Zambiji nego u Hrvatskoj," tvrdi Pernar za Dubrovački dnevnik.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.