Hrvatska
- Post n°676
Re: Hrvatska
Jel normalno da predsjednik neke države ovako govori tj informira o opremi i standardu vojnih zaliha?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°677
Nama Hrvatima je najteže…
Kod nas je bio puno strašniji rat nego u Ukrajini
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°679
Vilmos Tehenészfiú wrote:Nama Hrvatima je najteže…
Kod nas je bio puno strašniji rat nego u Ukrajini
On i Plenki već neko vrijeme govore da je Hrvatima bilo teže jer nisu imali ničiju podršku + embargo na oružje, što je samo vjetar u leđa ekipi koja smatra 'ko ih jebe, nama nitko nije pomogao'.
_____
- Post n°680
ficfiric wrote:"Leteci bojler"
Ima svijetlih trenutaka
_____
- Post n°681
Situacija je zrela za sastanak Milanovića i Vučića. Toliko je tema za plakanje na ramenu razgovor.
- Post n°682
Mogli bi se slatko narazgovarati o najvaznijoj temi izmedju dve zemlje - odnosa prema Rusiji.
- Post n°683
Mór Thököly wrote:Mogli bi se slatko narazgovarati o najvaznijoj temi izmedju dve zemlje - odnosa prema Rusiji.
"Aco, vidiš li ti šta banda radi Rusima, strašno..."
"E, Zoki, Zoki, nek si mi živ i zdrav, napokon si progledao."
- Post n°684
Tovar wrote:Mór Thököly wrote:Mogli bi se slatko narazgovarati o najvaznijoj temi izmedju dve zemlje - odnosa prema Rusiji.
"Aco, vidiš li ti šta banda radi Rusima, strašno..."
"E, Zoki, Zoki, nek si mi živ i zdrav, napokon si progledao."
... него, да те питам у поверењу, као колегу... где си набавио ово вино?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°685
https://www.politika.rs/scc/clanak/534918/hrvatska-srbija-kosmet-otet?fbclid=IwAR32HOQNUhXeN19krH9NL6MoCcyAtuXKPchd7L3fjS3FKQLeWuom7CESkDc
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°686
[paćizacija] Opančar je zanatlija koji pravi opanke, tako da Zo nume u taj orijentalizam.
- Post n°687
- Post n°688
Gotov je!
https://myrotvorets.center/criminal/milanovich-zoran/
edit: mojne samo da se kao ja zeznete da pregledate ostatak sajta.
https://myrotvorets.center/criminal/milanovich-zoran/
edit: mojne samo da se kao ja zeznete da pregledate ostatak sajta.
Last edited by Notxor on Tue Jan 31, 2023 5:29 pm; edited 1 time in total
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°689
On je na toj listi već jednu godinicu.
_____
- Post n°690
mislim da je prvi sa ovih prostora završio na mirotvorcu
- Post n°691
Bila bi fora da ga rokne neki od ukrajinskih ranjenika na oporavku ili vojnika na obuci koje bude primila Hrvatska.
- Post n°692
Fora as in 7.b
Odluka o obuci Ukrajinaca nije prošla u Saboru, Plenki je to sve svjetski zasra, a dobar dio oporbe je putem izgubio kičmu i nije se pojavio na glasanju.
Odluka o obuci Ukrajinaca nije prošla u Saboru, Plenki je to sve svjetski zasra, a dobar dio oporbe je putem izgubio kičmu i nije se pojavio na glasanju.
_____
- Post n°693
A i ako bi ga roknuli Ukrajinci, javilo bi da su Rusi.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°694
Zatopljavanje propo vol 1234MINISTAR vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman iskazao je srpskom kolegi Ivici Dačiću nezadovoljstvo jer je šefu Suverenista Marijanu Pavličeku u subotu zabranjen ulazak u Srbiju, a MVEP je zbog toga prenio prosvjed srpskoj veleposlanici u Zagrebu.
"Ministar Grlić Radman je jučer, čim je saznao za navedeni slučaj, kontaktirao kolegu Ivicu Dačića te mu iskazao nezadovoljstvo postupanjem prema hrvatskim državljanima, kojima se zabranjuje ili otežava ulazak u Republiku Srbiju", rekli su Hini iz MVEP-a. "Jednako tako, prosvjed je prenesen i veleposlanici Republike Srbije u Zagrebu, koja je tim povodom pozvana jutros na Zrinjevac na razgovor."
"Srpski carinici i policajci bili su korektni, osim što sam tri sata sjedio u automobilu kao nekakav kriminalac. Na kraju su mi donijeli rješenje po kojem mi se zabranjuje ulazak u Republiku Srbiju jer, kako oni kažu, ugrožavam sigurnost države i njezinih građana. Poslije toga mogao sam se samo okrenuti i vratiti u Vukovar", rekao je Pavliček.
_____
- Post n°696
Pozvalo ga na Šokačku večer u Vajski (Vajskoj?)
_____
- Post n°697
Sud u zambijskoj Ndoli odbacio je u ponedjeljak optužnicu protiv hrvatskih državljana za trgovanje djecom i oni u 48 sati moraju napustiti zemlju, potvrdilo je u ponedjeljak Ministarstvo vanjskih i evropskih poslova.#Zambija #Hrvatska #optužnica https://t.co/5NR2ey64E5
— TRT Balkan BHSC (@TRTBalkanBHSC) February 6, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°698
Inače ovih osmero u Zambiji je opet uhitilo i to na aerodromu dok su se spremali ići doma. I sad ispada da je Bujanec zvao nekog novinara u Zambiji i ispričao mu da je jedan od tih Hrvata trans muškarac što je tamo zabranjeno.
_____
- Guest
- Post n°699
Uopšte ne znam šta u ovom kontekstu znači "kriv" ili "nevin" - pretpostavljam da se iste stvari u jednoj zemlji tretiraju kao trgovina ljudima, a u drugoj kao legalan čin. Ideš u Afriku da kupuješ bebe, wtf.
- Post n°700
Bleeding Blitva wrote:Inače ovih osmero u Zambiji je opet uhitilo i to na aerodromu dok su se spremali ići doma. I sad ispada da je Bujanec zvao nekog novinara u Zambiji i ispričao mu da je jedan od tih Hrvata trans muškarac što je tamo zabranjeno.
I nautičar Pernar je izronio odnekud.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.