Ovo što je napisao zvuči ko nešto što se sigurno desilo, da li njemu ili nekom drugom ne znam. Inače mi je sve što čujem o sudstvu čak i jezivije od policije.
Hrvatska
- Post n°351
Re: Hrvatska
Meni je nešto u glavi da su tog tviteraša optuživali da laže i izmišlja traume, ko da uzme bits and pieces i onda fabricira neke priče.
Ovo što je napisao zvuči ko nešto što se sigurno desilo, da li njemu ili nekom drugom ne znam. Inače mi je sve što čujem o sudstvu čak i jezivije od policije.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°352
Trivia od danas.
ZG registracija nije retkost u Beogradu, ali danas sam, čini mi se, prvi put ovde video VŽ.
ZG registracija nije retkost u Beogradu, ali danas sam, čini mi se, prvi put ovde video VŽ.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°353
Notxor wrote:Trivia od danas.
Kad budeš vidio IM, to će značiti da smo opet braća.
- Post n°354
Vidjao sam VŽ.
IM nisam naravno
Ali sad je Stara Pazova ST, i - i dalje se iznenadim ponekad, pa kao...aha, da
IM nisam naravno
- Post n°355
Mór Thököly wrote:Vidjao sam VŽ.
IM nisam naravno
ST?! hRvat zaUzeto!
- Post n°356
Tovar wrote:Mór Thököly wrote:Vidjao sam VŽ.
IM nisam naravno
ST?! hRvat zaUzeto!
Није то ништа. SA је Сента.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°357
Uhapsen ex gradonacelnik Petrinje. Ne znam zasto ali da se podsetimo snimka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°358
Petersonovu publiku zanimalo je što bi rekao Raskoljnikovu da je prije no što je ubio staricu došao kod njega na psihoterapiju
Vremena su malo-je-reći zanimljiva kad klinički psiholozi poput glazbenih zvijezda pune dvorane i stadione, kako što je slučaj s Jordanom Petersonom koji je trenutno na europskoj turneji. Živimo u doba spektakla. Peterson je čovjek koji načinom na koji govori a i onim što govori intrigira, ponekad i visoko polarizira ljude pa rasprodane karte za njegovo predavanje nisu iznenađenje.
Na ulazu u zagrebačku dvoranu Lisinski susreli smo dvije Francuskinje koje su u Zagreb iz Pariza došle samo Petersonova predavanja radi, jer u Francuskoj neće gostovati za ove turneje. "Otići ćemo par dana na hrvatsku obalu, ostati na kratkom godišnjem, ali sve smo to organizirale da bismo bile večeras ovdje", kažu.
Među publikom je puno ljudi iz Splita, Osijeka, doslovce iz svih dijelova Hrvatske. Dominiraju mlađi muškarci. Četiri prijatelja iz Osijeka, svi studenti u ranim dvadesetima, također su u Zagrebu došli zbog Petersona, kažu uz kartu koja je 500 kuna još će toliko potroši na put i smještaj.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°359
Кажи само да ли чланак садржи и његов одговор на то питање.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°360
паће wrote:Кажи само да ли чланак садржи и његов одговор на то питање.
Na to je pitanje Peterson odgovarao dulje od pola sata,
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°361
Za to vreme bi ovaj ubio tri babe, a ne jednu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°362
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°364
Mór Thököly wrote:Božo Petro vNogo
Боље овако?
_____
- Post n°365
_____
- Post n°366
Ono desno je Zvonimir Troskot, a ne Petrov, a stvarno liče.
Rapudić i je bio proglašavan za hrvatskog Petersona
Rapudić i je bio proglašavan za hrvatskog Petersona
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°367
Bleeding Blitva wrote:Ono desno je Zvonimir Troskot, a ne Petrov
Ih, jos bolje!
Zvono Troskok Nogo
- Post n°368
Troskot - brat Triglavov koji je bio skot
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°370
Bleeding Blitva wrote:Rapudić i je bio proglašavan za hrvatskog Petersona
Sve što čovjek treba znati o Raspudiću. A dosta govori i o Petersonu.
Na to je pitanje Peterson odgovarao dulje od pola sata, govoreći o Dostojevskom kao genijalnom piscu, kazavši da ne zna nikoga tko je tako psihološki moćno portretirao likove. "Zanima li vas sociologija, bolji je Tolstoj, Dostojevski je jači u psihologizaciji likova", zaključuje.
Taj su zaključak mogli dobiti od svakog srednjoškolca koji čita lektiru. I to besplatno.
- Post n°371
od svakog srednjoškolca koji čita lektiru. I to besplatno.
- Guest
- Post n°372
a da je zaista čitao te pisce, znao bi i da su kod Dostojevskog likovi, kao kod Mana, često alegorije za društvene tendencije, a da je Tolstoj u "Smrti Ivana Iljiča" dao možda i najbolji psihološki uvid u celokupnoj ruskoj književnosti, i da se ovakve ocene stvarno ne mogu davati na taj način. petparački opsenar.
- Post n°373
Cousin Billy wrote:a da je zaista čitao te pisce, znao bi i da su kod Dostojevskog likovi, kao kod Mana, često alegorije za društvene tendencije, a da je Tolstoj u "Smrti Ivana Iljiča" dao možda i najbolji psihološki uvid u celokupnoj ruskoj književnosti, i da se ovakve ocene stvarno ne mogu davati na taj način. petparački opsenar.
"Da je i 10 000 kuna ne bi bilo previše. Taj je čovjek promijenio moj život", komentira student kineziologije dok pogledava u mobitel kojega drži u ruci posve tetovirane podlaktice na kojoj je citat iz Biblije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°374
Cousin Billy wrote:petparački opsenar.
Nevjernik, vidim.
- Post n°375
_____