Hrvatska
- Post n°426
Re: Hrvatska
Mstislave, jesi li uzeo veliki ili mali kornet?
- Post n°427
Pozvao je predsjednika SDA Bakira Izetbegovića da vrati Hrvatskoj velered koji je njegovom ocu, prvom predsjedniku Republike BiH Aliji Izetbegoviću uručio prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman.
"Danas slušamo da ljudi čiji su očevi primali najviše hrvatske veleredove namijenjene najvišim stranim velikodostojnicima, konkretno Alija Izetbegović tu istu Hrvatsku i Tuđmana nazivaju zločincima, što ne samo da je laž već je i jako bezobrazno", upozorio je.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°428
Bleeding Blitva wrote:Očekujemo ekskluzivni izvještaj s Paškog trokuta za podforum Treće oko
p.s. možda ti je puno 3 nacionalna parka u jednom điru...
p.p.s. ajme sad mi se jede paški sir
Naravno da je mnogo, i naravno da će nešto izvisiti... A, video sam da imaju i vinske, i sirske ture, ofkors. Malo je 11 dana i za kupanje, i za sve okolo!
Nego, taj sir moram overiti, ne? Jesu li svi "autentični" ili da tražim neki određeni?
Filipenko wrote:Mstislave, jesi li uzeo veliki ili mali kornet?
Uzeću oba!
- Post n°429
Imaš baš the Paški sir, taj slovi kao najbolji, a imaš i paške sireve...Ima i sirana gdje znaju vodit ljude na turama i objašnjavat princip rada i proizvodnje.. tamo ti je inače i jedan od restorana s michelinovom zvjezdicom (Boškinac), a uz njega je i odlična konoba istog vlasnika, samo s puno prihvatljivijim cjenama.mstislaw wrote:Bleeding Blitva wrote:Očekujemo ekskluzivni izvještaj s Paškog trokuta za podforum Treće oko
p.s. možda ti je puno 3 nacionalna parka u jednom điru...
p.p.s. ajme sad mi se jede paški sir
Naravno da je mnogo, i naravno da će nešto izvisiti... A, video sam da imaju i vinske, i sirske ture, ofkors. Malo je 11 dana i za kupanje, i za sve okolo!
Nego, taj sir moram overiti, ne? Jesu li svi "autentični" ili da tražim neki određeni?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°430
Imas i Pakostane gde nisu dozvolili da se postavlja Tudjmanov spomenik, pa ih vredi obici i ostaviti im neku kintu.
- Post n°431
Od tamo je Ante Gotovina i naravno da Tuđman tamo stoji u centru
_____
- Guest
- Post n°432
I to baš dobar, zamišljeni Tuđman. Nikakve frivolnosti, već jedna rustična stamenost i poza dubokog sozercanja. Mislim da je kačen na forumu.
- Post n°433
E onda potpali malo Pakostane, kad si vec tamo.
- Post n°434
Mnogo si pakoštan, Filipe.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°435
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°436
Довољна им је мука што их у туристичким агенцијама преко бркају са Пакистаном.
Ел се убраја у станове или не?
Ел се убраја у станове или не?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°437
fikret selimbašić wrote:Mnogo si pakoštan, Filipe.
Spičkali smo sve pare na otvaranje mosta umjesto da skupljamo za kanadere, a on nam huška na požare.
Uime svih ljudi dobre volje proglašavam Filipenka personom non grata na ovom topiku
Iš.
_____
- Post n°438
Дакле је ли неко наручио гратинираног Филипа... нико?
Ето, и то је обавијено.
Ето, и то је обавијено.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°439
Bleeding Blitva wrote:fikret selimbašić wrote:Mnogo si pakoštan, Filipe.
Spičkali smo sve pare na otvaranje mosta umjesto da skupljamo za kanadere, a on nam huška na požare.
Uime svih ljudi dobre volje proglašavam Filipenka personom non grata na ovom topiku
Iš.
Ja se nadam da će ljudi dobre volje izaći ususret tvom zahtjevu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°440
Ususret ne izlazim, u odvajam mitraljezom.
Al bez zezanja, zar nije bilo neke frke u tom Pakostanu, ja se secam da je neki gradonacelnik odbijao tudjmanovu bistu, da je optuzivao tudjmana i hdz za pljackanje naroda, da je bila frka oko toga. Ili sam prosto previse mator i to se zbilo fazon 2010. a oni u medjuvremenu kao i ovaj forum podrzali branitelje bez zadrske?
Al bez zezanja, zar nije bilo neke frke u tom Pakostanu, ja se secam da je neki gradonacelnik odbijao tudjmanovu bistu, da je optuzivao tudjmana i hdz za pljackanje naroda, da je bila frka oko toga. Ili sam prosto previse mator i to se zbilo fazon 2010. a oni u medjuvremenu kao i ovaj forum podrzali branitelje bez zadrske?
- Post n°441
Pripreme su bile u toku uoči mog zahtjeva.fikret selimbašić wrote:Bleeding Blitva wrote:
Iš.
Ja se nadam da će ljudi dobre volje izaći ususret tvom zahtjevu.
@Filipenko, stvarno mi nije poznato, i nekako čisto sumnjam da su Pakoštane u pitanju, a google mi ne daje ništa osim zgražanja na biste
_____
- Post n°442
Filipenko wrote:Ususret ne izlazim, u odvajam mitraljezom.
Zamijenio si Pakoštane za Primošten. Tamošnji načelnik Stipe Petrina je Tuđmanu ukinuo i ulicu u mjestu.
- Post n°443
Aaaa tako je, bravo.
Stoga hodocasce u Primosten, kisu olova na Pakostane.
- Post n°444
Filipenko wrote:Aaaa tako je, bravo.
Samo dođi, bićeš vošten
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°446
Jadran, Egej i Jonija imaju najlepše obale na svetu (kada je turizam u pitanju, ne racunam neke sad ludacke klifove koji su spektakl, ali...sta cu s njima...). Mi imamo solidnu privilegiju što možemo da sednemo u auto, motor...čak vičniji i na bicikl i odemo do tamo.
- Post n°447
fikret selimbašić wrote:Filipenko wrote:Aaaa tako je, bravo.
Samo dođi, bićeš vošten
Ja u Hrvatsku samo u denacifikaciju i rejugoslavizaciju, samo savetujem mstislava kad je vec tamo.
- Post n°448
Filipenko wrote:fikret selimbašić wrote:
Samo dođi, bićeš vošten
Ja u Hrvatsku samo u denacifikaciju i rejugoslavizaciju...
Znači, nisi još digao ruke od nas?
- Post n°449
Polako, prvo da raspravimo nesto sa Crnom Gorom...
- Post n°450
Sad ste me zainteresovali. Ovde ima elemenata Jonskog mora. Sto je vrh.