opozicija
- Post n°751
Re: opozicija
boško sigurno nije lud niti ima posebno ludačke ideje, ništa što ne izlazi iz korpusa evropske desnice. čak štavište ništa gore od naprednjaka u trenutku dolaska na vlast. to je to, manje više - čak nema ni hipoteku nepostupanja tribunala prema stvarima za koje se sudi.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°752
Protiv Luke Miljuša, koji je sinoć na Slaviji svojom vožnjom, kako se sumnja, prouzrokovao udes sa 10 vozila a zatim se prevrnuo, biće podneta krivična prijava, saznaje Tanjug.
Krivična prijava biće podneta zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja po nalogu dežurnog zamenika tuzioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.
On je, kako se sumnja, vozio "volvo xc60" u trenutku udesa.
Luka Miljuš je sin Branka Miljuša, člana Predsedništva Stranke slobode i pravde.
Branko Miljuš ("Slobodno pišite na društvenim mrežama šta želite, pa i protiv države, ali imajte u vidu da radite za Gorana Veselinovića* i da vas to čini pomalo licemerima") je sad kod Đilasa?
* kum Aleksandra Vučića i njegov medijski perač novca
- Post n°753
dobro sam k'o iz Plavog Orkestra Loša
dobro sam kao pare koje ima Goša
pozdrav za Miljuša, esi mi dobar
dobro sam kao pare koje ima Goša
pozdrav za Miljuša, esi mi dobar
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°754
Jadnici - Viktor Igo.epub
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°755
2016 - Sabac je nas
2017 - Zagreb je nas
2017 - Zagreb je nas
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°756
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°757
Btw, bolje da su uzeli ime Mozemo. Kad nekom kazes Moramo, u 99% slucajeva dobijas odgovor Nista se ne mora, mora se samo umreti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°758
Srpska verzija death and taxes. Death.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°760
https://beta.rs/vesti/politika-vesti-srbija/157947-vuletic-izlazimo-na-gradske-izbore-to-je-obaveza-svih-politickih-opcija-koje-zele-promenu
[size=32]Vuletić: Izlazimo na gradske izbore, to je obaveza svih političkih opcija koje žele promenu[/size]
tu su i basara i boško jakić
[size=32]Vuletić: Izlazimo na gradske izbore, to je obaveza svih političkih opcija koje žele promenu[/size]
tu su i basara i boško jakić
- Post n°761
Ahaha, joj.
_____
- Post n°762
Srdjan Škoro predsednički kandidat Pokreta Da se struka pita (VIDEO)
Pokret "Da se struka pita" najavio je danas da će na predstojećim predsedničkim izborima 3. aprila kandidovati novinara iz Beograda Srdjana Škora.
Na konferenciji za novinare pokreta "Da se struka pita", Škoro je izjavio da će se kandidovati za predsednika kako bi "čestiti i obespravljeni ljudi" imali za koga da glasaju.
Istakao je da se zalaže da Srbiju vode stručni i kompetentni ljudi bez afera i da je samo oni mogu "izvući iz blata".
"Borimo se izmedju nestanka i opstanka. Ako ne glasamo za opstanak 3. aprila, nestaćemo kao država", naglasio je on.
Najavu kandidature Srdjana Škora danas su na konferenciji za novinare podržali i lekar Dejan Žujović iz pokreta "Za sve moje ljude", advokat Vladimir Terzić iz šabačkog pokreta "Budjenje" i samostalna odbornica u Skupštini Beograda Andjelka Žunić.
Osnivač pokreta "Da se struka pita" Vladimir Kovačević izjavio je da je taj pokret odluku da podrži kandidaturu Škora bazirao na istraživanjima javnog mnjenja, ali i na intuiciji.
"Mislim da Škoro ima šanse da zabeleži značajan rezultat", rekao je Kovačević.
Kovačević je naglasio da je svako dobrodošao da se priključi tom opozicionom bloku kako bi "režim" predsednika Srbije Aleksandra Vučića u narednom periodu bio uzdrman.
Dodao je da će pokret u narednom periodu predstaviti svog kandidata za gradonačelnika Beograda, kao i svoju listu za parlamentarne izbore.
Kovačević je na konferenciji predstavio istraživanje javnog mnjenja koje je naručio taj pokret, a prema kojem je 58,2 odsto ispitanika odgovorilo da smatra da na političkoj sceni Srbije ima mesta za nove političke opcije.
Prema tom istraživanju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje je najpopularniji političar, ali je njegov rad 31 odsto ispitanika od 1.200 učesnika u anketi ocenilo najnižom ocenom.
Na pitanje za koga bi glasali da su izbori sad u nedelju, 30,8 odsto gradjana je odgovorilo da bi glasalo za Srpsku naprednu stranku.
Kovačević je naglasio da je 13,2 odsto ispitanika reklo da bi glasalo protiv vlasti, ali da ne bi glasali ni za jednu od poznatih opozicionih stranaka.
"To upućuje da smo na pravom putu i da narod očekuje novu opciju u ponudi", istakao je on.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°763
Egomanijaci level 1990. Čak ni ne verujem da je ovo nekakvo trojanstvo.
- Post n°764
Nije trojanstvo, vec su izvisili za sve koalicije. Isto ocekujem i od Bote i Zilijena ako se negde ne udome.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°765
Od Bote sigurno.
_____
- Post n°766
Obavezno odgledati do kraja pic.twitter.com/SkYERYs0i6
— ???????????????????? (@bobvuja) January 21, 2022
- Post n°769
JEL JA NE VOLIM DA BUDEM PREDSEDNIK???? https://t.co/rJT8E9VN4q
— Pavle Grbovic (@PavleGrbovic) January 22, 2022
_____
????
- Post n°770
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas predložio je Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata opozicije na izborima koji slede.
Na Glavnom odboru stranke u Novom Sadu SSP je donela odluku da predloži partnerima u opoziciji da podrže Ponoša kao zajedničkog kandidata.
„Verujem da je Zdravko Ponoš može da pobedi Aleksandra Vučića“, rekao je Đilas.
A sto voli da samara mucenog Jeremiju bez ikakvog razloga, svaka cast.
Na Glavnom odboru stranke u Novom Sadu SSP je donela odluku da predloži partnerima u opoziciji da podrže Ponoša kao zajedničkog kandidata.
„Verujem da je Zdravko Ponoš može da pobedi Aleksandra Vučića“, rekao je Đilas.
_____
????
- Post n°771
Janko Suvar wrote:
Чему то? Мислим, треба неки разлог?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°772
Bas ce Ponos da pobedi (Pride, - eto kampanje za ssp) . Ponos I predrasuda
- Post n°773
Пише се Понош и предрашуда.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°774
pa bilo bi lepo da ima bar neeki razlog, posto treba za dva meseca da izadju zajedno na izbore, al ono sta ces, kad nece da se brani.паће wrote:Janko Suvar wrote:
Чему то? Мислим, треба неки разлог?
_____
????
- Post n°775
ja sam debil meni ovaj nastup žujovićev simpa posebno u odnosu na standarde opozicije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.