opozicija
- Guest
- Post n°851
Re: opozicija
topijo tenkove. na to će ići i to će se primiti kod marve. ali to ipak nije dovoljno.
- Post n°852
Pa za svakog ce nesto takvo da okace. Eno i Kostunica izdao Kosovo, ne? Da ne pricam sto je izrucivao nase generale...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°853
Ispada da je dovoljno samo da nema kostura u ormaru.Cousin Billy wrote:topijo tenkove. na to će ići i to će se primiti kod marve. ali to ipak nije dovoljno.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°854
OK je Ponoš. Pristojan, razuman i razložan.
Ovo Morovo sa harizmom - vidi septembar 2000.
- Guest
- Post n°855
disident wrote:Ispada da je dovoljno samo da nema kostura u ormaru.Cousin Billy wrote:topijo tenkove. na to će ići i to će se primiti kod marve. ali to ipak nije dovoljno.
pa da. štaš više, neće sigurno da pobeđuje Vučića.
- Post n°856
Cousin Billy wrote:topijo tenkove. na to će ići i to će se primiti kod marve. ali to ipak nije dovoljno.
Nije pobedio ni u jednom ratu u koji je poveo vojsku.
Mislim, za razliku od njih...
- Post n°857
Mór Thököly wrote:Cousin Billy wrote:topijo tenkove. na to će ići i to će se primiti kod marve. ali to ipak nije dovoljno.
Nije pobedio ni u jednom ratu u koji je poveo vojsku.
Mislim, za razliku od njih...
Pazi kad ce u nekom trenutku neko od naprednjaka to sigurno da kaze i to bas ovako kao sto si napisao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°858
Vrv
Janko, zasto neces da glasas za kandidata koji nedakosovo i neunato?
- Post n°859
Inače, čisto da ponudim ja prevod za to "NATO general" - to je naprosto etiketa koja znači da neko nije deo ili proizvod SRN političke elite (naravno, i prebezi se pošteđuju). To je sve što znači. Zato i Jeremić može da bude NATO Vuk Šiptarlone, a Koštunica izdajnik Kosova, pa čak i Amfilohije može da se klepi po glavi podrškom za Mila - to je istorija po SRN-u, u kojoj je sve što se desilo posle 5. oktobra izdaja, a svi koji su devedesetih bili protiv vlasti, a 2000-oj deo vlasti (osim SPS koji je mOrAo) - izdajnici.
_____
- Post n°860
mislis dakle da bi Ponos najbolje sprovodio " da ih posaljemo u laznu drzavu Kosovo, da prikupe porez, pa koga ubiju ubiju" politiku.beatakeshi wrote:OK je Ponoš. Pristojan, razuman i razložan.
I ja.
_____
????
- Post n°861
Mór Thököly wrote:Vrv
Zato što mrzi zapadne Srbe.
_____
- Post n°862
Informeru je i Malinovic NATO general
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°863
Naravno. Jer je bio u DS.
_____
- Post n°865
_____
- Post n°867
Možeš ti bolje, ali moraš malo da se potrudiš.Janko Suvar wrote:mislis dakle da bi Ponos najbolje sprovodio " da ih posaljemo u laznu drzavu Kosovo, da prikupe porez, pa koga ubiju ubiju" politiku.beatakeshi wrote:OK je Ponoš. Pristojan, razuman i razložan.
I ja.
- Post n°868
Uglazbice ga Informer sa Sorosem
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°869
_____
- Post n°871
To je drugo
_____
- Post n°872
Ako nista drugo, bar ce namuciti stripadziju u Informeru. Da akteri stripa ne pokazuju prstom u njega i govore Zdravko Ponos, ne bi ga niko prepoznao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°873
Kako nam je rečeno, kod stranaca, odnosno predstavnika nekih zapadnih zemalja, je donet vrlo neformalan stav da bi Ponoš mogao da bude dobar kandidat, ali se takvih jasnih i otvorenih kavlifikacija ambasadori klone.
Oni, kažu naši izvori, žele sa Ponošem da razgovaraju i iz prve ruke steknu utisak.
Ponoš će u narednim danima i sledeće nedelje verovatno biti pozvan na susret sa više ambasadora zapadnih zemalja i zemalja Kvinte, navode naši diplomatski izvori.
Stranci jebote.
Oni, kažu naši izvori, žele sa Ponošem da razgovaraju i iz prve ruke steknu utisak.
Ponoš će u narednim danima i sledeće nedelje verovatno biti pozvan na susret sa više ambasadora zapadnih zemalja i zemalja Kvinte, navode naši diplomatski izvori.
Stranci jebote.
_____
????
- Post n°874
Erős Pista wrote:Inače, čisto da ponudim ja prevod za to "NATO general" - to je naprosto etiketa koja znači da neko nije deo ili proizvod SRN političke elite (naravno, i prebezi se pošteđuju). To je sve što znači. Zato i Jeremić može da bude NATO Vuk Šiptarlone, a Koštunica izdajnik Kosova, pa čak i Amfilohije može da se klepi po glavi podrškom za Mila - to je istorija po SRN-u, u kojoj je sve što se desilo posle 5. oktobra izdaja, a svi koji su devedesetih bili protiv vlasti, a 2000-oj deo vlasti (osim SPS koji je mOrAo) - izdajnici.
da, to je to
- Post n°875
Mislim, oni su neko ko nema "istorijski legitimitet" da vlada Srbijom, oni su uzurpatori u istorijskom smislu, i zato imaju problem sa skoro svime sto je bilo pre i drugim sto je sada. Sve je bilo ili lose ili se falsifikuje, a u sadasnjosti - to, ko nije s nama je izdajnik.