opozicija
- Post n°826
Re: opozicija
Ukratko, nema sanse da potera Vucica u 2. krug
- Post n°827
Nije nemoguce. A uz to, ima jos ljudi koji bi glasali za Tadija.
Za Jeremiju se slazem i dodajem da mi se cini da je zapravo vec postojao neki interni dogovor oko Ponosa koji je onda doveo do loma u NS, a ne obratno.
Natavno, Djilas jeste kabadahijski ovo odradio, ne samo na relaciji sa Jeremijom, nego i sa drugima u koaliciji i opoziciji, ali sto kazes, drugacije tesko da bi se prelomilo, a sad smo po svemi sudeci blizu konacne odluke.
Et fica
Za Jeremiju se slazem i dodajem da mi se cini da je zapravo vec postojao neki interni dogovor oko Ponosa koji je onda doveo do loma u NS, a ne obratno.
Natavno, Djilas jeste kabadahijski ovo odradio, ne samo na relaciji sa Jeremijom, nego i sa drugima u koaliciji i opoziciji, ali sto kazes, drugacije tesko da bi se prelomilo, a sad smo po svemi sudeci blizu konacne odluke.
Et fica
Last edited by Erős Pista on Tue 25 Jan 2022 - 21:16; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°828
Mislim, glasacu ga, ali nema teretske sanse
- Post n°829
Mór Thököly wrote:Ukratko, nema sanse da potera Vucica u 2. krug
Apsolutno se ne slazem. Oko harizme ne bih, to je mit, ali ima jasne adute - smirenost, artikulisanost, vojnu karijeru, itd. Ako svi zalegnu iza njega, to je dovoljno za dobar rezultat. Da li ce biti drugog kruga, tesko je reci iz ove perspektive, a to ne zavisi ni samo od (glavnog) landidata, nego i od ovih drugih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°831
Kad čujem reč harizma uhvatim se za svoj mač sa Atlantide, pa se setim da je telo jače od mača.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°832
Ma, ovo su izbori za i protiv Vucica. Bitno je samo da se ne zalepi previse blata za njega da glasaci koji su protiv Vucica ne odustanu od galsanja.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°833
Upravo.
_____
- Guest
- Post n°835
Bog te jebo koji bi cirkus bio da se ovde napravi nekakav momentum, ma i bez drugog kruga, ionako Vučić ostaje predsednik, i da padne Beograd. Meni baš odgovara ovakav kandidat koji nije feferona nego karfiol, moš se jede, kao zdrav je, ali te neće opeći i svi realno mogu da to jedu kad nema ničeg drugog. Neće mu naći ubijene cimere, šmrkanje sa sisa, prodaju vojnih tajni (dobro to će možda i pokušati), Ponoš nije lik za koga se lepe afere. Samo to je potrebno sad.
- Post n°836
Talason wrote:bilo bi dobro i da kandiduju onog nemačkog popa
To bi bio mnogo bolji kandidat. Kad bi moglo.
- Post n°838
da padne Beograd
to je, realno, glavni cilj, i domet, ovih izbora. ali to nije malo.
- Post n°839
Cilj je oslobađanje - ne pad Beograda, a Đavo je u detalju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°840
Cousin Billy wrote:Bog te jebo koji bi cirkus bio da se ovde napravi nekakav momentum, ma i bez drugog kruga, ionako Vučić ostaje predsednik, i da padne Beograd. Meni baš odgovara ovakav kandidat koji nije feferona nego karfiol, moš se jede, kao zdrav je, ali te neće opeći i svi realno mogu da to jedu kad nema ničeg drugog. Neće mu naći ubijene cimere, šmrkanje sa sisa, prodaju vojnih tajni (dobro to će možda i pokušati), Ponoš nije lik za koga se lepe afere. Samo to je potrebno sad.
Pretio je Sutanovac nekakvim papirima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°842
Ja necuMór Thököly wrote:Mislim, glasacu ga, ali nema teretske sanse
_____
????
- Post n°843
Janko Suvar wrote:Ja necuMór Thököly wrote:Mislim, glasacu ga, ali nema teretske sanse
E, cekaj, a zasto? Mislim, ja znam sta meni smeta, ali upravo u tom smislu mi nije jasno sta tebi smeta?
- Post n°844
Preterivanje. Srki Babovic nije bio kandidat DJB-a... Mila Aleckovic jeste
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°845
Ali pazi kad je Jeremija bio previse normalan za Chedu Anti-sexa.
_____
- Post n°846
Razumem misljenje da ce Ponos biti prihvatljiv vecini opozicije, al to bas nije velika brojka.
Malo je i smesno to, ko bi rekao da ce to sto je neko bio oficir, general, nacelnik generalstaba vojske Srbije biti plus gradjanskoj opciji
Malo je i smesno to, ko bi rekao da ce to sto je neko bio oficir, general, nacelnik generalstaba vojske Srbije biti plus gradjanskoj opciji
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°847
Nije to plus "gradjanskoj opciji", nego prosecnom biracu. Nisam rekao ni vecini opozicije, nego vecini antirezimskih biraca, od kojih mnogi nisu ni izlazili na biralista dosad.
_____
- Post n°848
Momcilo Perisic srpski Ajzenhauer!
_____
????
- Post n°849
Nato general Ponos i prosecni birac? Nece morati Vucicevic ni mnogo da izmisljaErős Pista wrote:Nije to plus "gradjanskoj opciji", nego prosecnom biracu. Nisam rekao ni vecini opozicije, nego vecini antirezimskih biraca, od kojih mnogi nisu ni izlazili na biralista dosad.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°850
Sta znaci NATO general i ko ga tako zove osim rezimskih tabloida?
_____