opozicija
- Post n°801
Re: opozicija
Ja sam prvi put procitao "opsovao", i mislim se, kakva je pa to vest, cak i za tabloide...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°802
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°804
Dobro je Djilas odigrao da Vučić dobije u prvom krugu.
- Post n°807
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°808
_____
- Post n°809
nisu se ni izlegli, a već su se poxovali
Spektakl pic.twitter.com/QCU0T9ZiIW
— Radomir Martin (@radomir_martin) January 25, 2022
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°810
ali mene ne prestaje da zabavlja ono "novosti iz opozicije" iznad Kenine slike. nije provučen kroz alien filter, ne planira ubistvo predsednika, o aktivnostima opozicije inače ne izveštavaju, ovo mu dođe reklamiranje nekog trojanskog projekta upakovano u formu izveštavanja, na stranici zabava, o pripadnicima neke quirky supkulture--gle šta su sad smislili, Kena i srpska levica, e jesu šašavi
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°811
_____
- Post n°812
https://rs.n1info.com/vesti/jos-jedan-predlog-za-predsednickog-kandidata-da-u-trku-krene-kostunica/
_____
- Post n°815
nije ovo za mene vidis da pominje viziju onog lopova, ovo je za neke iksere ako se to tako zove.
_____
????
- Post n°816
Janko Suvar wrote:nije ovo za mene vidis da pominje viziju onog lopova, ovo je za neke iksere ako se to tako zove.
Mislis bumere?
- Post n°817
Ne, ne, posle, 70te, Beograd je svet generacija
_____
????
- Post n°818
Ima jos ovakvih prijava, navodno i Vladeta, Sabic, Teodorovic, its. Dakle, izgleda da je to to.
https://nova.rs/vesti/politika/saznajemo-reditelj-goran-markovic-podrzao-zdravka-ponosa-za-predsednika/
https://nova.rs/vesti/politika/saznajemo-reditelj-goran-markovic-podrzao-zdravka-ponosa-za-predsednika/
_____
- Guest
- Post n°819
najmanje glupa odluka. Ponoševa politika nije ni bitna (a nije maligni lik), pokušaj ulaska u drugi krug i usputno napucavanje hajpa oko beogradskih izbora sasvim se lepo mogu poveriti Ponošu.
tovariće ga naravno za topljenje tenkova i uništavanje vojske, što sa njim realno veze nema ali moraće nekako da ga napadaju.
tovariće ga naravno za topljenje tenkova i uništavanje vojske, što sa njim realno veze nema ali moraće nekako da ga napadaju.
- Post n°820
+1
To i ja mislim, u datim okvirima, sasvim dovoljno dobro.
To i ja mislim, u datim okvirima, sasvim dovoljno dobro.
_____
- Post n°821
Sasa Jankovic je imao 16 posto, tako da moja procena je 11, eto tako negde.
_____
????
- Guest
- Post n°822
dodaću još i da je ova martinka u lice Jeremiću bila dosta đilasovski kabadahijski momenat, ali sasvim adekvatan u ovoj situaciji. ne bi se nikada dogovorili oko kandidata, do izbora bi slušali graktanje ocvalih kompleksaša (mislim ja ne bih, već bih povremeno sa krajnjim gnušanjem gledao njihove blede potkolenice u studijima dok upadaju u reč jedni drugima)
- Post n°823
Mozda ne bi bilo lose da se kandiduje i Tadic - znaju ga i oni koji hvataju samo par kanala na tv-u a nesto paljbe moze da primi na sebe. Ponos nije toliko poznat pa bi nesto od blacenja tipa "ubio je svog cimera" bi moglo i da ga osteti a o Tadicu svi sve znaju, svi imaju misljenje pa polivanje po njemu ne bi imalo efekta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°825
Mislim, covek nema nikakvu harizmu. Jedino je dobro sto je bio nacelnik GŠ, nekom to nesto znaci...pretpostavljam