Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Garijeva septička jama

rumbeando

Garijeva septička jama - Page 33 Empty Re: Garijeva septička jama

Post by rumbeando Fri Oct 07, 2022 12:20 am

Ema Bednarz
    1 д. ·
    Danas je u Srbiji ubijena devojčica od dve godine. Ubica je njen otac. Centar za socijalni rad je dozvolio ocu da je viđa, iako se majka tome protivila. Ovo je bila osveta majci zbog toga što ga je napustila. On je izvršio samoubistvo. Mediji pišu o 'porodičnoj tragediji'. I o nezapamćenom zločinu, iako je poslednjih godina bilo sličnih situacija. To o "nepamćenju" i našoj kratkoj pameti zaista jeste veliki porblem.
    *Otac je majci pustio pourku gde je napisao šta će učiniti. Nadležni organi nisu preduzeli ništa, naprotiv, uprkos svim indikacijama Centar za socijalni rad u Vršcu je dozvolio da otac viđa dete bez supervizije i time predstavlja direktnog saučesnika u ovome.
    P.S. Moja majka je u procesu svog razvoda puno puta dobila slične poruke od mog oca. Da će nas, mene i moju sestru ubiti, da bi joj se osvetio. Sudbina ga je preduhitrila, moja sestra je poginula u svojoj 12oj godini. Ja sam bežala od kuće nekoliko puta. Prvi put sa 10 godina. Državna bezbednost za koju je radio me je pronašla posle nedelju dana i vratila njemu. Nisi obraćali pažnju na vidne modrice, hematome i podlive po mom celom telu. Bilo je jasno da nisam obesno dete koje beži od kuće jer mu tata nije kupio bickl. Bez ikakvog razgovora sa mnom, mojom majkom, Zaječarski centar za socijalni rad je slegnuo ramenima, rekao mojoj majci da se plaši mog oca i potpisao odluku da se vratim tamo. Poslednji put sam pobegla sa 15. Pretnjom direktorki zaječarske gimnazije nisam dobila kopiju svojih svedočanstava (i ona ga se plašila) i srednjoškolsko školovanje sam nastavila sa nekoliko godina zakašnjenja vanredno. Menjajući gradove u kojima sam živela i srednje škole u kojima sa davala ispite nekoliko puta. U međuvremenu, živela sam (pardon my french) u vukojebini iza Avale u nekoj vikendici tri godine krijući se od njega. Ratko Mladić scenario. Da me ne bi ubio, ili poslao udbaše da me siluju redom nekoliko njih, kako je voleo da preti. Moj otac je živeo slobodno. Služba u kojoj je radio je to znala. Sve ovo o čemu pišem. Moji učitelji, nastavnici su svakodnevno, a pogotovu na časovima fizičkog gledali povrede koje sam imala svuda po telu. Jednom prilikom zaječarski patolog mi je ušivao glavu kod nas kući, po pozivu, tajno, nisam otišla u bolnicu, nisu mi snimili glavu, sutra sam otišla u školu. Deo kose bio je obrijan. Niko me ništa nije pitao. Niko nije ni morao. Svi su znali. Govorio mi je da mi to radi jer zna šta moju majku kurvu najviše boli, boli je da joj povredi dete, a ionako ću i ja jednog dana biti kurva pa i sama zaslužujem sve to. Ponavljam, svi su znali: njegovi uvaženi prijatelji advokati i doktori, njegove kolege iz službe, moji nastavnici, Centar za socijalni rad, pa čak i tadašnje Ministarstvo za rad i socijalnu politiku kome je mama pisala. Odgovor nezvanični, telefonom (zvanični moja majka nikad nije dobila) bio je: "Nažalost ovakvi slučajevi rešavaju se u ludnici, mrtvačnici ili sudnici. Svakako za dete bude prekasno."Ja sam (ga) nekako preživela. Neke devojčice neće preživeti, zato se nadam da vas vidim 7.og u 17h ispred Informera.
    Vreme je za bes! Vreme je da krenemo i nikad više ne stanemo, nikad više ne odustanemo od sebe!
    Vreme je da ne živimo u strahu. Vreme je da od plata koje su redovno manje od muških ne plaćamo terapije zbog činjenice da je svaka četvrta devojčica u Srbiji doživela neku vrstu zlostavljanja. Devojčica!!! O ženama neću ni da pričam sada. Zajebite šta god da mislite da imate važnije u petak u 17h i budite tamo. Radi se i o vašim životima.
    https://www.facebook.com/ebednarz1/posts/pfbid0ShrXCPZREVRMMiakURSNxiGMCWqJ9s71VN8FfddphqhMe6HNjEv6xZoFQAgSDUWEl?__cft__[0]=AZXhMCTb3tladSWNGzsFLNYjDkTPZwxvZg5uTIjMio9_gYkG5Sp-UKQU4BKLGxmrZmG1swtzp24j1DhhsqVOxQxIgoDb3xDTeYS15bOh_P3bWkfJie9rk5uvix6-4VHJ3K4&__tn__=%2CO%2CP-R

To je izgleda ovaj slučaj:

https://zena.blic.rs/porodica/sandra-je-uspela-da-okonca-brak-posle-15-godina-ponizenja-i-batina-mucio-me-je-dok/lqpm63p
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Oct 11, 2022 8:36 pm

Svetlana Petrović (56) i njen rođeni brat Slobodan Trajković (48), kao i njihov prijatelj Goran Radivojević (56) poginuli su preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Pančevačkom putu u Beogradu, dok je Tomislav P. (58), Svetlanin emotivni partner, teško povređen. (...)
    Kako saznajemo, u trenutku nesreće Goran Radivojević imao je zabranu upravljanja vozilom od osam meseci, koja mu je izrečena u avgustu, što znači da nije smeo da upravlja vozilom u vreme nesreće. Pored toga, Radivojević je imao čak 19 krivičnih dela i 36 otkrivenih saobraćajnih prekršaja.
    - Vozač je do sada bio osuđivan za sedam krađa, 10 teških krađa, takođe je imao jednu prijavu za nasilje u porodici, kao i jedno falsifikovanje isprava. On je učestvovao u 12 saobraćajnih nesreća, od koji je polovinu sam izazvao - objašnjava izvor i dodaje:
    - Tokom 2017. bila mu je izdata zabrana upravljanja vozilom u trajanju od osam meseci, da bi u 2021. bila izdata još jedna od šest meseci, kao i trenutna, koja važi ponovo osam meseci.
    blic.rs/vesti/beograd/u-automobilu-smrti-nadjene-i-stake-brat-i-sestra-stradali-na-licu-mesta-10/r1g9sbq
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Wed Oct 12, 2022 8:57 pm

Puna jama komentara:

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    kondo

Post by kondo Thu Oct 13, 2022 12:21 am

i nisu neki, bolji je video

Garijeva septička jama - Page 33 3647434120

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Tue Oct 25, 2022 11:33 am

Garijeva septička jama - Page 33 Ff5kok1XoAEYcDd?format=jpg&name=large

evropski lideri!

(nemam pojma odakls su podaci)

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Tue Oct 25, 2022 11:34 am

UBosni duplo više nego u Srbiji. Zapad!

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Notxor

Post by Notxor Tue Oct 25, 2022 11:42 am

Kakvo pitanje, takav odgovor.

WOMEN’S RIGHTS ARE HUMAN RIGHTS!
    We are all entitled to human rights. These include the right to live free from violence and discrimination; to enjoy the highest attainable standard of physical and mental health; to be educated; to own property; to vote; and to earn an equal wage.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 25, 2022 12:48 pm

Ovde je jedino cudo Portugal
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 25, 2022 12:48 pm

Razlika izmedju Holandije i Belgije...
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Tue Oct 25, 2022 12:49 pm

Ferenc Puskás wrote:UBosni duplo više nego u Srbiji. Zapad!
    Garijeva septička jama - Page 33 3579118792

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 25, 2022 12:51 pm

Btw malo su mi sumanute ove cifre, i crvene i zelene
    паће

Post by паће Tue Oct 25, 2022 12:54 pm

Методом згодног узорка се све може доказати.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 25, 2022 2:29 pm

Mislim da je ovo neko našarao bezveze, pre svega zbog Portugala koji je svetska avangarda kada su u pitanju prava transrodnih osoba.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 25, 2022 2:40 pm

Ma da
    Notxor

Post by Notxor Tue Oct 25, 2022 2:50 pm

Evo jedne ozbiljne mape u kojoj je Hrvatska zapad, a Francuska severna Afrika.

Garijeva septička jama - Page 33 2CHnltj

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Oct 25, 2022 4:22 pm

Uncle Baby Billy wrote:Garijeva septička jama - Page 33 Ff5kok1XoAEYcDd?format=jpg&name=large

evropski lideri!

sta napravi almodovar od spanije

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 28, 2022 5:10 pm

Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Oct 29, 2022 3:51 am

Ali probušio i debelo i tanko crevo… pa šta je tražio po tankom crevu???

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    kapetanm

Post by kapetanm Sat Oct 29, 2022 7:41 am

Nesto mi zbir tih organa u vesti ne ide. Posebno ne bušenje pluća tokom intubacije, ovde predstavljene kao partizanski metod s probadanjem a nidje veze.
    Ali tako je to po internetu
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Oct 29, 2022 9:41 am

rumbeando

Post by rumbeando Sat Oct 29, 2022 4:12 pm

Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Sat Oct 29, 2022 4:36 pm

Uncle Baby Billy wrote:Garijeva septička jama - Page 33 Ff5kok1XoAEYcDd?format=jpg&name=large

evropski lideri!

koji poso almodovar odradio Garijeva septička jama - Page 33 3137070404

edit: vec ostap odreagovao Garijeva septička jama - Page 33 1233199462

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    bela maca

Post by bela maca Sat Oct 29, 2022 4:37 pm

a tek kim od ovog foruma Garijeva septička jama - Page 33 3137070404

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Oct 31, 2022 6:13 am

Skoro 5000 ljudi je na listama čekanja za ugradnju veštačkog kuka na Banjici, ima ih trocifren broj koji čekaju od 2018. Poslednjem na prvoj listi procenjeni termin je u 2029, dakle 7 godina od podnošenja zahteva.
    https://www.rfzo.rs/lista.php?ustanovaID=294&intervencijaID=14&pomagaloID=2
    https://www.rfzo.rs/lista.php?ustanovaID=294&intervencijaID=14&pomagaloID=3
    https://www.rfzo.rs/lista.php?ustanovaID=294&intervencijaID=14&pomagaloID=8

Na listi čekanja za protezu kolena na istom mestu je skoro 10.000 ljudi, ima ih koji čekaju od 2015, od 2016. čeka preko 700 njih, od 2017. preko 1300, od 2018. preko 1500, a poslednji na listi ima termin u 2031.
    https://www.rfzo.rs/lista.php?ustanovaID=294&intervencijaID=15&pomagaloID=6
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Oct 31, 2022 7:58 am

Notxor wrote:Evo jedne ozbiljne mape u kojoj je Hrvatska zapad, a Francuska severna Afrika.

Garijeva septička jama - Page 33 2CHnltj

Ponosan na Venecuelu, Boliviju, Zambiju, Juznoafricku Republiku, Ugandu. Garijeva septička jama - Page 33 3826186726

Garijeva septička jama - Page 33 Goku-smiling

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 8:00 am