Patriote srpske
- Post n°801
Re: Patriote srpske
Oprostajni nastup? Kao Brega
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°802
ma važi, nastupaće manje, ali aj još jednom na Hepi za ona dobra, dobra dobra stara vremena
- Post n°803
Па јес разлог приватан, нису хтели да се бламирају да га одјебу јавно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°804
https://standard.rs/2021/12/12/slobodan-antonic-umetnik-i-klasni-idiot/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°805
On ne razum Srpski film. Poenta je da su nam podmetnuli zlocine. Scena o kojoj govori je rezirana (u filmskoj realnosti), a junak drogiran.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°806
Verovatno ga nije ni gledao.
_____
~~~~~
- Post n°807
Ova zapazanja za GM su naravno tacna, ali vec dobro poznata i opstemestaska. Zanimljivije je sto je odlucio da ih iznese bas sad kako bi tercirao Jeleni Trivan i njenoj odluci. Drugi smisao ne vidim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°808
Antonić radi na žetone. Većinu ovih stvari o Markoviću ja mislim sasvim besplatno.
- Post n°809
_____
- Post n°810
Kao da je samo u tome nevolja i kao da je sve bilo bolje za vlade žutih fićfirića – s njihovim masterima iz Nju Meksika, i s izrugivanjem otpuštenim radnicima („hladna trajna, aha-ha“) ili nadmenim prezirom prema „Srbistanu“…
- Post n°811
Knez Slobodan Antonić - Ne radim za UDBU
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°812
Sto kao? Ja kad sam vladao, sve je bilo bolje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°813
I pazi ko mi kaze da sam zut - smejala se serpa loncu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°815
Jedini je problem sto mene vise-manje vise uopste ne interesuje da li je neko stagod. Samo je bitno da je iskreno protiv ovog rezima. Nekako se pogodilo da teski nacosi, kao i stvarni fasisti to nisu.
- Post n°816
Pa Vučić je to - težak nacoš i stvarni fašista.
- Post n°817
Ono sto je sigurno je da njima zestoko podilazi (ovim drugima). A razlog naravno nije tesko otkriti
- Post n°818
Тихо, полако и подло нам се прикрада „Аида“, а и како би другачије..?
Да је филм па ни по јада, но је зло у форми филма који ће нас, судећи по свему, у најскорије време шчепати за гуше и очи како би се са Сребреницом суочавали све док свако од нас не завешта барем по кост да се нахрани оно незасито поточарско поље лажи!
Да, питање је дана када ће се у Србији емитовати „Кво вадис, Аида“, јер су другосрбијанско- невладине хуље упрле свом силом да се то једноставно мора, јер више није питање „Куда иде Аида“ већ куда иде Србин ако не под нож, маљ ил у јаму?!
У суочавање са грехом који није починио, ето куда!
http://www.nspm.rs/hronika/mihailo-medenica-quo-vadis-aida-u-srbiji.html
_____
~~~~~
- Post n°820
Da li su nam manifestacije ovog tipa danas potrebnije nego ikad ranije, u vreme dvostrukog pritiska sa kojim smo suočeni? Mislimo na jedan koji je svetski fenomen (nazovimo ga „rat protiv kovida“), a drugi koji je fokusiran samo na nas (pritisci na „srpski faktor“ u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, na Kosmetu)?
– Naša je sudbina da se svi svetski nemiri i poremećaji prelamaju preko naših leđa, preko Srba, Srbije i Balkana. Ali čitav ovaj ciklus (i cirkus) treba posmatrati i doživljavati bez panike i straha, što je i glavni cilj promotera i korisnika (dobitnika) pandemije. I kao narod i kao država mi se manje-više bez prevelikih stresova nosimo sa ovom svetskom pošasti. Čak možemo da budemo i zadovoljni sa nekim aspektima naše borbe protiv globalnog pandemijskog pritiska, kako u zdravstvenoj tako, još i više, u društvenoj sferi.
Ne treba nikako smetnuti s uma da je baš u ove dve smutne godine na našem, regionalnom i svetskom medijskom nebu zasijala i zablistala velika, moćna i superiorna ideja srpskog sveta, koja će tek u budućnosti, na našu radost i na žalost naših neprijatelja, pokazati svoj nadmoćni i pobednički karakter. I ako sa pravom koncert „Beogradskog sindikata“ 18. decembra u Novom Sadu možemo nazvati „Dan pobede“, onda, isto tako, pojavu fenomena srpskog sveta možemo označiti kao „vreme pobede“. Ne kaže uzalud naš Spasitelj Isus Hristos: „Ne boj se, samo veruj“.
...
Da li su vaše stare pesme, koje pevaju o određenim globalnim fenomenima i globalnoj borbi za pravdu, danas aktuelnije nego u vreme kada su objavljene, s obzirom da je čitav svet potpao pod diktaturu onih koji sprovode aktuelni „rat protiv virusa“ i ukidaju sve više osnovnih ljudskih sloboda svakog dana?
– Zastrašujuće je koliko smo u nekim našim ranijim pesmama predvideli događaje koji su se kasnije dogodili, između ostalih i ovu pandemiju. Sloboda je jedna od vrednosti koja je u našim pesmama uvek imala centralno mesto. Mi danas imamo situaciju da se ljudi odriču slobode zbog straha od korone, a taj strah je mnogo gori od samog virusa, budući da ubija ljudskost u nama. Naravno da vlasti koriste taj strah da bi manipulisale ljudima i da bi ih delile. Mislim da je današnja podela na „vaksere“ i „antivaksere“ jedna od najvećih podela koja nas je snašla. U mnogo čemu je prevazišla tradicionalnu srpsku podelu na partizane i četnike.
https://standard.rs/2021/12/17/koncert-bs-u-spensu-srpski-svet-u-pesmi/
_____
- Post n°822
Mogu da se slikaju, oduvao Marcelo za 10 sati na Jutjubu. Ovi pevaju za ocvale pripadnike K und K generacije
- Post n°823
Mislim da njima glavna baza više nije Srbija , nego "srpski svet". Dodik vrv ne žali para, a i SPC u CG se otvorila, tako da eto.
_____
- Post n°824
Tu je nova publikaMór Thököly wrote:Mogu da se slikaju, oduvao Marcelo za 10 sati na Jutjubu. Ovi pevaju za ocvale pripadnike K und K generacije
Концерт Београдског Синдиката у НС био је више него одличан. Без маски и тестова.#вчћпдр pic.twitter.com/12OffEmPtz
— Ivica Božić (@Ilebozicile) December 18, 2021
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°825
Ma Proka (ovaj ćelavi što ga Amfilohije tetoši) ima ozbiljan posao i ozbiljne pare.
et Eros
et Eros