Odvratni likovi. Pokušavam da nađem nešto iskupljujuće, ali nema baš ništa. Privilegovani, ogavni šljam.
Patriote srpske
- Post n°826
Re: Patriote srpske
Da, da. Nekadašnji ideolog Treće Srbije...
Odvratni likovi. Pokušavam da nađem nešto iskupljujuće, ali nema baš ništa. Privilegovani, ogavni šljam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°827
disident wrote:Tu je nova publikaMór Thököly wrote:Mogu da se slikaju, oduvao Marcelo za 10 sati na Jutjubu. Ovi pevaju za ocvale pripadnike K und K generacijeКонцерт Београдског Синдиката у НС био је више него одличан. Без маски и тестова.#вчћпдр pic.twitter.com/12OffEmPtz
— Ivica Božić (@Ilebozicile) December 18, 2021
To nije bas ono sto su hteli da cuju
- Post n°828
Erős Pista wrote:Da, da. Nekadašnji ideolog Treće Srbije...
Zakasneli posetioci Rankoviceve sahrane.
Drzavni projekat.
- Post n°829
Dubokodržavni.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°830
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Da, da. Nekadašnji ideolog Treće Srbije...
Zakasneli posetioci Rankoviceve sahrane.
Drzavni projekat.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°831
Erős Pista wrote:Dubokodržavni.
Well, yeah
- Post n°832
https://fb.watch/a03h3coFLP/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°833
Kakve su ovo spektakularne krize srednjih godine.
_____
- Post n°834
jel su počeli kod nas da se bune protiv war on christmas?
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°835
Mnogo je to lokalna stvar, a mi i dalje imamo sovjetski model slavlja: Nova godina uz rusku salatu i penušavac kao osnova saturnalija.
- Post n°836
Plus uticaj Imperije Zla i njihovog drkanja na oruzijeErős Pista wrote:Kakve su ovo spektakularne krize srednjih godine.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°837
ja se bojim da je to samo pitanje vremena (i tačnog modaliteta pritužbi). svašta se kupi od američke desnice, ček samo da povežu sovjetski model slavlja, kenselovanje božić bate i to što neki govore srećni praznici...Cousin Billy wrote:Mnogo je to lokalna stvar, a mi i dalje imamo sovjetski model slavlja: Nova godina uz rusku salatu i penušavac kao osnova saturnalija.
- Post n°838
Нећу ја то дочекати. Док сам жив, хришћани ће се у ово доба године понашати као да су власници свега и сваког.
(овде јућубе, Миле Кекин, „ја нисам ваш“)
(овде јућубе, Миле Кекин, „ја нисам ваш“)
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°839
Uncle Baby Billy wrote:ja se bojim da je to samo pitanje vremena (i tačnog modaliteta pritužbi). svašta se kupi od američke desnice, ček samo da povežu sovjetski model slavlja, kenselovanje božić bate i to što neki govore srećni praznici...Cousin Billy wrote:Mnogo je to lokalna stvar, a mi i dalje imamo sovjetski model slavlja: Nova godina uz rusku salatu i penušavac kao osnova saturnalija.
Problem je sto prvo ide Nova Godina pa posle nje Bozic. Treba da nateras narod koji se finansijki i emocionalno istrosio za Novu Godinu da se razgnevi sto se Bozic ne slavi kako treba.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°840
postignut kompromis u slučaju Ković, čestitke svima koji slave.
_____
- Post n°841
Daj malo detalja. Hoće li biti bakljade?
- Post n°842
Hajde da pevamo sad
I kidamo...
I kidamo...
_____
- Post n°843
do mene je doprlo da je rešenje da se Ković premesti na drugu katedru, a da onda sa te katedre potekne predlog za unapređenje. ako su se stvarno svi usaglasili oko toga i ako je izvodljivo, zapravo je prilično okej rešenje.
_____
- Post n°845
nisam siguran, ali kolko kapiram nešto što nema veze sa onim čime se on bavi. pretpostavljam da bi to moglo da mu oteža ako ne i onemogući mentorski rad, to je potencijalno velik zajeb.
_____
- Post n°848
kovinjalo može samo na istoriju sr naroda u 19. i početkom 20. veka, budući da je ljušić u penziji, i ako hoće suzana i jagoda da ga prime (s oproštenjem)
- Post n°849
Patriote bosnjacke
_____
★
Uprava napolje!